Autor |
Poruka |
Coca Cola
Ukupno postova: 394 Lokacija: n'djamena Spol: Nebitno
|
Napokon da se pocelo o tome pisati! Ovo je pocelo biti kriticno, valjda ce se poduzeti nesto u svezi s tim!
|
|
|
|
|
|
silence
Ukupno postova: 1135 Spol: Nebitno
|
|
Zadnja promjena: silence; 28.10.2011. 21:36; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Prema naslovu sam ocekivao skandalozniji sadrzaj. Naravno, nisu svi klinci ovakvi. Velika vecina ce se u zivotu ipak truditi postici nesto i biti vjecno razocarani necijim oportunizmom. Ali, jednako tako vjerojatno ima puno djece koja ce prije ili kasnije pokleknuti i krenuti putem manjeg otpora.
Ne mislim samo na ribe sto se likovima uvaljuju za besple cugu u separeu ili veceru u restoranu koje one percipiraju kao chic, vec sve one koji ce posegnuti za uclanjenjem u stranku, zabijanjem noza u ledja nekome, izdajom, varanjem, ... radi postizanja nekog nametnutog cilja.
Na njih se moze utjecati i za njih jos postoji nada, a mi smo ti koji im sluzimo kao primjer. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
fear of the dark
Ukupno postova: 1099 Lokacija: iza ćoška Spol: Nebitno
|
Kad se dogodi nešto slično uvijek se govori o tome tko bi i što trebao poduzeti....
kao da sva ta djeca nemaju roditelje koji bi istu tu djecu trebali odgajati....
nekada se govorilo da su djeca ogledalo svojih roditelja odn kućnog odgoja ili nepostojanja istog..
daleko od toga da obzirom na stil života i raznorazne probleme roditeljska uloga u današnje vrijeme nije nimalo laka...ali ipak kad se netko odluči imati dijete tada treba biti spreman na sve što ta uloga nosi sa sobom i pružiti djetetu nešto više od markirane odjeće i najnovijeg modela iphone-a |
|
_________________ ......mama zar si lagala kad si govorila da dobro uvijek pobjeđuje
i kad ne znaš kojim putem treba putem ljubavi
i da smo ispred Boga isti svi.......
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
što drugo ocekivati od fejsbuk generacije..... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
Boost Ukupno postova: 765 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Iskreno, uopće ne mogu vjerovati da je ovo neka šokantna vijest, kao da se do sada nije znalo?!
Sve to počinje već u 7. i 8. razredima, curice bi radila svašta da budu face i da dođu do love...to je manjak odgoja, višak interneta, facebooka, noćnog života, alkohola itd...(cajki ) |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
zašto nema opcija "pojebo bi ju ak bi dala za 200 maraka" ... molim admine da se uvrsti i to |
|
|
|
|
|
-nella-
Ukupno postova: 1739 Lokacija: zemlja čudesa Spol: Žensko
|
Šta je ovo sad kao neka šokantna vijest?
Kao prvo, ne vjerujem da je baš većina klinaca (u ovom slučaju klinki) ovakva; to je ipak još uvijek u manjini.
Kao drugo, ovo uopće nije nešto iznenađujuće, znamo svi da takvih ljudi ima, pa zašto ih ne bi bilo u tinejdžera? Ipak oni su to od nekoga vidjeli, nisu izmislili sami. |
|
|
|
|
|
fear of the dark
|
Hmm ne slažem se...
kako ide ona narodna-vidila žaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu.....jel...
daleko od toga da nas ima svakakvih,ali ipak bi svatko od nas trebao imati usađene neke vrijednosti...i osjećaj razlikovanja onoga što je dobro i što nije...odnosno neke se stvari ipak uče kod kuće što god mislili o tome...
uostalom gdje bi stigli kad se ponašali poput ljudi koji nas okružuju?
nekad ipak treba upotrijebiti i mozgić...bar oni koji ga imaju........ |
|
_________________ ......mama zar si lagala kad si govorila da dobro uvijek pobjeđuje
|
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
tog je bilo i kad sam ja bio osnovna skola (znaci prije 10 godina), tako da me ne cudi ovaj clanak |
|
|
|
|
|
-nella-
|
fear of the dark je napisao/la: ›
Hmm ne slažem se...
kako ide ona narodna-vidila žaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu.....jel...
daleko od toga da nas ima svakakvih,ali ipak bi svatko od nas trebao imati usađene neke vrijednosti...i osjećaj razlikovanja onoga što je dobro i što nije...odnosno neke se stvari ipak uče kod kuće što god mislili o tome...
uostalom gdje bi stigli kad se ponašali poput ljudi koji nas okružuju?
nekad ipak treba upotrijebiti i mozgić...bar oni koji ga imaju........
|
Pa upravo sam rekla da su i oni to vidjeli od nekoga... Nisu izmislili sami. Dakle, nije šokantna pojava. |
|
|
|
|
|
fear of the dark
|
Nisu izmislili,ali to što su vidjeli od nekoga ne znači da to moraju raditi....
to je bila poanta mog posta
glava bi trebala služiti za nešto više osim za frizuru |
|
|
|
|
|
-nella-
|
fear of the dark je napisao/la: ›
...ne znači da to moraju raditi....
to je bila poanta mog posta
glava bi trebala služiti za nešto više osim za frizuru
|
A trebala bi, ali nažalost to nije uvijek slučaj.
Barem se neki postotak mladeži opameti u kasnijoj dobi, oni koji nisu te sreće - ah, šta ćeš... |
|
|
|
|
|
Angelium
Ukupno postova: 874 Spol: Nebitno
|
Ajd sad zamislite da nema takvih cura? Pa ne bi ni jedna Martina Romić postojala. Kome bi se onda smijali ? |
|
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Angelium je napisao/la: ›
Ajd sad zamislite da nema takvih cura? Pa ne bi ni jedna Martina Romić postojala. Kome bi se onda smijali ?
|
U biti bi nam bilo jako dosadno u životu. Nešto poput onog društva u filmu kako su izmislili laž... |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
|
|