otvorim dnevnik.hr prije pol sata i izgubim volju za ista.
vec neko vrijeme razmisljam o tome u sto su se nasi portali pretvorili...
tu i tamo otvorim dnevnik.hr, index uglavnom vise ne..na ovaj portal dodjem vidjeti sto ima novo u gradu i to je to.
dosta sam znatizeljan i prije sam ima nekih 5 portala koja sam aktivno pratio, danas vise gubim volju, eventualno 031 ostane u bookmarksima.
u cemu je rijec?
pa covjece vec ujutro te napune sranjima da ne mozes baciti osmjeh na facu cijeli dan!
otvorite sad dnevnik.hr recimo?
snimke zlostavljanja, video likvidacije nekog tamo terorista, nedavno 20 videa ubijanja i mucenja gadafija, pa njegova glava..pa saddam prije njega...prije koju godinu ona snimka klanja onog tipa negdje u ceceniji.
mrtva tjela nakon neke poplave i tako to.
Apsolutno sve sto se negdje dogodi, ako ima video i ima smrti,klanja i tih stvari..paf!udarna vijest!
smrt je postala normalna, prihvatljiva..i to sakata tjela razbacana po cesti..pa pobogu te portale citaju i djeca od 12 godina?!
cim je negdje potres, to ide 30 vijesti,svaka moguca amaterska snimka se prikaze, tim bolje ako se fino vidi kako nekog tipa guta zemlja i sl.
iskreno..ne zanima me!
meni je zao ljudi koji poginu i sve je to ok, ginemo od pamtivjeka i ginuti cemo..ali zasto ja moram znati da je tamo neki yogi oh udaljen od mene par tkm poginio, i jos mi nude da vidim i kako?
Ne otvaram te stvari ali cim otvoris portal, proskeniras ga i eto ti 20 naslova da ne mogu biti odvratniji.
o recesiji da ne govorim...jedan dan grcka, drugi dan italija..svi propadaju, ako padne italija najebao balkan, ako odu ameri ode svijet bla bla bla...
pa oni prosvjedi u americi..vau jebote, stize revolucija!! a ne kuzi narod da ovi tamo prosvjeduju jer i dalje na tudju grbacu i muku zele imati 2 kamp kuce, gorivo po 4 kune i lagodan zivot, jebe se njima za vladajuce,bankare i sl. a najmanje za tih 99%!
E sad, zasto se mediji tako ponasaju?
Zele ubiti volju ljudima da ih citaju ili sto?
zele od nas uciniti zombije bez osjecaja?jednostavno postanes imun na nesto sto vidis svaki dan 5 puta..
eto u kini djete pregazi kamion a rulja ladno sece, nitko da ga uopce pogleda!
zele proizvesti krizu?to mogu vrlo lako.
ako mediji te clanke izbaciju jer su najcitaniji onda smo definitivno narod u totalnoj banani..mene stvarno cudi sto nemamo svaki dan bar 10 suicida.
stvarno ne razumijem?
Jel vas ima tu koji pratite i gutate sve to?probajte nekih 7 dana bez novina i portala?
citajte stvari koje vas zanimaju, bilo automobili, nogomet(ok ako si hajdukovac i to je jebeno depresivno)...izbjegavajte negativce u zivotu a ne bi bilo lose i masu tema na ovom forumu....budete vidjeli kako ce te se bolje osjecati, a svijet oko vas ce i dalje biti isti!zapravo bolji!
eto radim na tome vec par mjeseci..ide nekako, da se rijesim dnevnika.hr jos i to je to!
malo sam skrenio off, uglavnom ne mogu vjerovat da vise ne mogu otvoriti neki portal da procitam nesto korisno iz zemlje,svijeta, da nesto naucim?cak i sport kad otvorim, ovi razapinju bilica..sad je jadan on aktualan..uglavnom u svemu-negativa negativa i negativa.
Sto kazete vi?
samo mi nemojte reci da ostanem hladan na to, jer to ne zelim!pa to nas cini ljudima..kako biti imun na to sve?
ili ako imate neke portale koje pratite, da su donekle normalni, moze i link??