Autor |
Poruka |
xellex Ukupno postova: 3 Lokacija: OSIJEK Spol: Žensko
|
Trebali bi opremiti kuću tepisima, rasvjetnim tijelima, zavjesama, obnoviti - presvuči - sjedeču garnituru, a čujem da su cijene povoljnije u Bosanskom Brodu, na Arizoni i slično. Ima li netko skorijih iskustava da li se isplati uputititamo u shoping? Ili gdje se isplati kupovati u Osijeku i okolici? |
|
|
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
U Osijeku ima predobrih stvari, samo treba pronjuškati po trgovinama i usporediti cijene.
TC kod kauflanda ima nekoliko trgovina, onda lesnina i taj dio prema čepinu (nisam osobno zalazila u te trgovine), vidjela sam neki obrt za izradu zavjesa na uglu vukovarske i one ulice prema bolnici (eto sad se nikako ne mogu sjetiti imena) isto tako u baumaksu se izrađuju po izboru kupca zavjese i presvlake i jastučići, a imaju i jako velik izbor tepiha i svjetiljki, u emmezeti ima stvarno svašta.... treba vremena ali nađe se dobrih i povoljnih stvari. Osobno bih prije otišla do Zagreba nego u bosnu. |
|
|
|
|
|
legica21
Ukupno postova: 345 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
xellex je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Trebali bi opremiti kuću tepisima, rasvjetnim tijelima, zavjesama, obnoviti - presvuči - sjedeču garnituru, a čujem da su cijene povoljnije u Bosanskom Brodu, na Arizoni i slično. Ima li netko skorijih iskustava da li se isplati uputititamo u shoping? Ili gdje se isplati kupovati u Osijeku i okolici?
|
Konkretno znam za Bosanski Brod... prije je to bilo puuuno jeftinije...sada se i ne isplati baš ići...jer ćeš tu razliku potrošiti za gorivo. |
|
|
|
|
|
|
Hvala na savjetima, onda mi nema druge nego se naoružati strpljenjem i krenuti u obilazak. |
|
|
|
|
|
legica21
|
U BB se jedino još isplati otići po pivo, cigarete, sokove (orginal coca cola,fanta itd.), jamnicu, vegetu, sve ostalo je tu negdje... |
|
|
|
|
|
!nnovation Ukupno postova: 304 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
xellex je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Trebali bi opremiti kuću tepisima, rasvjetnim tijelima, zavjesama
|
Za ovo troje obavezno odi u arizonu! |
|
|
|
|
|
srkee Ukupno postova: 28 Spol: Nebitno
|
lega je na arizoni kupio tepihe za cjeli stan za 1100 kuna. isti tepisi, velicina i manje vise uzora su ga tu izasli pri izracunu 2400. racunica je jasna.
zavjese su im isto ajme jeftinije po metru. |
|
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
arizona se definitivno još isplati...pogotovo za te stvari...od tepiha ...zavjesa...itd |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
legica21
|
Imaš u Užariji do 2.6. 30% popusta na shaggy tepihe |
|
|
|
|
|
|
I ja sam čula da se isplati otiči. Sada me još zanima, ako netko zna, rade li i vikendom i u kojoj valuti mi je najbolje plačati. Iako i ovo u Užariji zvuči dobro, tamo smo ranije kupovali povoljno one tepihe kao od špage. A ovi čupavi su mi sada interesantni, samo ne znam kakvi su za održavanje? |
|
|
|
|
|
|
|