Autor |
Poruka |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Sad više nisi samo smiješan, sad postaješ urnebesan. Valjda ti je jasno da stravičnim nepoznavanjem vlastitog jezika jednostavno ne možeš ocjenjivati tuđe poznavanje dotičnog. OK, možda ti možeš....
Otprilike kao da ja ocjenjujem tvoj rad u firmi, a nemam pojma niti čime se baviš niti koliko pridonosiš u profitu.
Spomenuo si petlju i pravopis. Niti jedno niti drugo ne možeš naučiti na fakultetu, a možeš od mene.
Oko ostalih stvari možemo raspravljati. |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... ![osijek031.com smile](images/smiles/os031_smile_yahoo.gif) |
|
|
![](images/spacer.gif) |
zlusch
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
Zašto? Šta propuštam nesto dobro?! ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
Nije bilo pitanje predvidjanja vec stvar tehnicke prirode. Ako se dobro sjecam bila su dva bisera
Naravno da necu citirati. Imas google groups. |
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
![](images/spacer.gif) |
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
Eh...promasio si poantu...ajmo naovo...
Ja ne smatram da je moje zananje materinjeg jezika stravicno. Ono sto govrim jest da je tvoje daleko od nekog pravog znanja pravopisa, stoga ti kao takav nema bas neki kredibilitet da nekom nesto nabijas na nos. Capish? Ako je moje znanje urnebesno lose, onda je tvoj znanje za stupanj manje urnebesno lose.
Oprosti molim te..otkad si ti postao jezikoslovac?
Ti mi mozes eventualno ukazati na grijesku, ali od tebe da mogu nauciti pravopis...ne umisljaj si.
Sto se tice petlje....do n ot make me laugh any more :Đ
Uvijek |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Rajnus
|
Uh...mene dira tvoje podjebavanje ko Maru krivi ku...
Za mene nema tabu tame :Đ
Ono sto me bode jest smartass stav i ja sam zgodan jer sam visok ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
zlusch
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
zlusch
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
zlusch
|
Nisam jezikoslovac niti sam ikada to tvrdio. No, pisanjem se profesionalno bavim već podosta godina i sve da sam na početko bio polupismen (što eto nisam), za sve te godine sam morao nekog kurca i naučiti.... ne?
Hmmm.... ajd dobro. Onda ću ja učiti od tebe. Ti imaš više iskustva i puno si više puta bio u prilici da pokažeš muda. Pretvorio sam se u uho.... pucaj!
BTW, što je to "griješka"? |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... ![osijek031.com smile](images/smiles/os031_smile_yahoo.gif) |
|
|
![](images/spacer.gif) |
zlusch
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Rajnus
|
Pa zapravo nazalost ne. Ne kazem da je kod tebe slucaj, no ucestalo slusam novinare kako govore gluposti. Ucestalo citam novinarske clanke koji prodju lektora i ja takav "polupismen" nadjem pogrjesaka. Eto i nakon godina i godina rada ljudi koji bi trebali znati kako da pisu...pisu gluposti.
Bilo bi zalosno nakon godina rada da znas jednako pravopis kao i ja.
Razlikuje se pokazivanje muda do pokazivanja muda. Ja nisam nikom mentor ili ucitelj.
Namjerno sam napisao da vidim tvoj komentar kao vrlog pismenjaka. Greska, grjeska, grijeska, pogrijeska, pogreska, pogrjeska... Izbaci uljeza
Manimo se kopanja po netu i trazenja odgovora. Ovakvih dilema u nasem pravopisu imas more.
Poprilicno sam uvjeren da bi izokrenio oci kada bi vidio na sto lici moj diplomski u duhu hrvatskog pravopisa. Tako, jednostavno niti itko pise niti itko govori. |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Rajnus
|
"duplo jeftinije"... "pocmem" bilo je jos par bisera na koje sam reagirao. Nisam ih zapamtio, a ne sjecam se tocno o cemu je bila rijec da bih sad dodatno googlao.
Mislis da bi kod lektorice proslo "duplo jeftinije". Ne opterecuj se s tim. I tako svagdje tako pise...
Evo, recimo recenica se nikada ne pocinje sa veznikom... Ja se niti nisam osvrtao na tvoje sluzbene tekstove. Zar si ti na moje? Necemo o lektorima. Moja piskaranja po netu bi prosla reviziju lektora Glasa Salavonije. |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
ovaaaj... ispričavam se što smetam.. moram s tugom konstatirati kako ste prejebali čak i mene u prepucavanju ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) predajem prelaznu zastavicu ![Sad](images/smiles/icon_sad.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
...ja mislim da glume... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
![](images/spacer.gif) |
![](templates/fisubice/images/spacer.gif) |
|