Autor |
Poruka |
Ananas i banana Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
Kad ste već krenuli sa svim silnim pohvalama na račun tih velikih profesionalaca, evo da se i mi kao mladenci pohvalimo da smo svoje snimke i montažu cijelih svatova čekali više od GODINU DANA!!! Baš tako, više od godinu dana je prošlo od naših svatova. Stoga društvo, pogotovo oni koji će imati priliku birati svoje snimatelje i fotografe, itekako pazite. Nemojte ispasti kao mi naivni na priču o svemu naj, a kad ono čisti neprofesionalizam!
Fotografu Igoru (koji za njih slika i radi fotke) svaka čast. Fotke su super, i možete ih vidjeti na njihovoj stranici. |
|
|
|
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
Nema teorije da ću to platiti. |
|
_________________ |
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
Foriš iz Višnjevca. |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
romansa Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
Vrhunske fotografije za vjenčanje, te snimanje vjenčanja, izrada spotova prije i poslije vjenčanja.
Neke od slika pogledajte ovdje:
Fotografiranje vjenčanja |
Zadnja promjena: romansa; 10.03.2012. 19:30; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
francika
Ukupno postova: 2791 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
romansa je napisao/la ( Pogledaj post): ›
vrhunske fotografije za vjenčanje, te snimanje vjenčanja, izrada spotova prije i poslije vjenčanja.
Neke od slika pogledajte ovdje:
Fotografiranje vjenčanja
|
Na ovu s fotografije ne bi ni bicikl naslonio. |
|
|
|
|
|
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol: Muško
|
leon produkcija........... meni su radili svatove i stvarno mogu reći da je odličan....novica i ekipa su strašni....
...................
12 godina sam radio po svatovima i upoznao pa valjda sve fotografe u okolici, i jedini koji je uvijek i bez ikakvih pritužbi odradio svoje je bio novica sa svojom ekipom
.............
imaju facebook stranicu , pa pogledajte...nećete se razočarati |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
|
|
|
fotografkinja Ukupno postova: 3 Spol: Nebitno
|
problem je jedini što samo vršim uslugu fotkanja, znači nema ni snimanja, ni izrađivanja! Ali je povoljno, ako poželiš takvo što javi mi se u inbox na fb!
galerija |
|
|
|
|
|
legica21
Ukupno postova: 345 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
sokrat je napisao/la ( Pogledaj post): ›
leon produkcija........... meni su radili svatove i stvarno mogu reći da je odličan....novica i ekipa su strašni....
...................
12 godina sam radio po svatovima i upoznao pa valjda sve fotografe u okolici, i jedini koji je uvijek i bez ikakvih pritužbi odradio svoje je bio novica sa svojom ekipom
.............
imaju facebook stranicu , pa pogledajte...nećete se razočarati
|
slažem se... fenomenalni su... |
|
|
|
|
|
d0magoj_os
Ukupno postova: 4 Spol: Nebitno
|
|
|
|
dani_os Ukupno postova: 307 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ja preporučujem sebe, hehe |
|
|
|
|
|
d0magoj_os
|
dani_os je napisao/la: ›
ja preporučujem sebe, hehe
|
a kog drugog |
|
_________________ www.dbart.net Photography and timelapse |
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
pretpostavljam da imaš dozvole za to jer ovi kerovi od lokalnih fotgrafa znaju slati inspekcije konkurenciji |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
d0magoj_os
|
|
|
|
|
|