Autor |
Poruka |
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
Bojo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
žalosnih 60 kg...eh da je meni tako lako se udebljat ko vama curama...di bi mi bio kraj...
lakše mi je smršavit nego udebljat se... (inače 179 cm)
|
sad tek vidim da sam 2007.g. bio lažov majmunski....nisam toliko visok...visok sam 177 cm...i imao sam 59 kila...do 11.mjeseca 2011.g. . ..u međuvremenu sam saznao zašt sam tolko mršav...te sam objavio rat tom problemu....i trenutno sam na 65 kila....znači u zadnja 3 mjeseca dobio 6 kila....i idemo dalje...oću izgledat ko Bugarska, iz profila....s Pelješcem...
|
da?? |
|
|
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
PEGY je napisao/la ( Pogledaj post): ›
žalosnih 60 kg...eh da je meni tako lako se udebljat ko vama curama...di bi mi bio kraj...
|
sad tek vidim da sam 2007.g. bio lažov majmunski....nisam toliko visok...visok sam 177 cm...i imao sam 59 kila...do 11.mjeseca 2011.g. . ..u međuvremenu sam saznao zašt sam tolko mršav...te sam objavio rat tom problemu....i trenutno sam na 65 kila....znači u zadnja 3 mjeseca dobio 6 kila....i idemo dalje...oću izgledat ko Bugarska, iz profila....s Pelješcem...
|
da??
|
|
Zadnja promjena: Bojo; 13.02.2013. 2:28; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
|
|
|
Bojo
|
ak se želiš udebljat preporučam da nađeš nekog nutricionista da ti pomogne i da par savjeta...ja sam jedino tako uspio.... |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
Gala_pia Ukupno postova: 138 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
Bojo je napisao/la: ›
|
sad tek vidim da sam 2007.g. bio lažov majmunski....nisam toliko visok...visok sam 177 cm...i imao sam 59 kila...do 11.mjeseca 2011.g. ...u međuvremenu sam saznao zašt sam tolko mršav...te sam objavio rat tom problemu....i trenutno sam na 65 kila....znači u zadnja 3 mjeseca dobio 6 kila....i idemo dalje...oću izgledat ko Bugarska, iz profila....s Pelješcem...
|
vjesalico moja za kapute |
|
|
|
|
|
Bojo
|
nisam ti ja most u sydneyu.... |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Napokon kile idu dolje, trenutno na 64. Još 6 sitnih i imat ću kilažu kao prije trudnoće, jeij. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
Edo000 Ukupno postova: 25 Spol: Nebitno
|
86 sa brzim napredovanjem prema 90 |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
1step2far je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Napokon kile idu dolje, trenutno na 64. Još 6 sitnih i imat ću kilažu kao prije trudnoće, jeij.
|
....eto, ja sam sa 94 kg koliko sam imala prije 2,5 godine u nešto malo više od godine uspjela doći na 58.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
empetri
Ukupno postova: 656 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
empetri je napisao/la ( Pogledaj post): ›
91
I'm breaking records here!
|
Kraj ljeta 84
sad 89
idem gore dolje ko kurva neka |
|
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
anakonda je napisao/la: ›
....eto, ja sam sa 94 kg koliko sam imala prije 2,5 godine u nešto malo više od godine uspjela doći na 58....
|
nije li to malo prevelik gubitak kilograma
znam da si sad otprilike opet na svojoj težini...al opet
btw....ja sam klasicni primjer obiteljskog covjeka....kile idu gore...i živo mi se fucka zbog toga |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
empetri
|
Actually, mracnjace, idealni i zdrav gubitak kilograma (ukoliko postoji viska kilograma) je sve do 3 kile mjesecno
Tako da, da je izgubila i 90 kila u 2ipo godine, sve je legit. |
|
_________________ --
Finding beauty in the dissonance. |
|
|
|
anakonda
|
tamna strana je napisao/la ( Pogledaj post): ›
anakonda je napisao/la: ›
....eto, ja sam sa 94 kg koliko sam imala prije 2,5 godine u nešto malo više od godine uspjela doći na 58....
|
nije li to malo prevelik gubitak kilograma
znam da si sad otprilike opet na svojoj težini...al opet
btw....ja sam klasicni primjer obiteljskog covjeka....kile idu gore...i živo mi se fucka zbog toga
|
...evo, lijepo @empetri rekao, iako sam izgubila tu težinu u nekih 15 mjeseci....imam super brzi metabolizam, pa se sve brzo i otopilo, a bogme sam i hodala po par kilometaradnevno....bilo mi je zaista grozno s tim kilama, jer ih jednostavno nisam mogla nositi (leđa, koljena), zato sam se trebala što prije toga riješiti.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
empetri
|
yup, hodanje (nesto brze od normalnog hoda doduse) je najefikasnija kardio vjezba u smislu da ti ne dira misice nego pogadja iskljucivo samo visak masti |
|
_________________ --
Finding beauty in the dissonance. |
|
|
|
anakonda
|
empetri je napisao/la ( Pogledaj post): ›
yup, hodanje (nesto brze od normalnog hoda doduse) je najefikasnija kardio vjezba u smislu da ti ne dira misice nego pogadja iskljucivo samo visak masti
|
...bogme, pametan momak..... |
|
|
|
|
|
|