Autor |
Poruka |
tabađija Ukupno postova: 22 Spol: Nebitno
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
@tamb01, izgleda da nisi jedini koji ima problem sa zagrijavanjem:
Asus x59SL heat problem
Probaj ocistiti prostor oko ventica... snimi ventic, pogledaj koji je model u pitanju i nadji novi na eBayu...
Jel' kao neki od ovih: ASUS vetici?
|
Poštovani,
imam par pitanja u vezi laptopa acer aspire 5520G.
Znači ovako laptop nije ispravan pali se ali na monitoru nema nikakovog odziva.
Vanjski izlazi za monitor također ne rade.
RAM-i su ok HDD također procesor se grije (s iskljucenim hladnjakom se nakon par sekundi ugasi, znači ipak nesto valja) kao i grafička kartica ali sto se procesora i graficke tice nisam ih u mogućnosti testirati pošto nemam uvijete za isto.
Moze li tko pomoci sa slicnim iskustvom ili mozda netko tko ima slican i postoji li mogucnost testiranja |
|
|
Anait
Ukupno postova: 297 Spol: Žensko
|
Evo i moj laptop (HP) treba servis. Garancija mi istekla i nije kupljen u Osijeku.
Našla sam preko neta neke servise za HP u Osijeku, pa ako je tko bio u kojem molim vas dajte preporuke. Onaj koji je dobar i koji bi možda trebala izbjegavat.
„Comping“ u ulici Kardinala Stepinca, „Eurocomputer System“ na Sjenjaku, „IntegraGroup“ na Trgu Slobode.
Nemam pojma dali ti svi još postoje, ali oni su navedeni u garanciji kao ovlašteni HP servisni partneri u Osijeku.
Hvala. ;-) |
|
_________________ Quantum est quod nescimus... |
|
|
|
Spore
Ukupno postova: 213 Lokacija: jug 2 Spol: Muško
|
klasika s laptopima... puko ekran dali netko moze preporucit najbolju opciju za promjenu ekrana steta sve bacat... |
|
_________________ We are anonymous, we are legion, we do not forgive, we do not forget expect us!!!
http://www.whatis-theplan.org |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Spore je napisao/la: ›
klasika s laptopima... puko ekran dali netko moze preporucit najbolju opciju za promjenu ekrana steta sve bacat...
|
eBay ili prodati laptop u dijelove. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
Spore je napisao/la ( Pogledaj post): ›
klasika s laptopima... puko ekran dali netko moze preporucit najbolju opciju za promjenu ekrana steta sve bacat...
|
zašto ti je pukao ekran?? nisi pazio?jelda!?
sad si lijepo kupi novi! |
|
|
|
|
|
Spore
Ukupno postova: 213 Lokacija: jug 2 Spol: Muško
|
PEGY je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Spore je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
zašto ti je pukao ekran?? nisi pazio?jelda!?
sad si lijepo kupi novi!
|
oooooo pametno moje malo ... Nije mi se pokidao cijeli gornji dio nego samo ekran.. Gledao sam e bay dode 750 kn , a tu je rizik da se pokida u toku transporta... Sto se tice servisa ne znam, zato sam i pitao na forumu mozda netko zna jer je popravljao... Mozda moze s nekog drugog proizvodaca ici ekran na ovog?
Koja logika mjenjat cijeli laptop zbog ekrana... |
|
_________________ We are anonymous, we are legion, we do not forgive, we do not forget expect us!!!
http://www.whatis-theplan.org |
|
|
|
davidzvucnik Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
bok svima.odmah da vam kazem servisi i to sve vam je to preskupo.U aceru je vjerojatno otisla maticna ploca ili graficka sve se da popraviti sa fenom i 10 minuta dobre volje evo vam linka http://www.youtube.com/watch?v=hba5Ad879cI i usto imate njuskalo gdje komponente nisu jako skupe govorim svima tako da mozete puno jeftinije proci sam o trebate malo strpljenja )) |
|
|
|
|
|
morzan
Ukupno postova: 48 Lokacija: Josipovac Spol: Muško
|
Pozz, imam i ja pitanje u vezi laptopa. Naime, prekjučer sam nabavio HP Probook 4730s, pogledao sam malo specifikacije, i vidio da laptop po papirima nije loš. I došao sam u napast da stavim neku igru na njega (san andreas ) . Ljepo instaliram, uđem u igru kad ono igra spora, šteka, nemože se igrati. Onda pomislim, pa nije valjda takvo smeće, i onda odem na you tube, i vidim raju kako igra puno zahtjevnije igrice bez štekanja, a ustom to i snimaju što dodatno opterećuje komp....
Znalci imate kakvo riješenje? |
|
|
|
|
|
Frost
|
Koji Windowsi? Koje su specifikacije? Koji driveri? Radi li u balanced ili high performance načinu rada? |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
morzan
Ukupno postova: 48 Lokacija: Josipovac Spol: Muško
|
Frost je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Koji Windowsi? Koje su specifikacije? Koji driveri? Radi li u balanced ili high performance načinu rada?
|
e, vidiš ovo balanced ili high performance nisam ni pogledao na kojem je načinu.
EDIT: riješen problem, bio je namješten na balanced, stavio sam na high performance i igra leti
hvala |
|
|
|
|
|
portir Ukupno postova: 3 Spol: Nebitno
|
Pozdrav
HP laptop mi nije u funkciji, prestao je davati znakove života pa bi htio da ga netko pogleda.. Može prijedlog kod koga da odnesem izuzev ovih ovlaštenih HP servisa |
|
|
|
|
|
Frost
|
Daj malo više informacija. Svijetli li koja lampica na njemu? Reagira li na punjač? Ima li ikakvih znakova života na LCD panelu? |
|
|
|
|
|
Punjač također nije u funkciji, tako da više od ovog ne mogu reći |
|
|
|
|
|
Frost
|
Mislim da ti se onda baš i ne isplati popravljati taj laptop |
|
|
|
|
|
Treba mi samo da ga neko pregleda, kaže šta valja šta ne.. dijelovi se daju prodat |
|
|
|
|
|
|
|