Autor |
Poruka |
evil monkey
Ukupno postova: 923 Lokacija: ormar Spol: Žensko
|
nakon sto je onaj tobacco shop u kapucinskoj nesretno skoncao (sto mu se uopce dogodilo? prolazim nekidan onuda kad kiosk skrsen potpuno...), nemam gdje kupiti duhan - naime taj je smokingov kiosk imao jedan brand koji je meni super odgovarao, u drugim trgovinama koje prodaju duhan tog kojeg ja trebam nema.
pa me zanima: gdje jos u gradu ima bas smoking tobacco shop koji ima asortiman duhana za motanje? |
|
_________________ “Education’s purpose is to replace an empty mind with an open one.”
Platon - Alegorija pećine
pollitika.com - Pale blue dot video - DemocracyNow! - ZCom |
|
|
|
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol: Muško
|
imaš kod šetača,al nisam 100% sigurnjak da je smokingov,a koji duhan tražiš?,mene jebe što nigdje nema bali shaka light,kao nestašica je |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
E sad,ja se baš ne razumijem u taj duvan... ja kupujem samo domingov... jednom kupila i samo to i pušim... i kupujem ga pokraj dm-a ili tu kod petra pana....e sad koji ti pušiš ?
bTW Onaj je skršen zato što se auto zabio u njega |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
evil monkey
|
justice je napisao/la ( Pogledaj post): ›
imaš kod šetača,al nisam 100% sigurnjak da je smokingov,a koji duhan tražiš?,mene jebe što nigdje nema bali shaka light,kao nestašica je
|
e taj kod setaca nije smoking, u tom i jest problem
(btw, bila sam tamo prije 2 sata, mislim da sam vidjela bali light (?) )
moj (nesretni) duhan jest Mac Baren Vanilla Choice - u onom kod setaca ga nema, kupila sam bas danas neki drugi koji su imali ali taj je ocajan (a isprobala sam ih vec nekoliko vrsta, ovaj Mac Baren mi je definitivno najbolji od ovog sto se kod nas u osijeku nudi) |
|
_________________ “Education’s purpose is to replace an empty mind with an open one.”
|
|
|
evil monkey
|
legica_os je napisao/la ( Pogledaj post): ›
E sad,ja se baš ne razumijem u taj duvan... ja kupujem samo domingov... jednom kupila i samo to i pušim... i kupujem ga pokraj dm-a ili tu kod petra pana....e sad koji ti pušiš ?
bTW Onaj je skršen zato što se auto zabio u njega
|
e pa da, ima neki ducan kod petra pana, potpuno zaboravila! moram otici vidjeti sto oni imaju, al ako je ista firma ko i onaj kod setaca onda nist...
a kako je netko uspio zabiti auto u kiosk?? |
|
|
|
|
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol: Muško
|
ma vidjela si vjerovatno i crveni i plavi i žuti bali,meni ko za k. treba bijeli al nema veze imam zalihe,
probaj u intersparu ili u kauflandu pronaći taj tvoj duhan... |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
@evil monkey i ti si na duvanu od vanilije...nisi jedina , meni je taj domingo vanilija ok.... probala sam i od višnje al mi se ne sviđa...
a to kako se uspio zabiti,ne znam...tak sam čula...mislim da je bilo u novinama... |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
xcv Ukupno postova: 13 Spol: Nebitno
|
e, ćao ljudi, moze li mi netko reći di ima u Osijeku kupit MacBaren duhan? thnx |
|
|
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
probaj george karelias and sons ... meni je nakon dugo experimentiranja najbolji.
dosta je mekan, ne pece grlo ... laaaagano je aromatiziran ... mljac
ima ga u metrou, OMVovim benzinskim postajama, Tobac shopu kraj 'radijatora' ... |
Zadnja promjena: Ingo; 08.09.2010. 21:43; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
Grejp111 Ukupno postova: 2 Spol: Nebitno
|
E i mene zanima gdje u OS-u ima za kupit Mac Baren (Vanilla Choice)...Trazio sam u Intersparu i u onom Tobbaco shopu kod setaca ali tamo ga ne drze... Pls help netko tko zna.... Hvala |
|
|
|
|
|
xcv Ukupno postova: 13 Spol: Nebitno
|
okej probat ću, a di je taj ''Tobac shop kraj 'radijatora' ''??
Inace trazim Mc Baren Original Choice... nemam pojma ima li toga u Os... |
|
|
|
|
|
evil monkey
|
Mac Baren Vanilla choice - a navodno i njihov s okusom cokolade (?!) - imaju u i-novinama kiosku na trznici (s one strane gdje je PBZ bankomat - prodje se ulaz u ribarnicu, pa u zatvorenu trznicu, pa ide mislim neka pekara i tu je negdje i-novine kiosk). ja sam svoj duhan tamo kupila prije tjedan dana, teta mi je nudila jos neke mac baren sorte, ali nisam upamtila koje su, mozda ima i original choice
btw, kod "radijatora", odnosno direktno pokraj dm-a, nemaju mac baren duhana nikakvog. ali imaju drugih vrsta duhana za motanje (koji meni redom ne odgovaraju) |
|
|
|
|
Grejp111 Ukupno postova: 2 Spol: Nebitno
|
Hvala puno...pogledat cu onda tamo...Bas me zanima kako se taj dimi |
|
|
|
|