Autor |
Poruka |
negue Ukupno postova: 68 Spol: Nebitno
|
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
negue je napisao/la ( Pogledaj post): ›
http://hrsvijet.net/index.php?option=com_content&view=article&id=19334:sud-utvrdio-pozdrav-za-dom-spremni-je-stari-hrvatski-pozdrav&catid=1:politika&Itemid=9
|
Problem je kod nas što je osuda medija jača od osude suda pa će iz istog razloga doći
do toga da netko opet u raznim emisijama npr. Goldstein i slični optuže nekog kako je vikao ustaški pozdrav i to je to... sve ostalo je nebitno kasnije jer ono što se vuče kroz televiziju to raja puši... Koliko god mi pričali da ne uzimamo u obzir članke u novinama, emisije na televiziji, te kreiramo iz njih određena mišljenje, mi se djelomično i lažemo... JER UZIMAMO U OBZIR PA KATKAD I PODSVJESNO. |
|
|
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
http://hrsvijet.net/index.php?option=com_content&view=article&id=19334:sud-utvrdio-pozdrav-za-dom-spremni-je-stari-hrvatski-pozdrav&catid=1:politika&Itemid=9
|
aha, pa i svastika je nekakav indijski siimbol zdravlja i screce ... pa ne vidim bas zastave sa svastikom, a isto tako ne vjerujem da skinjare tetoviraju po sebi indijske simbole zdravlja i srece
to dovoljno govori o hrvatskom pravosudnom sustavu |
|
|
|
|
|
tranquilize Ukupno postova: 548 Spol: Muško
|
mali_ivica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Problem je kod nas što je osuda medija jača od osude suda pa će iz istog razloga doći
do toga da netko opet u raznim emisijama npr. Goldstein i slični optuže nekog kako je vikao ustaški pozdrav i to je to... sve ostalo je nebitno kasnije jer ono što se vuče kroz televiziju to raja puši... Koliko god mi pričali da ne uzimamo u obzir članke u novinama, emisije na televiziji, te kreiramo iz njih određena mišljenje, mi se djelomično i lažemo... JER UZIMAMO U OBZIR PA KATKAD I PODSVJESNO.
|
ma kakvi bre sudovi, goldstein, babe, index, vecernji, jutarnji, net.hr , oni ovcama kroje "stavove" |
|
|
|
|
|
mali_ivica
|
tranquilize je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ma kakvi bre sudovi, goldstein, babe, index, vecernji, jutarnji, net.hr , oni ovcama kroje "stavove"
|
Da ne dođe do zabune, nisam nikakav pobornik ustaštva i sl.
Ovo sam gore pisao iz jednog drugog razloga. Naime bilo o čemu da je priča ukoliko se ona ne poklapa s onime što propagira određena elita (koja duže vrijeme drma hrvatskom scenom) za tu stvar je po defaultu nemoguće da bude istina čak ni pod eventualno...
Tada kreće medijska hajka... a sve ostalo je manje važno.
Ti možeš posprdno govoriti o bilo čemu, no jasna je stvar da kod prosječnog čovjeka medij kao takav ima velik utjecaj na način donošenja odluka. A možemo mi pričati bajke da mi sami odlučujemo, no pitanje je koga onda lažemo. nekog drugog ili sebe? |
|
|
|
|
|
|
ma kakvi bre sudovi, goldstein, babe, index, vecernji, jutarnji, net.hr , oni ovcama kroje "stavove"
|
Ovo sam gore pisao iz jednog drugog razloga. Naime bilo o čemu da je priča ukoliko se ona ne poklapa s onime što propagira određena elita (koja duže vrijeme drma hrvatskom scenom) za tu stvar je po defaultu nemoguće da bude istina čak ni pod eventualno...
