Autor |
Poruka |
lidija777 Ukupno postova: 82 Spol: Žensko
|
ljudi, kakva iskustva imate s ortopedima u Osijeku??? |
|
|
|
|
|
-nella-
Ukupno postova: 1739 Lokacija: zemlja čudesa Spol: Žensko
|
I mene bi zanimalo koji je ortoped kvalitetan... |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
Poga
Ukupno postova: 46 Spol: Nebitno
|
ah...i o njemu bi se dalo razglabati!
čudnim kriterijima ljudi dolaze na glas u našem kraju
jednako su dobri ortopedi u KB Osijek kao i dotični gospodin...nekad pogode-nekad pogriješe... |
|
|
|
|
|
MissTake
|
eto
ja sam dotičnim gospodinom oduševljena i zahvalna do kraja života, za sada...
pa eto govorim iz prve ruke o nesposbnim doktorima iz KBO i spasiteljima iz Vukovarske bolnice, u kojoj sam i ležala...
tak' da tko hoće podrobnije informacije neka mi se javi na PM
a do tada o dr. Aleksijeviću sve najbolje
btw ako se nekome da putovati za ZG ili Lovran neka mis e također javi
a sama medicina je općenito nagađanje |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
|
ni od onih u Zg nema bas neke koristi... ja sam osobno bila kod dr. Bojanica na Šalati koji je na glasu kao jedan od najboljih tamo, pa nista... |
|
|
|
|
|
MissTake
|
|
|
|
Meduzza
Ukupno postova: 11 Spol: Nebitno
|
I ja bih trebala nekog kvalitetnog ortopeda jer trebam na operaciju. Čitala sam na forumima da su na Šalati dobri ortopedi. Ali ne mogu putovati do metropole. Nije vrag da nijedan ortoped u Os nije dobar! |
|
|
|
|
|
Poga
Ukupno postova: 46 Spol: Nebitno
|
meduzza, jesi "potrošila" sve druge opcije - mislim, jel stvarno moraš na operaciju? |
|
|
|
|
|
little_bee
Ukupno postova: 234 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
Meduzza
Ukupno postova: 11 Spol: Nebitno
|
Poga je napisao/la: ›
meduzza, jesi "potrošila" sve druge opcije - mislim, jel stvarno moraš na operaciju?
|
Da, jesam, jer me noge užasno bole. Preko ljeta je još i lako jer nosim otvorenu obuću, ali zima.... |
|
|
|
|
|
little_bee
Ukupno postova: 234 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
Spore
Ukupno postova: 213 Lokacija: jug 2 Spol: Muško
|
sto se tice ortopeda... aleksijevic vukovar , nemec lovran, bojanic buljan salata , u kbc grdic i zelic su najbolji... Ostali ortopedi 0 bodova... |
|
_________________ We are anonymous, we are legion, we do not forgive, we do not forget expect us!!!
http://www.whatis-theplan.org |
|
|
|
|
Dr. Leko je meni super... sve moje probleme sa koljenom je rjesio...
Prije toga sam bila kod dr. Bojanica na Šalati i ne mogu pohvaliti njegov rad |
|
|
|
|
|
Spore
Ukupno postova: 213 Lokacija: jug 2 Spol: Muško
|
a cuj bojanic ima previse pacijenata kod njega da se privatno prijavis cekas 1 mj, da ides preko uputnice cekas preko godinu... Moj lega je bio kod njega, operiro ga je , sve mu je propisao od obuce do nacina hodanja... Sad nema nikakvi problema... Citao sam da je cak ispravljao x noge za koje ti ostali doktori kazu to je genetski nema ti pomoci...
Osim toga janica je bila kod njega ligamente spajat , dinamovi igraci idu kod njega...
U karlovcu ima odlicna klinika navodno imaju uredaj koji snima koljena kad si u cucnju znaci najveca opterecenja... Ante Rukavina je bio tamo...
Ja uzimam trenutno ove preparate za koljena... Prije nego sto sam poceo piti svaki dan sam osjetio bol u zadnjem dijelu koljena , nakon druge case se vec znatno smanjilo , a sada me nist ne boli , bar dok pijem ne boli ne znam kako ce biti kad prestanem xd... |
|
_________________ We are anonymous, we are legion, we do not forgive, we do not forget expect us!!!
http://www.whatis-theplan.org |
|
|
|
|
|