Autor |
Poruka |
mali od čače Ukupno postova: 413 Lokacija: selo veselo Spol: Muško
|
Još ćeš ti smuvat i Pegy i Legicu, bravo zmaju, imaš udarnu spiku! |
|
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
dani_os je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Mladjo je napisao/la: ›
pojavila? pa ne možeš čekati da ti cura padne s neba. bitno je i gdje tražiš tu "normalnu" curu, kako prilaziš curama koje ti se svide i dal uopće prilaziš. najveće su ti šanse da ćeš naći nekoga tko bi ti se svidio na radnom mjestu ako radiš, u šetnji psa, za vrijeme trčanja ili nečeg desetog. uglavnom na mjestima gdje vam se polja interesa preklapaju. valjda imaš neki hobi gdje ima žena u blizini. naravno, sve ovisi i o tome kakav si ti zapravo. jesi li "normalan" muškarac iz ženskog kuta gledanja. teško da ti itko od nepoznatih ljudi može dati neki suvisliji savjet
|
definitivno ne radno mjesto, ne imo sam 2 i više ne, ne trčim, nešteam psa, dok sam ga imo ko pican, bio sam ljubomoran na njega( sve su ga treebe mazile, ja sam taman bio 12-13god.) ne trčim nit mislim počet, hobi mi je fotografija,
u biti je problem da, neidem nigdje.
ak se odem vozit bicom, odem u šumu( mogu jedino naletit na par koji se sexa u autu)
cura baš u šumi nema, fotografija isto, obično ono bude samačka mjesta. ak idem tvrdju slikat
idem kad ljudi nema.
u biti sam ja nenormalnog ponašanja, idem tamo di nikog nema.
|
pa teško da onda možeš očekivati da ćeš naći curu, k tome još "normalnu", a ne krećeš se među ljudima... eto hobi ti je fotografija. pa lakše ti je započet priču s curom ako je fotografija u pitanju nego da imaš najslađeg psa na svijetu. odmori na neko vrijeme od fotkanja znamenitosti i prirode i probaj se prebaciti na fotkanje ljudi |
|
|
|
dani_os Ukupno postova: 307 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
uglavnom se ljudi neče slikat, al dobro zboriš, potrudit ču se malo više |
|
|
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
šetaj psa! ne slušaj mladju, on je jedan od onih na koje sve ženske padaju |
|
|
|
|
|
|
zlatnog retrivera nabavim, sam ne znam di bi ga držo, a i mačku imam, tak da ne znam baš da bi se slagali |
|
|
|
|
|
|
jedino da za mačku nabavi povodac hehe |
|
|
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Mladjo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
pa teško da onda možeš očekivati da ćeš naći curu, k tome još "normalnu", a ne krećeš se među ljudima...
|
Pusti ti to... Možda tamo negdje u divljini dok slika sa fotićem naleti na neku amazonku! |
|
|
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
dani_os je napisao/la: ›
uglavnom se ljudi neče slikat, al dobro zboriš, potrudit ču se malo više
|
Šta neće ako se netko hoće slikat onda su to ljudi i to pogotovo ovi naši! Al nesmiješ sad ko neki stalker, moraš odigrat kao LUPINO! |
|
|
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
ako se ženska hoće slikat, meni bi to bilo sumnjivo, možda neka političarka ili manekenkica
ja bih si nabavila pudlicu i nosila je u ruci, stalno, mislim da bi ženske letile oko tebe više neg komarci |
|
|
|
|
|
|
nema meni izgleda sreče dok nestavim kobasicu u hlače i slučajno se prislonim uz nju, tak da misli da imam od 28-300mm, nema sreče izgleda bez toga |
|
|
|
|
|
|
PEGY je napisao/la: ›
ako se ženska hoće slikat, meni bi to bilo sumnjivo, možda neka političarka ili manekenkica
ja bih si nabavila pudlicu i nosila je u ruci, stalno, mislim da bi ženske letile oko tebe više neg komarci
|
pito sam jednom baš manekenku, poznanicu da ju slikam, zašto bi ja nu sliko ovo onu, tak da nakraju ništa od tog slikanja nije bilo,
a pito sam ju s nadom da će mi dat da ju slikam, jel to njoj nije ništa strano, prirodna je pred objektivom, ali ne |
|
|
|
|
|
Boost Ukupno postova: 765 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
PEGY je napisao/la: ›
Mladjo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
pojavila? pa ne možeš čekati da ti cura padne s neba. .... valjda imaš neki hobi gdje ima žena u blizini.
|
eto npr. ako želiš modernu curu koja prati trendove onda se muvaš po avenjumolu i portanovi!
ako opet želiš neki sportski tip ideš na štajaznam, utakmice, idi trenirati nešto, odbojku..na kopiku...
ako želiš dobrice ideš volontirati u azil
ako želiš curu koja drži do tradicije idi u crkvu....
dobre cure vole životinje, tip s malim čupavim štenetom uvijek privlači pažnju i nije odbojan
|
Samo jedna opaska za azil...rekao bih da su tamo svi gay i vegani..valjda je to sad moderno..nemam ništa protiv toga, ali teško da ćeš tamo naći curu. |
|
|
|
|
|
tarzan Ukupno postova: 35 Spol: Nebitno
|
Jedan poznanik mi je prije par godina rekao da u ovom nasem drustvu mozes uspjeti samo i jedino ako si glup ko kurac ili ako se pravis da si glup. Tada mi nije bas bilo jasno o cemu to tocno prica a sad vidim i sam koliko je bio u pravu...
Covjek se pokupio i otisao van prije 2-3g, preporodio se i uziva u zivotu...
Ako si normalan a takvih je jako malo, vidis i po bedastim odgovorima na tvoje pitanje, nadji si neku zanimaciju ili bjezi odavde...U ovom drustvu uspjevaju samo mediokriteti i pikzibneri... |
|
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Ne može čovjek umaći žutilu sa svih strana, seksu koji iskače iz reklama za sladoled, savršenih žena i muškaraca na televiziji i novinama (i većini foruma), pa kako ostati normalan ... Ostala sam bez posla jer sam željela biti normalna, onako sa nekim visokim obrazovanjem i radnim iskustvom sam poželjela imati dijete, i eto, noga u dupe. Ili imaš ili nemaš materijalnih mogućnosti. Ljudi postaju kreteni jer dobri ljudi ne mogu opstati u ovom svijetu. Ne mogu! Svi smo mi kreteni. A da se vratim na tvoj problem kolega, svaki lonac nađe svoj poklopac, ti svoje žabice još nisi sve poljubio, princeza će jednom naići i to kad se najmanje nadaš. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
santos Ukupno postova: 16 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Jel ima neka slobodna,normalna,zanimljiva cura da mi se javi na pm?imam samo par pitanja,nista strasno.Hvala unaprijed |
|
|
|
|
|
|
|