Autor |
Poruka |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol:  Muško
|
Ti očigledno jesi, kad si tako upućen ... |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
 |
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol:  Muško
|
@Prigovor
Kad god se pokrene neka tema o tom nogometnom klubu odmah se krene u zataškavanje financijskog inženjeringa otvaranjem gomile novih korisnika foruma kako bi se zaštitio predsjednik kluba.
|
Dosadan si i Bogu i vragu
nitko te ne *ebe ni 5 %
|
Kako to možeš reći, pa ti me obožavaš.
|
Tvoji komentari mi uljepsaju dan  |
|
|
|
|
 |
alex_os Ukupno postova: 3 Spol:  Nebitno
|
Mislim da bi gospođe i gospoda kojima smeta navodna buka poslje utakmice, hitno trebaju u posjet svom liječniku opće prakse da im da adekvatnu uputnicu tj. za psihijatriju jer ovako što smeta samo psihički bolesnim ljudima.
Hvala na razumjevanju Vaš vijerni navijač |
|
|
|
|
 |
mzzi Ukupno postova: 284 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
A ti bi se hitno trebao školovati jer tvoj "pravopis" smeta pismenim ljudima. |
|
|
|
|
 |
-prolaznica-
Ukupno postova: 107 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Aj šta trkeljate, a di bi po vašem trebalo biti smješteno to igralište? Na oranicama kod Josipin Dvora? Izvoljevate kada se bude duže od 10 sati u parku kod marketa, izvoljevate kada dečki igraju nogomet. Budite sretni da se barem NEŠTO događa na ovom Brijestu. Sam kukate, smeta ovo smeta ono, ak vam smeta odselite se u stan tam sigurno nema buke. Di bi mi mlađi trebali izać na Brijest? Ili da ko' vi 'stariji' sjedimo CIJELI božji dan u kući i zjapimo u prazno? Što dotična gospođa nije otišla do gospode na igralištu i rekla da se stišaju. Smeta vam navijanje i buka od automobila,ali ne smeta vam trubljenje od automobila kada su svatovi? Oni isto prolaze oko 5/6 sati.. |
|
|
|
|
 |
Boost Ukupno postova: 765 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
A ti bi se hitno trebao školovati jer tvoj "pravopis" smeta pismenim ljudima.
|
Potpis  |
|
|
|
|
 |
-prolaznica-
|
E a šta vas boli briga šta je to tam bilo uopče?!?!?!
aa? :@
|
Kada treba prikriti lopovluk predsjednika nogometnog kluba odmah Vas 10 otvori račun na forumu.
Kad prestanete plakati da Vam gradonačelnik plati za krov crkve, za krov kluba, za krov Crvenog fiće .... onda nas neće biti briga gdje su završili novci s Brijesta, a do tada ima da slušaš što govorimo jer od nas tražite novce koji nestaju kao rosa preko dana putem magle.
|
Kakve veze s vezom ima sad IGRALIŠTE sa gradonačelnikom? Koliko znam krov s kuće na igralištu su sami MJEŠTANI napravili?
Šta brljavite i mješate sve i svašta ako je trenutno rasprava o dernjavi nakon i tijekom utakmice?! |
|
|
|
|
 |
francika
Ukupno postova: 2791 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
E a šta vas boli briga šta je to tam bilo uopče?!?!?!
aa? :@
|
Kada treba prikriti lopovluk predsjednika nogometnog kluba odmah Vas 10 otvori račun na forumu.
Kad prestanete plakati da Vam gradonačelnik plati za krov crkve, za krov kluba, za krov Crvenog fiće .... onda nas neće biti briga gdje su završili novci s Brijesta, a do tada ima da slušaš što govorimo jer od nas tražite novce koji nestaju kao rosa preko dana putem magle.
|
Kakve veze s vezom ima sad IGRALIŠTE sa gradonačelnikom? Koliko znam krov s kuće na igralištu su sami MJEŠTANI napravili?
Šta brljavite i mješate sve i svašta ako je trenutno rasprava o dernjavi nakon i tijekom utakmice?!
|
Dernjava i divljanje je počelo nakon popravka krova jer je nestala lova iz kluba. |
|
|
|
|
 |
-prolaznica-
|
Citat:
Dernjava i divljanje je počelo nakon popravka krova jer je nestala lova iz kluba.
|
Ajd zašt opet pričate bezveze, njihovo veselje i slavlje vama znaći 'dernjava i divljavnje'? Pa ček malo što bi trebali reći stanovnici Sjenjaka, Uskih njiva, Stadionskog naselja koji žive u blizini Stadiona? Tamo je još gore nego ovdje. Tako da molim vas lijepo prestanite pričat gluposti, uostalom ako niste s Brijesta šta se imate uopće mješat u raspravo. Očito je da imate toliko primjerki na Brijest.. |
|
|
|
|
 |
francika
|
Citat:
Dernjava i divljanje je počelo nakon popravka krova jer je nestala lova iz kluba.
|
Ajd zašt opet pričate bezveze, njihovo veselje i slavlje vama znaći 'dernjava i divljavnje'? Pa ček malo što bi trebali reći stanovnici Sjenjaka, Uskih njiva, Stadionskog naselja koji žive u blizini Stadiona? Tamo je još gore nego ovdje. Tako da molim vas lijepo prestanite pričat gluposti, uostalom ako niste s Brijesta šta se imate uopće mješat u raspravo. Očito je da imate toliko primjerki na Brijest..
|
Ma neću se s tobom raspravljati jer si tu samo u prolazu. |
|
|
|
|
 |
-prolaznica-
|
Ali kad se radi o naselju gdje živim, rado se zadržim  |
|
|
|
|
 |
ime nije bitno :) Ukupno postova: 1 Spol:  Nebitno
|
Ako ti smeta njihova buka i to sve lijepo se odseli ! |
|
|
|
|
 |
Korina
Ukupno postova: 416 Spol:  Žensko
|
A ti se nauči respekta prema svim ljudima, posebno susjedima i onima koji žive tamo gdje se ti zabavljaš. |
Opis: |
|
Veličina: |
43.3 KB |
Pogledano: |
99 put(a) |

|
|
|
|
|
 |
-prolaznica-
|
A ti se nauči respekta prema svim ljudima, posebno susjedima i onima koji žive tamo gdje se ti zabavljaš.
|
tko? Budi preciznija.. |
|
|
|
|
 |
francika
|
Ma još jedan novoregistrirani "hozntreger" od predsjednika nogometnog kluba. |
|