Autor |
Poruka |
evil monkey
Ukupno postova: 923 Lokacija: ormar Spol: Žensko
|
već se jako, jako dugo (mislim dvije godine ) pripremam na izlet biciklom do Aljmaša, pa nikako - trenutno razmišljam o nešto kraćoj ruti, do Sarvaša.
Koliko vremena treba da se biciklom stigne od Trga A. Starčevića do početka Sarvaša? I to za nekoga tko je rekreativni biciklist - dakle, izdržljivost i brzina nisu vrhunski... Gledala sam na ViaMichelin - tamo kazu ca 1 sat - je li to realno? |
|
_________________ “Education’s purpose is to replace an empty mind with an open one.”
Platon - Alegorija pećine
pollitika.com - Pale blue dot video - DemocracyNow! - ZCom |
|
|
|
mariox
Ukupno postova: 685 Spol: Muško
|
Realno je. Ja sam rekretivac, par puta sam s ekipom išao do Aljmaša, trebalo nam je cca 1h i 45 min iz Višnjevca do Aljmaša. Ne znam u kakvoj si formi, ali uz prosječnu kondiciju se može doći za sat vremena(ako ne i manje) iz centra do Sarvaša.
P.S. Imaš put uz Dravu iz Sarvaša do Aljmaša, toplo preporučam. |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
monkey, možeš sa mnom i mojom ekipom do VU |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
evil monkey
|
|
|
|
evil monkey
|
@mariox
hvala za info - nisam sigurna da mogu točno procijeniti vlastitu fizičku (voznu) spremu; idem skoro svakodnevno biciklom na posao (15min tamo, 15 natrag), moja je najdulja ruta u komadu od retfale do juga 2, biciklističkom stazom - ponekad po zimi, ponekad po kisi...
valjda ću onda stići i do Sarvaša (a drugom prilikom i za Aljmas, preporučenim putem ) |
|
_________________ “Education’s purpose is to replace an empty mind with an open one.”
Platon - Alegorija pećine
pollitika.com - Pale blue dot video - DemocracyNow! - ZCom |
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
evil monkey je napisao/la: ›
@mariox
hvala za info - nisam sigurna da mogu točno procijeniti vlastitu fizičku (voznu) spremu; idem skoro svakodnevno biciklom na posao (15min tamo, 15 natrag), moja je najdulja ruta u komadu od retfale do juga 2, biciklističkom stazom - ponekad po zimi, ponekad po kisi...
valjda ću onda stići i do Sarvaša (a drugom prilikom i za Aljmas, preporučenim putem )
|
zašto misliš da kad krenete put Sarvaša da trebate pedalirati bez sekunde prestanka....kreneš od trga do zelenog polja...pa 5 min odmora...pa od zelenog polja do nemetina i opet mala pauza...i vjeruj mi da tako možeš stici gdje god želiš bez obzira na tvoju kondiciju....jer u tvom slucaju nije cilj obaranje nekog rekorda... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
evil monkey je napisao/la: ›
Frost je napisao/la ( Pogledaj post): ›
monkey, možeš sa mnom i mojom ekipom do VU
|
imte i vučnu službu ako vam negdje padnem u nesvjest od umora? (pazi, meni je i otići do Sarvaša avantura )
|
Pa vidi šta ti tamna strana kaže:
tamna strana je napisao/la: ›
zašto misliš da kad krenete put Sarvaša da trebate pedalirati bez sekunde prestanka....kreneš od trga do zelenog polja...pa 5 min odmora...pa od zelenog polja do nemetina i opet mala pauza...i vjeruj mi da tako možeš stici gdje god želiš bez obzira na tvoju kondiciju....jer u tvom slucaju nije cilj obaranje nekog rekorda...
|
Baš to, ide se zbog putovanja kao takvog, ne ruše se rekordi... |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
evil monkey
|
|
|
|
padobranac
Ukupno postova: 1155 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|