Autor |
Poruka |
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
Ingo je napisao/la: ›
Ima li netko problema s brzinom na bnetu u zadnje vrijeme ?
meni od njihovih 'do' 12 mbps ne prelazi 3 ???
|
jako varira u zadnje vrijeme. objašnjavam to prevelikom količinom djece na feriju i netu....u nekoim razdobljima tokom dana radi punom brzinom. |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
trauma_os
Ukupno postova: 816 Lokacija: Pa na poslu !!! Spol: Žensko
|
morgan je napisao/la: ›
|
jako varira u zadnje vrijeme. objašnjavam to prevelikom količinom djece na feriju i netu....u nekoim razdobljima tokom dana radi punom brzinom.
|
Svi operateri imaju problema u zadnje vrijeme, pogotovo vikendom i navečer kada dolazi do preopterećenja linkova, tako da bolje se naviknite na to jer riješenja nema dok se netko ne sjeti uložiti u bolju infrakstrukturu. |
|
_________________ Um caruje, a Dundo Maroje! |
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
trauma_os je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
jako varira u zadnje vrijeme. objašnjavam to prevelikom količinom djece na feriju i netu....u nekoim razdobljima tokom dana radi punom brzinom.
|
Svi operateri imaju problema u zadnje vrijeme, pogotovo vikendom i navečer kada dolazi do preopterećenja linkova, tako da bolje se naviknite na to jer riješenja nema dok se netko ne sjeti uložiti u bolju infrakstrukturu.
|
kako nema rjesenja ? placati manje !
neka mi izvole ispostaviti manji racun jer nisu u stanju ispostaviti uslugu koju bi trebali.
ja sam spreman na toleranciju od 10 ili 20 % ... ali sa nekih ugovorenih 'do' 12 mbps da dobijem 2.5 ili 3 ... je ipak prevelika razlika.
bi li oni imali razumjevanja da im ja kazem da mi se placa smanjila 50% pa da prepolovim racun koji placam ? |
|
|
|
|
|
trauma_os
Ukupno postova: 816 Lokacija: Pa na poslu !!! Spol: Žensko
|
trauma_os je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
|
Svi operateri imaju problema u zadnje vrijeme, pogotovo vikendom i navečer kada dolazi do preopterećenja linkova, tako da bolje se naviknite na to jer riješenja nema dok se netko ne sjeti uložiti u bolju infrakstrukturu.
|
kako nema rjesenja ? placati manje !
neka mi izvole ispostaviti manji racun jer nisu u stanju ispostaviti uslugu koju bi trebali.
ja sam spreman na toleranciju od 10 ili 20 % ... ali sa nekih ugovorenih 'do' 12 mbps da dobijem 2.5 ili 3 ... je ipak prevelika razlika.
bi li oni imali razumjevanja da im ja kazem da mi se placa smanjila 50% pa da prepolovim racun koji placam ?
|
Piši prigovor |
|
_________________ Um caruje, a Dundo Maroje! |
|
|
|
!nnovation Ukupno postova: 304 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
slazem se s ingom, i ja imam isti problem.
Ne zanimaju me skolarci i ostali razlozi, zelim ono sto platim. |
|
_________________ D3S!gn47!0N |
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
jesam ... samo me interesiralo imaju li i ostali korisnici bneta isti problem
sad mi je od 9 do 11 mbps ... sto mi je sasvim prihvatljivo |
|
|
|
|
|
|
Ma njima je to normalno, tj ocekivano.
Meni su serviseri rekli da vikendom i navecer padne brzina drasticno..kao, puno ljudi surfa...
Ja ih onak gledam, wtf.. |
|
_________________ D3S!gn47!0N |
|
|
|
morgan
|
|
ne znam kad si zaključio ugovor na ovu brzinu al oni se uvijek mogu vadit na to da ti ugovorena brzina iznosi puno manje od ove koju tražiš.meni u ugovoru stoji 4mbps a lijepo je od njih što ju povećavaju bez ikakvih dodatnih plaćanja.nije da ih branim ili već što samo želim reć da se oni uvijek papirnato dobro pokriju |
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
|
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
|
evo i moje:)
|
|
|
|
|
|
Goga002 Ukupno postova: 3 Spol: Nebitno
|
Moja veza u zadnje vrijeme koma ,spora bilo ujutro popodne il navećer ,nema razlike |
|
_________________ Goran Marčan |
|
|
|
morgan
|
ajd, pomagajte...već par dana mi se veza uspostavi na 5 mnuta pa prekine pa opet uspostavi i tako cijeli dan.
imam wireless vezu preko routera u sinovoj sobi i jednostavno ne mogu dokučiti gdje je greška.
bilo kakva pomoć bi dobrodošla.već sam reinstalirao i firefox ali to se dogadjau svim programima vezanim za net.
hvala |
|
|
|
|
|
|