Autor |
Poruka |
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
galerije, najave i sve što ide uz to, da lijepo je, no aktivnost ljudi opada. |
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
....pih, više nisam ni u prvih 10....a tek sam 5 i pol godina na forumu....šmrc, šmrc.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
miss je nelojalna konkurencija, da nje nema ja bih bila u topten |
|
|
|
|
|
August_Šenuija
Ukupno postova: 8 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
francika je napisao/la: ›
Baš, čak si 5 puta iskoristio svoje pravo da nešto kažeš!
|
Komentiraš što hoćeš i zato što ne možeš prešutiti nešto. Bitno je biti konstruktivan a koliko puta je nebitno.
|
|
_________________ August Šenuija |
|
|
|
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol: Žensko
|
@
Year Jan
2006 216
2007 378
2008 505
2009 446
2010 470
2011 442
2012 540
prema ovom pokazatelju - nije baš ni tako loše godina započela po pitanju otvaranja novih topica
Šteta što ranije nisam saznala za ovaj portal... priključila bih se kavenisanju i grahu.... ooooh yesssss
meni je super, a kome se ne sviđa - neka traži neki drugi |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste! |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Registrirala sam se koje godine, 2007? Ni ne znam više, ali znam da je nekad bilo puno zanimljivije, puno više gluposti, jednako puno kvalitetnih rasprava, dogodila su se divna prijateljstva i druženja! Nekako mi je pust i prazan ovaj forum, nema nove generacije forumaša da zamijeni nas koji radimo, imamo obitelj pa ne stignemo više surfati kao nekada! |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
baš to. dogodila se smjena generacija, koliko god to glupavo zvuči, ali treba uzeti i u obzir da je dosta kvalitetnih tema kroz godine "obrađeno" uzduž i popreko. možda kada bi ovi novi forumaši malo kopkali po starim temama, čak bi se dale oživiti i neke stare rasprave...
no, bez obzira na sve, osijek 031 je i dalje drugi u trayu, odmah iza maila |
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
Mladjo je napisao/la: ›
baš to. dogodila se smjena generacija, koliko god to glupavo zvuči, ali treba uzeti i u obzir da je dosta kvalitetnih tema kroz godine "obrađeno" uzduž i popreko. možda kada bi ovi novi forumaši malo kopkali po starim temama, čak bi se dale oživiti i neke stare rasprave...
|
Ti se još nisi udao. Koji je tvoj izgovor za izostanke s foruma (osim posla)? |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
pomalo sam izostao s foruma, ali ne i s portala. ide mi na živce ova nakupina dežurnih hejtera i trolova koji useru svaku vijest ili temu čim se pojavi na portalu.
prije par godina vrhunac našeg hejterizma bila je neka crnjak zajebancija na glupave teme ili offtopičarenje internim forama i sve je bilo nekako prirodnije. probajte oživiti ove kave, ja sam čak bio puno slobodniji u pisanju kad sam upoznao ljude koji ovdje obitavaju. potrebu skrivanja iza nicka imaju samo ljudi s nekim problemima ili ljudi koji nemaju poštene namjere na ovom forumu... |
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Mladjo je napisao/la: ›
pomalo sam izostao s foruma, ali ne i s portala. ide mi na živce ova nakupina dežurnih hejtera i trolova koji useru svaku vijest ili temu čim se pojavi na portalu.
prije par godina vrhunac našeg hejterizma bila je neka crnjak zajebancija na glupave teme ili offtopičarenje internim forama i sve je bilo nekako prirodnije. probajte oživiti ove kave, ja sam čak bio puno slobodniji u pisanju kad sam upoznao ljude koji ovdje obitavaju. potrebu skrivanja iza nicka imaju samo ljudi s nekim problemima ili ljudi koji nemaju poštene namjere na ovom forumu...
|
Isto tako nisam baš u zadnje vrijeme puno pisao, ali sam recimo svakodnevno došao vidjet vijesti i eventualno šta ljudi škrabaju. Razlog zbog kojeg sam se malo udaljio je vjerojatno isti kao i od Mladje, dopizdilo stalno svađanje prepiranje politika i takve stvari, previše mržnje bilo tu na forumu. |
|
|
|
|
|