Autor |
Poruka |
zeko
Ukupno postova: 599 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
vau hvala na savjetu...mislila sam dal postoje neke vježbe isključivo za širenje prstiju... ![Rolling Eyes](images/smiles/icon_rolleyes.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Nisi nesposobna... rekoh ti već (ako se sjećaš) ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) da je za učenje najbolje uzeti gitaru koju misliš svirati u budućnosti. Ako tebe zanima rock, onda u skladu sa svojim mogućnostima nabaviš neku akustaru s tankim vratom i dovoljno spuštenim žicama. Tako si nećeš trgati prste, a učit ćeš puno brže...
Ja još žalim za jednim akustičnim Ibanezom... jest da je Japanac, ali je bio vrhunski i bilo mi je lakše skidati stvari i postići neku vještinu i brzinu. Sada se trujem s akustičnim Gibsonom Epiphone koji je vrlo sličan.
Da rezimiram... tek kad se izvještiš na gitari, za koju godinu, onda možeš uzeti bilo koju u ruke i za 15 minuta se naviknuti na nju... bilo koncertnu Yamahu (njami) ili nekog Stratocastera (njami no.2) ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... ![osijek031.com smile](images/smiles/os031_smile_yahoo.gif) |
|
|
![](images/spacer.gif) |
zeko
Ukupno postova: 599 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
pa ti si pun korisnih savjeta...uz sve nih ću postati rock zvijezda...ili zvjezdica...hehe
meni su gretch lijepe...pogotovo ona koju je imao adams sad kad je bio u os...njam njam
nismo ti se sheila i ja pohvalile da ćemo osnovati bend ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) i svi nam morate biti obožavatelji...hahah |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
nismo ti se sheila i ja pohvalile da ćemo osnovati bend ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) i svi nam morate biti obožavatelji...hahah
|
mislim da cemo postati grad poznat po zenskim bendovima, vec imamo dva LEAVE ME ALONE I MARIJANA, moje frendice spremaju jedan, ali u zadnje vrijeme se cini da nece biti cisto zenski, i evo jos vas...
Ja se predbiljezavam kao fan ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
--- Ukupno postova: 2910 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
pa ti si pun korisnih savjeta...uz sve nih ću postati rock zvijezda...ili zvjezdica...hehe
meni su gretch lijepe...pogotovo ona koju je imao adams sad kad je bio u os...njam njam
nismo ti se sheila i ja pohvalile da ćemo osnovati bend ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) i svi nam morate biti obožavatelji...hahah
|
ako naučite kavu kuhati...obožavatelj doživotni vam je osiguran... ![Laughing](images/smiles/icon_lol.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
pa gazda jesam ti već rekla da kavu znam kuhati |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
zeko
|
jel ima netko prijedlog za ime benda? ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Bend pAid "Zeko i potočić" |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
zeko
|
hvala na prjedlogu ali bez isticanja članova...svi smo ravnopravni...dakle,ime ne smije sadržavati ničije ime ili nadimak ili whatever slično... ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
zeko
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
ma hajde... bez dobre hijerarhije nema napretka! ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
zlusch
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
![](templates/fisubice/images/spacer.gif) |
|