Autor |
Poruka |
pejomirpejić
Ukupno postova: 5 Lokacija: OS Spol: Nebitno
|
uglavnom,treba mom prijatelju netko tko će mu napisati eseje i seminare, on ide na pravo u Mostaru,ako netko ima volju/ želju neka mi se javi ovdje ili na mail [email protected] pa ću joj/mu proslijediti toga lika pa se s njim može direktno sve dogovoriti... |
|
|
|
|
|
josephine01
Ukupno postova: 2125 Lokacija: ispred ogledala Spol: Žensko
|
|
|
_________________ Za mene je svinja kralj životinja dok ne probam lava. |
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
pejomirpejić je napisao/la: ›
uglavnom,treba mom prijatelju netko tko će mu napisati eseje i seminare, on ide na pravo u Mostaru,ako netko ima volju/ želju neka mi se javi ovdje ili na mail [email protected] pa ću joj/mu proslijediti toga lika pa se s njim može direktno sve dogovoriti...
|
eto što ti je fejsbuk generacija....
dok on drka i opija se po birtijama....netko drugi ce mu pisati eseje....
onda ce položiti u Mostaru....pa doci u Osijek gdje ce ga njegov Rođo uhljebit u nekoj državnoj firmi tako da i dalje može ceškati jaja i drkati po fejsu....
jebote koji smo mi narod...
pa ni ne zaslužejemo bolju buducnost
ma bravo |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
pejomirpejić
|
dečko studira vanredno i radi i ne da mu se nadrkavat sa esejima i seminarima,koji btw nigdje ne čine prolaznu ocjenu pa ni na tom famoznom pravu, ne znam koji ti fakultet studiraš ali na pravim fakultetima ako hoćeš položit ispit moraš naučit i ne možeš to napravit preko seminara,tako da ne brini se,nema on nikakve rođe,da ima rođe koji će ga zaposlit vjerovatno se ne bi ni trebao zajebavati sa seminarima i ispitima. ako imaš nekoga tko ima slobodnog vremena i hoće zaradit neku kunu onda slobodno predloži,a u suprotnom ne znam zašto uopće ovdje imaš potrebu to komentirati... i slažem se da ni ne zaslužujemo bolju budućnost nam je zemlja puna takvih koji samo sjede i komentiraju a ništa ne poduzimaju...evo,imaš priliku,zarađuj pa se seli iz zemlje |
|
_________________ Just a reminder: Mammogramming your boobs s more important than instagramming them |
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
pejomirpejić je napisao/la: ›
i slažem se da ni ne zaslužujemo bolju budućnost nam je zemlja puna takvih koji samo sjede i komentiraju a ništa ne poduzimaju...evo,imaš priliku,zarađuj pa se seli iz zemlje
|
bome...ti bi mogao biti proglašen za poduzetnika godine... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
josephine01
|
još jednom!
Dečko nema rođe, ali ima rođo-gene. Bit će od njega nešto, ne brinem se ja.
Pozdravi dečka i pošalji mu pusu od svih nas koji smo se nadrkavali sa seminarima i esejima. |
|
|
|
|
pejomirpejić
|
ma samo neka se ti ne brineš i sve pet |
|
_________________ Just a reminder: Mammogramming your boobs s more important than instagramming them |
|
|
|
moonshiner
Ukupno postova: 101 Lokacija: Third Mall from the Sun Spol: Muško
|
Eh, kamo ovaj svijet ide...
Uostalom, kako je moguće napisati esej za nekog drugog? Zna se što je esej, što on treba sadržavati; ključni je naglasak na osobnost, razmišljanje i stav samog autora. Ali kao da je to ikome više bitno. |
|
_________________ I mjesečina može biti pogled na svijet. |
|
|
|
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol: Žensko
|
moonshiner je napisao/la: ›
Eh, kamo ovaj svijet ide...
Uostalom, kako je moguće napisati esej za nekog drugog? Zna se što je esej, što on treba sadržavati; ključni je naglasak na osobnost, razmišljanje i stav samog autora. Ali kao da je to ikome više bitno.
|
Kako nam pojedini budući stručnjaci dolaze do diplome - nije čudo da nam je država u |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste! |
|
|
|
pejomirpejić
|
jao evo,znala sam da ću se upecat al ajde...kamo ide ovaj svijet? hoćete mi vi pravednici sad reć da ste sve svoje seminare i eseje uvijek pisali isključivo iz glave, dajući sebe u to i abnormalno promišljajući o temi da date neki svoj stav i tač svemu tome? nikad niste uzeli pa kopi pejstali nešto jer vam se nije dalo raditmislim da su to teška sranja,i svaka čast ako hoćete usmjeriti mlade ljude u svijet pravednosti i jednakosti,ali govoriti ovakve stvari je čisto licemjerje. svi smo pisali seminare preko klinca da ih se riješimo jer nikad niso nikome sluižili...samo je razlika u tome što će neki to priznat a neki neće
uglavnom,ukoliko nemate nekoga tko bi ovo napisaoi, molim vas da komentirate neku drugu temu koja zaslužuje vašu pažnju,vaša promišljanja, osobnost i stav, a ne ova o rođi |
|
|
|
|
josephine01
|
Jao jesmo, pisali smo sami i to preko svog klinca, ali ne preko tuđeg. Idi sad reci svima kakva smo bagra. |
|
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
pejomirpejić je napisao/la ( Pogledaj post): ›
uglavnom,treba mom prijatelju netko tko će mu napisati eseje i seminare, on ide na pravo u Mostaru,ako netko ima volju/ želju neka mi se javi ovdje ili na mail [email protected] pa ću joj/mu proslijediti toga lika pa se s njim može direktno sve dogovoriti...
|
Probaj ovdje: Izrada seminara |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol: Žensko
|
U doba mog školovanja nismo niti imali odakle c/p...
Nismo ni znali za internet
- možeš li si tako što zamisliti sami pisati zadaće strašnoooo
sad se nešto pitam kako smo, jadnici, uopće mogli nešto naučiti |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste! |
|
|
|
josephine01
|
Stella1989 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
pejomirpejić je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Probaj ovdje: Izrada seminara
|
Pa koji me vrag tjerao da kliknem na link?!
Naručite 4 seminara i 5. dobijete gratis.
Izrada ppt prezentacije.
Pa ja bih si odrezala glavu i nabila si ju u dupe da koristim ovakve usluge i onda se potpisujem kao diplomirani nešto. |
|
|
|
|
|
|