Ti možeš posprdno govoriti o bilo čemu, no jasna je stvar da kod prosječnog čovjeka medij kao takav ima velik utjecaj na način donošenja odluka. A možemo mi pričati bajke da mi sami odlučujemo, no pitanje je koga onda lažemo. nekog drugog ili sebe?
|
eto ga vec se ispricavas medijima izmanipuliranoj vecini, a da ja nisam ni spomenuo ustastvo, mene smeta slika koju o Hrvatskoj pokusavaju izgraditi pojedini portali, pojedine "gradjanske" udruge (tragikomicno financirane od iste te drzave)... sliku o drzavi koja vjecno treba biti u nekom "cistilistu" ili recimo golgoti zbog necega sto se dogodilo prije vise od 60 godina, iste te udruge i novine se ne bave hrvatskim zrtvama i patnjama iz domovinskog rata vec okolo tuze i klevecu vlastitu drzavu...
ne pisu ni o tome da su u Srbiji cetnici izjednaceni sa antifasistima te da uredno primaju mirovine, imaju skupove i slicno..
da nepricam o milijunima koje takve udruge vuku iz proracuna, poanta je da su najpopularniji mediji i najmocnije "gradjanske udruge" izrazito anti-hrvatske nastrojene, kako, zasto , u cijem su vlasnistvu neznam, ali jedino budala ili oni koji ovu drzavu oduvijek i mrze to ne vide.... |
|
|
|
|
|
mali_ivica
|
|
Ti možeš posprdno govoriti o bilo čemu, no jasna je stvar da kod prosječnog čovjeka medij kao takav ima velik utjecaj na način donošenja odluka. A možemo mi pričati bajke da mi sami odlučujemo, no pitanje je koga onda lažemo. nekog drugog ili sebe?
|
eto ga vec se ispricavas medijima izmanipuliranoj vecini, a da ja nisam ni spomenuo ustastvo, mene smeta slika koju o Hrvatskoj pokusavaju izgraditi pojedini portali, pojedine "gradjanske" udruge (tragikomicno financirane od iste te drzave)... sliku o drzavi koja vjecno treba biti u nekom "cistilistu" ili recimo golgoti zbog necega sto se dogodilo prije vise od 60 godina, iste te udruge i novine se ne bave hrvatskim zrtvama i patnjama iz domovinskog rata vec okolo tuze i klevecu vlastitu drzavu...
ne pisu ni o tome da su u Srbiji cetnici izjednaceni sa antifasistima te da uredno primaju mirovine, imaju skupove i slicno..
da nepricam o milijunima koje takve udruge vuku iz proracuna, poanta je da su najpopularniji mediji i najmocnije "gradjanske udruge" izrazito anti-hrvatske nastrojene, kako, zasto , u cijem su vlasnistvu neznam, ali jedino budala ili oni koji ovu drzavu oduvijek i mrze to ne vide....
|
Slažem se.
Nadodao bih kako mi imamo tu neku falingu odnosno neki osjećaj krivnje da uvijek mislimo da smo krivi pa i kad nismo, a ako nismo napravit ćemo da jesmo... samo nebi li se kasnije nekome mogli pravdat i sami sebe omalovažavat.
Umjesto da si uređujemo državu i svakog ko sere poteramo u kurac. (ispričavam se na riječniku, ali jednostavno danas nisam znao drugačije ) |
|
|
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
mali_ivica je napisao/la: ›
(ispričavam se na riječniku, ali jednostavno danas nisam znao drugačije )
|
Nemaš se zašto ispričavat... Baš si lijepo govorio. |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol: Muško
|
Sieg Heil |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
|
francika
Ukupno postova: 2791 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Vremena se mijenjaju pa tako i Hrvatski pozdravi.
Sve više je u modi Hrvatski pozdrav ZA BIRO SPREMNI ! |
|
_________________ U svakom kukolju ima i žita. |
|
|
|
|
|
|
|
chimpika
Ukupno postova: 54 Spol: Nebitno
|
Cekam da se oglasi i Josipovic (i tako njegova Udba i kos vec rade na istrazi o sudcu iz Knina), Milanovic, takozvani "najbolji" svjetski pisci poput Jergovica ili pak neki ludjak Mandic, a i pitanja onoga ljigosha iz NU2. |
|
|
|
|
|
|
|