Autor |
Poruka |
karmen_du
Ukupno postova: 57 Lokacija: Iza Monitora Spol: Žensko
|
Marshall-T je napisao/la: ›
Zanima me onak za bezveze.
|
sve ovisi o tome koliko si zaljubljen i koliko ti ta osoba znaci
ako ti ne znaci puno naravno da su ti prijatelji na prvom mjestu
A ovisi i o prijateljima, ako su prijatelji idi mi dodji mi onda naravno da ne trebaju biti na prvom mjestu. Medjutim ako je pravi prijatelj onda ce taj prijatelj znati sto znaci ljubav i na kojem nam mjestu treba biti. |
|
|
|
|
|
PowerPuff
Ukupno postova: 303 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
karmen_du je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Marshall-T je napisao/la: ›
Zanima me onak za bezveze.
|
sve ovisi o tome koliko si zaljubljen i koliko ti ta osoba znaci
ako ti ne znaci puno naravno da su ti prijatelji na prvom mjestu
A ovisi i o prijateljima, ako su prijatelji idi mi dodji mi onda naravno da ne trebaju biti na prvom mjestu. Medjutim ako je pravi prijatelj onda ce taj prijatelj znati sto znaci ljubav i na kojem nam mjestu treba biti.
|
Potpisujem.
Zašto uopče dovoditi u pitanje?
Ja sam ta koja trebam izbalansirati između, nikako ne dovesti u neugodu niti jednu niti drugu stranu. Isto se očekuje i od njega.
Strašno ne volim rivalne situacije, takve stvari bi trebale biti samo blijedo sječanje na pubertetske dane, jer tamo i pripadaju.. |
|
|
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
Svakako dečko! On mi je ujedno i najbolji prijatelj, siguran oslonac, uvijek me zna oraspoložiti i jaako dobro nasmijati, kao nitko. Volim svog dečka i najveća mi je potpora, kakva niti jedan prijatelj/ica ne bi mogao biti. S njim provodim svo svoje slobodno vrijeme i uopće mi nije žao zbog toga jer stvarno uživam i jako se lijepo zabavljamo zajedno! |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
PowerPuff
Ukupno postova: 303 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
T-kvadrant... |
|
_________________ Beware of the Powerpuff |
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
PowerPuff je napisao/la: ›
T-kvadrant...
|
WTF? Još ne znaš gdje se nalazi famozna ''T-metropola'' ili? |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
R3nchi
Ukupno postova: 63 Lokacija: Plavi 9 BiTcH !! Spol: Muško
|
JA najboljih nikad nisam im0..Cura je uvjek broj jedan, pa ponda sve ostalo.. I onda nakon nekooliko godina kao ja lovis okolo hibernirane akcijase za izlazit.. Prijatelji su uvjek tu al ekipa za izlazit tesko..Al da nebude da placipickarim iovako sam uvjek bio solo brijaac,sam to malo teze ide kad covjek ne cuga.. |
|
_________________ I want my money,fuck u pay me..This is what i do... |
|
|
|
Boost Ukupno postova: 765 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Cura. Ona bi mi trebala biti djevojka, ljubavnica, najbolji prijatelj..sve u jednom..
No danas je to sve teže za pronaći. |
|
|
|
|
|
lullaby
Ukupno postova: 20 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Nikad nisam jedno pretpostavljala drugome, nevjerojatno mi je da netko kad je u vezi odjednom nema potrebu za legosima koje zna sto godina! Mislim da se sve to moze izbalansirati, tj ne mislim, nego znam |
|
_________________ "In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away." |
|
|
|
la čupakabra
Ukupno postova: 208 Spol: Nebitno
|
|
|
|
fear of the dark
Ukupno postova: 1099 Lokacija: iza ćoška Spol: Nebitno
|
Zašto bi itko bio na prvom mjestu??
S jedne strane dečki/cure odlaze i dolaze,a prijatelj je onaj koji je stalno tu....
A s druge strane nekad prijatelji odlaze pa cura/dečko postane sve u jednom....
ovisi o situaciji..iako ja mislim da nema razloga za biranje...jer se sve može iskombinirati....
a ako ne može svatko bira po svom nahođenju... |
|
_________________ ......mama zar si lagala kad si govorila da dobro uvijek pobjeđuje
i kad ne znaš kojim putem treba putem ljubavi
i da smo ispred Boga isti svi.......
|
|
|
|
aghataurbas Ukupno postova: 2 Lokacija: Dubrovnik Spol: Nebitno
|
Pa oboje. Treba imati vremena i za dečka i za prijatelje. |
|
|
|
|
|
Anteee Ukupno postova: 91 Lokacija: Krevet Spol: Muško
|
najbolje kada je cura i najbolja prijateljica |
|
|
|
|
|
latino_lovericaa Ukupno postova: 26 Spol: Nebitno
|
bitni su i prijatelji , a i dečko,.. jer uvijek i za jedne i za druge treba imat vremena.. nikad ne valja nikog zapostaviti jer ako dečko ode ostanu prijatelji,.. a prijatelji su ipak oni koji te poznaju najbolje ( pri tome ne mislim na one površne prijatelje )... sve u svemu,.. treba biti bitno oboje... |
|
|
|
|
|
Boost Ukupno postova: 765 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ukoliko je situacija idealna, cura mi predstavlja curu jel, ljubavnicu, najboljeg prijatelja/prijateljicu... |
|
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Sad kad imam supruga i dijete, rekla bih da su mi oni najvažniji. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|