Autor |
Poruka |
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
Bila sam danas u Konikomu u Županijskoj. Nemaju niti jednog laptopa, prostor s lijeve strane od ulaza je totalno prazan...rekli su da će za 10-ak dana dobiti laptope i kao, da nije istina ako sam nešto čula.
Nisam ništa čula, zato me i iznenadilo da je mrtvilo unutra. Zna netko što se događa ili barem što se priča o Konikomu? Na Internetu čitam da su neki njihovi centri zatvoreni i da su propali. Što je s Osijekom? |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
S takvim cijenama kakve su imali, nije ni čudo. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
aha, propali su |
|
|
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
Na fan page-u portala ima jedan zanimljiv komentar.
Branko Belosevic: City centar Konikom je navodno vec preuzeo Elipso, a sudbina ostalih, manjih ducana je zasad neizvjesna. Konikom ide u stecaj, to je sigurno.
Dok je radio kao regionalni trgovac sa 15-ak manjih trgovina rasporedjenih po gradovima sirom Slavonije, bio je uvjerljivo najjaci trgovac bijelom tehnikom i audio-videom nasiroko. Veliki trgovacki centri su malo prevelik zalogaj izgleda + opce st(r)anje u drzavi = propast...
Zao mi je Konikoma, radio sam tamo, a kupovao i prije i poslije toga vro rado, uvijek.
Nacional.hr - Smrt trgovaca tehnikom [Konikom] |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol: Žensko
|
|
|
|
tranquilize Ukupno postova: 548 Spol: Muško
|
neznam tko je tamo uopce kupovao tehnicku robu , kada je cak i u linksu bila dosta jeftinija, da ne pricam o hrvatskim webshopovima koji su dosta jeftiniji i od linksa...
osobno sam puno puta tamo usao ali nikada nisam nista kupio jer su cjene bile tragikomicne, uvijek bi se prosetao do linksa ili do hgspota/vemila dok su jos radili |
|
|
|
|
|
Pearl Jam Ukupno postova: 22 Spol: Nebitno
|
trenutačno su u blokadi, a hoće li netko pokrenuti zahtjev za stečajem, ostaje da se vidi...previše su se širili, trebali su ostati fokusirani na Slavoniju |
|
|
|
|
|
non plus ultra
Ukupno postova: 110 Spol: Nebitno
|
tranquilize je napisao/la ( Pogledaj post): ›
neznam tko je tamo uopce kupovao tehnicku robu , kada je cak i u linksu bila dosta jeftinija, da ne pricam o hrvatskim webshopovima koji su dosta jeftiniji i od linksa...
osobno sam puno puta tamo usao ali nikada nisam nista kupio jer su cjene bile tragikomicne, uvijek bi se prosetao do linksa ili do hgspota/vemila dok su jos radili
|
E to si dobro rekao: "...dok su jos radili..."
Upravo tragikomičnim cijenama su Vemil i HGspot sebe i doveli u stečaj... |
|
|
|
|
|
francika
Ukupno postova: 2791 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
non plus ultra je napisao/la ( Pogledaj post): ›
osobno sam puno puta tamo usao ali nikada nisam nista kupio jer su cjene bile tragikomicne, uvijek bi se prosetao do linksa ili do hgspota/vemila dok su jos radili
|
Upravo tragikomičnim cijenama su Vemil i HGspot sebe i doveli u stečaj...
|
Nisu oni sebe odveli u stečaj nego su državu Hrvatsku zajedno s ostalim velikim igračima odveli u stečaj. |
|
|
|
|
|
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol: Žensko
|
francika je napisao/la: ›
non plus ultra je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Upravo tragikomičnim cijenama su Vemil i HGspot sebe i doveli u stečaj...
|
Nisu oni sebe odveli u stečaj nego su državu Hrvatsku zajedno s ostalim velikim igračima odveli u stečaj.
|
|
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste! |
|
|
|
|
|