Autor |
Poruka |
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
ne odnosi se na writere. što mislite o "uličnim sviračima"? ubacite li im kad koju kunu? |
|
|
|
|
|
daniel-202
Ukupno postova: 1030 Lokacija: Graceland Spol: Muško
|
lufus je napisao/la: ›
ne odnosi se na writere. što mislite o "uličnim sviračima"? ubacite li im kad koju kunu?
|
Nemam ništa protiv njih, naprotiv, stvaraju bolji ugođaj dok šetaš gradom. Iskreno, kad imam sitnog ubacim, nekada (ali baš nekada) zna se desit da ubacim i 10 do 20 kn. |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...gotovo pa se uvijek potrudim ubaciti koju deseticu, bar...nekak su mi dragi ti ulični svirači...i potpisujem daniela-202, stvaraju neki poseban ugođaj...ako znaju svirati, of kors... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
ubacim. i prosjaci dobro prođu. znam da su uglavnom foliranti i da jako malo ljudi koji zaista nemaju što jesti prosi jer ih je stid, ali opet to uradim. ja neću propasti, a možda ću nekome pomoći. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Obavezno! Upotpunjuju ugođaj definitivno! |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
paperje
Ukupno postova: 794 Spol: Žensko
|
kad sviraju nešto što mi je po guštu, automatski odriješim kesu (i postanem prokleto velikodušna)
prosjacima ne dam ništ para |
|
_________________ ne moras biti super-optimist, ali ako na sve gledas crno, za tebe sunce zalazi vec ujutro |
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
paperje
Ukupno postova: 794 Spol: Žensko
|
pa skoro... srecom, za pivo se uvijek nađe!
enivej, sjecam se jednog predivnog subotnjeg prijepodneva kad sam čelistu koji je na koncertima nastupao s hladnim pivom (i još jednom dečku koji je s njim svirao akustaru i pjevao) dala 20 kn, oni zinuli... a joj kako sam ja sretna bila kad sam čula:
...summertime and the living is easy, fish are jumpin' and the cotton is high; your daddy's rich and your mama's good lookin', hush little baby, don't you cry..
kako ne bih dala puno para tom čovjeku kad me toliko razveselio |
|
_________________ ne moras biti super-optimist, ali ako na sve gledas crno, za tebe sunce zalazi vec ujutro |
|
|
|
8
Ukupno postova: 1860 Spol: Muško
|
paperje je napisao/la ( Pogledaj post): ›
kad sviraju nešto što mi je po guštu, automatski odriješim kesu (i postanem prokleto velikodušna)
prosjacima ne dam ništ para
|
Prosjaci su prevaranti, oni koji umiru od gladi - neće se sjetiti i pristati na prosjačenje. Njih treba znati uočiti. |
|
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
jedini prosjaci kojima nešto dam su oni starci koji stvarno ne mogu ništa raditi. i đokici. djeci-prosjacima nikad ne dajem, nemam namjeru biti taj koji će pridonijeti tomu da to shvate kao dobar način za življenje.
ponekad dam i nekom alkosu, ali samo onima koji mi ne počnu muljati da mu treba za hitnu operaciju ili takve fore. rađe mi je kad mi dođe lik i pita: čuj, lega, imaš koju kunu za pivo?
uličnim umjetnicima znam ponekad dati, ako išta valjaju, ipak daju neki štih gradskim ulicama. |
|
|
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
Da, Đokica je legenda i uvijek ima love za njega.
Nikada ne traži puno, pristojan je i baš simpa. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
gaap je napisao/la: ›
samo ekipi koju znam, onom bosancu s harmonikom nedam niš'!
|
Heh, lik nije bas obozavan... ;-) Jos nekako i svira, ali glas je bolje ne cuti... ;-)
IMHO, zgodno je vidjeti Krunu i Djokicu kad zajedno sviraju... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
tko je Đokica? |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |