Autor |
Poruka |
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol: Nebitno
|
Igrao demo i pes-a i fifa-e..
PES
PES i dalje standardno dobar, ali nisu to više oni skokovi kakvi su bili prije..malo se to frizira,koji novi pokret i to je to.
Jačina i smjer dodavanja noviteti.
e da skoro zaboravih, izrada vlastitih finti..kao combo u tabačinama.
odabereš kombinaciju tipki i finte.
FIFA
eee..kao vječni mrzitelj fife moram priznati da 2011 fino izgleda.
Nije to više fliper nogomet, također jačina i smjer dodavanja..kretnje igrača izgledaju fino..posebno mi se sviđaju kratki pasevi i kombiniranje u malo prostora..dodavanje vanjskom.
Mislim da je ovo blizu savršenog balansa između arkade i simulacije.
da čujem vas'
igrao tko?
mlađo! |
|
|
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
Od PES 5 Fifu odbijam i probati...
Novi Pes mi se svidja, opet će trebati mjesec dana dok se nauce davati golovi, jer su i to dosta promijenili...meni se svidja... |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
Nisam igrao demo i jednostavno ne mogu dočekati novi PES.Jedinu FIFU koju sam igrao u zadnjih nekoliko godina je 2010. i nije mi ni blizu dobra kao PES. |
|
|
|
|
|
maniche
|
da se razumijemo, PES se igra od super star soccera na nintendu..znači dobrih 10--11 god
al nova fifa je prva koja mi je zanimljiva..evil svakako probaj,nemaš što izgubiti.
evo skinio sam full verziju pa napišem dojmove kad stignem odigrati. |
|
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Ma fifu nikad volio nisam, jedino što mi se sviđa u tome, je kad u 2010 ako ništa ne radiš u meniju određeno vrijeme onda si sam s loptom na terenu pa se možeš rugat
Demo nisam igrao, to mi je glupo, samo pravi zazubice a još nije ni blizu prava stvar.
Al nemogu dočekat PES i FM. |
|
|
|
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol: Muško
|
Izasao je novi pes. ko treba torrent nek se javi dobije ga na pm |
|
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
zapravo ne volim sportske igre, jedino što mi paše, a da ima veze sa sportom je fm. to željno iščekujem. navodno izlazi početkom 11. mjeseca (čitaj krajem 12.) i ima nekim sitnih noviteta, 150 novih pitanja na pressicama i više opcija odgovora, ostalo manje više sitnice kolko sam skonto. |
|
|
|
tux
|
Upravo odigrao prvu utakmicu u novom PES-u i mogu reći da mi djeluje strašno dobro,naravno treba će tu još neka tekma da se može reći konkretnije al na prvu je odličan.Trebat će još koja tekma i da se nauči dodavati jer je dodavanje poprilicno promjenjeno(na bolje cini mi se). E još da mi i nije verzija na francuskom pa da vidim taktičke mogućnosti koje nudi(kolko sam skuzio na francuskom i ovako vizualno puno više mogucnosti ima). |
|
|
|
|
|
maniche
|
Skidam i ja..rusku verziju
igram malo karijeru na fifi i ok mi je
Neki hibrid managera i nogometa.. |
|
|
|
|
|
tux
|
Počeo se lagano pojavljivati po netu PES 2012, pa ako netko slučajno pronađe kvalitetan torrent neka pošalje pm (unaprijed zahvaljujem) |
|
|
|
|
|
|
|