Autor |
Poruka |
ayna Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
www.viaddress.com šalje i u Hrvatsku Praktično i povoljno, osobito ako se kombinira više narudžbi različitih prodavača, npr. s Amazona i E-baya. Ako neki prodavač ne prima vašu karticu, ovaj servis čak nudi uslugu kupnje za vas, bez dodatne naknade. |
|
|
|
|
|
Lichma Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
morgan je napisao/la: ›
Sarmica je napisao/la: ›
oni ti robu salju u Srbiju.
|
a tko šalje robu iz Srbije?
|
morgan je napisao/la: ›
Sarmica je napisao/la: ›
oni ti robu salju u Srbiju.
|
a tko šalje robu iz Srbije?
|
Ista firma radi dostavu i u Hrvatsku. Potrebno se samo registrirati(besplatno) na njihovoj stranici www.viaddress.com Nakon toga moze se kupovati, a oni kupljeno dostavljaju na vasu pravu adresu u HR. Nacin dostave birate sami, a VIAddress je jeftiniji, i do duplo, od ostalih slicnih servisa. |
|
|
|
|
|
Dino8090
Ukupno postova: 440 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Sta se dogodilo sa bratskom vezom Kina-Hrvatska? Zar su nas i oni napustili?
U zadnjih mjesec i pol dana sam narucio dvije stvarcice (lega tri) i nijedna nije stigla. Jel se dogodilo jos kome? |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
popadalo u more
|
|
|
|
|
|
MissTake
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Ja sa Deal Extremea čekam više od mjesec dana i lagano pizdim. Na ebayu bi tražio povrat, al ovdje mislim da to nema. Ima netko neka iskustva? |
|
|
|
Dino8090
|
nake_rado je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ja sa Deal Extremea čekam više od mjesec dana i lagano pizdim. Na ebayu bi tražio povrat, al ovdje mislim da to nema. Ima netko neka iskustva?
|
Jedan sam trazio povrat novca jer je bio malo veci iznos, a ovaj drugi mi je rekao da cekam 48 dana. Danas sam mu poslao mail da salje ponovno jer je item par kunica.
Ali netko nas gadno zajebava! |
|
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Dino8090 je napisao/la: ›
Ja sa Deal Extremea čekam više od mjesec dana i lagano pizdim. Na ebayu bi tražio povrat, al ovdje mislim da to nema. Ima netko neka iskustva?
|
Jedan sam trazio povrat novca jer je bio malo veci iznos, a ovaj drugi mi je rekao da cekam 48 dana. Danas sam mu poslao mail da salje ponovno jer je item par kunica.
Ali netko nas gadno zajebava!
|
Kolki je to malo veći? |
|
|
|
Dino8090
|
Kolki je to malo veći?
|
Mislim oko 20 dolara. |
|
|
|
|
|
MissTake
|
ja moram čekati. ponudio mi je povrat novca, ali me je molio da pričekam još 7 dana. strpit ću se jer sam bateriju an e-bayu platila 2,99 dolara, a u Osijeku sam našla za najnižu cijenu od 92kn ... |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
nake_rado je napisao/la: ›
|
Neki dan sam dobio pošiljku sa DX-a koju sam čekao točno pedeset dana.
I naravno, standardna procedura - 10 kn za pismo da donesem račun u Poštu carinjenja (još ne koriste e-mail) i sad još par dana da to dođe pouzećem do mene (čitaj: žuti papirić i onda do glavne pošte). |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
@zlusch, koliko je proslo otkad je DX bas shippao? Imas u accountu, pa pogledaj. Naime, DX posiljke cesto kasne jer DX posalje tri tjedna nakon narodzbe, pa onda jos 3-4 tjedna dok dodje. Nakupi se. Ja sam neke stvari s DX-a cekao puno dulje.
Zato sada sve cesce na DX-u samo pronadjem i procitam sto me zanima, a onda na eBayu pronadjem to isto i narucim od tih sitnih dilera. Oni su se pokazali puno brzi kad je shiiping u pitanju i rijetko kada im za shipping terba vise od dva dana. Nerijetko se isti predmet na eBayu moze naci i za manje novca nego sto kosta na DX-u. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
@zlusch, koliko je proslo otkad je DX bas shippao? Imas u accountu, pa pogledaj. Naime, DX posiljke cesto kasne jer DX posalje tri tjedna nakon narodzbe, pa onda jos 3-4 tjedna dok dodje. Nakupi se. Ja sam neke stvari s DX-a cekao puno dulje.
|
Računao sam od datuma kada su poslali. 50 dana.
I prijevod za tebe: Countao sam od datea kada su shippali. 50 dayova ;-) |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... |
|
|
|
MissTake
|
nakon žešćeg prigovora dobila sam odgovor da činezi više ne šalju elektroniku obično (free shiping) već kao nešto tipa prioritetno i da ako želim da mi pošalju bateriju moram platiti dodatno 2.5 dollara tracking number ... |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
|
|