Autor |
Poruka |
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
jel mogu ja bit ovaj |
|
|
|
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Agresija, bilo fizička ili verbalna je svuda oko nas, ne može se izbjeći i prisutna je u svim segmentima društva. Možemo biti agresivni u mislima riječima i djelima. Agresija može biti urođena, naučena, odgovor na frustraciju, a neki ju koriste i kao instrument za postizanje određenih ciljeva. Svima je jasno da agresivno ponašanje nije prihvatljivo, no pravo pitanje je kako pomoći ljudima koji se ne znaju nositi sa svojim strahovima i frustracijama, pa se izražavaju agresivnim oblicima ponašanja?
P.S. Žalosno je da je ova tema zamrla nakon samo tri stranice. To podosta govori o stanju svijesti korisnika foruma. |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Svi su vani i šamaraju se međusobno |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Frost je napisao/la: ›
Svi su vani i šamaraju se međusobno
|
Premlaćivanja, ubojstva, vrijeđanje, vozači iz automobila urlaju i nepristojno gestikuliraju. To je naša svakodnevnica.
Situacija je bitno ozbiljnija od šamaranja. Postali smo društvo u kojem je agresivno ponašanje nažalost postalo društveno prihvatljivo . |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Sami smo si krivi za to, ne znam što drugo da ti kažem. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol: Žensko
|
Sad bi netko mogao konstatirati:
Previše hormona u životinjama čije meso konzumiramo |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste! |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...pa kad se klinci od malih nogu uče da je agresivnost prihvatljiva: kroz crtiće, sve više i više obiteljskog nasilja, okruženja/mentaliteta....
...šta je drugo za očekivati..... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Boost Ukupno postova: 765 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Zadnji puta sam se potukao u osnovnoj školi. Ekipa s kojom se družim su više-manje prilično pismeni, neagresivni ljudi koji popiju i izađu tek par puta godišnje baš kao i ja. Valjda smo odgajani na drugačiji način, nikome od nas roditelji ne piju, nisu agresivni itd. Jedine ožiljke što imam su od par lomova izazvanih bavljenjem extremnim sportovima.
No, vjerujem da bih imao i koji ožiljak više da mi je ultimativni način zabave cuganje, izlaženje i sve ono ostalo što dolazi s tim |
|
|
|
|
|
|
|