Autor |
Poruka |
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
Okej, evo za početak ja ti doniram 10 kikirikija, iako sudeći po tome što često imaš što za reći, ne sumnjam da ih i sama nećeš zaraditi.
Dobro došla. |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
|
William H. Bonney
Ukupno postova: 382 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ah opet inflacija, šteta što nisam digo kredit. |
|
|
|
|
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol: Muško
|
Kako imam ulogu Skegve PeDeVa, moram paziti na monetarnu stabilnost, inflaciju i sl. stoga sam odredjenu kolicinu vlastitog, zuljevito zaradjenog kikirikija uplatio u Fond Crne Rupe, e ne bi li sprijecio inflatorni pritisak i eventualno obezvrijedjivanje te divne valute. ;-) |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
|
William H. Bonney
Ukupno postova: 382 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
eve i mojih 10 kao prilog borbi protiv inflacije. |
|
|
|
|
|
Gemi
|
sta sad ja da kazem? evo i mojih 10....jebga kud svi turci... |
|
|
|
|
8
Ukupno postova: 1860 Spol: Muško
|
..tud i ove druge nacijonalnosti.
et dajem i ja.
i moram priznati da se apsolutno slazem s onijem tekstom gore. |
|
_________________ Nekad davno bijah gej,
spasio me Horus Hej! |
|
|
|
a?
|
|
|
|
debeli
Ukupno postova: 920 Lokacija: evriver Spol: Nebitno
|
Slažem se sa mišljenjem Alane aka Sasha. No želim samo spomenuti da ako se samo malo vratite unazad, kojih 15 godinica, možete primjetiti da je ovaj grad bio žrtva gnjusnog rata. Koliko je samo tvornica postojalo, većina je imala svoja radna mjesta. Isti oni su nama davali lovu za van... Onda je došao rat, otišli su studenti, propale su tvrtke, propali su ljudi. Ovaj grad nije mrtav, ali je 100 % ratni invalid. |
|
|
|
|
|
puki Ukupno postova: 1114 Lokacija: Kokuće zasad Spol: Muško
|
debeli, ak smijem primjetiti(ne zelim flejmat)
ovaj grad nije 100 % ratni invalid. u nekom malom postotku mozda i jeste, ali ne mozes za to okriviti rat. gaddemit- ovo se odnosi na studente(jedan sam od njih, pa necu srat po onome o cemu nis ne znam, dakle- svim ostalim, recimo, ..."skupinama").
vecina(zalosno velika) studenata su ili tolko ufurani u to da odu u tvrdju, napiju se, pokusaju nesto posevit pod necijim prozorom, sjede po kavicama, kurca konstruktivnog ne rade, ono "budi vidjen i vidi", ili su, kao, kul i alternativni i puni bunta i volje za mijenjanjem svijeta i protiv autoriteta su, isto, a i imaju super ideje za neki koncert ili neku radionicu, a onda, kad treba nes napravit - ukurac!"e, sori lega, al bas, ono, kontas, preksutra imam taj ispit, a poslije moram staroj ic pokosit ono, znas lega, super je to al ja ti to ne stignem, al zovi drugi put, moze?"
ok, ovaj post nije imao previse smisla, al debeli, sori, ne mozes za sve krivit rat.studenti su tu, al ih boli kurac.zalosno.
i slazem se sa sashom. dobar tekst(svaki put kazem:). |
|
_________________ Ná glac pioc comhairle gan comhairle ban.
übergefickt |
|
|
|
debeli
Ukupno postova: 920 Lokacija: evriver Spol: Nebitno
|
Stanje u gradu nema veze sa studentima oni i tako čine samo 7% u hrvata. Sigurno se u Zg nalazi 90% od tih. Što znači da bi onda samo u Zg njihov utjecaj na život jednog grada bio evidentan. Grad čine i studenti, ali i oni beskućnici, šminkeri, srednjoškolci pa i penzioneri. Da rezimiram, nemaju studenti baš tako bitnu ulogu u propasti ovog grada, za njega smo svi odgovorni. |
|
|
|
|
|
Gemi
|
Jebo prošlost. Na mlađima svijet ostaje, ne? Prema tome, mlađi mozgovi mogu stalnim zalaganjem spriječiti propast...
...tim prije ak su stari zasrali, zašto im stalno davati šansu da rade gomilu od sranja... |
|
|
|
|
puki Ukupno postova: 1114 Lokacija: Kokuće zasad Spol: Muško
|
pa, ok - cijenim ispravku. ono "rat je odgovoran" me bolo u oci |
|
_________________ Ná glac pioc comhairle gan comhairle ban.
übergefickt |
|
|
|
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol: Žensko
|
Upiranje prstom u one koji su krivi da neš ne valja- NE VALJA! Tako se ne ide naprijed. Ali ako svi budemo grizli onoliko koliko možemo (koliko uistinu možemo!), stvari bi mogle biti i puno bolje. |
|
|
|
|
|
adrian Ukupno postova: 85 Lokacija: Glavni grad Republike Spol: Muško
|
puki je napisao/la ( Pogledaj post): ›
i slazem se sa sashom. dobar tekst(svaki put kazem:).
|
a bijo mi stil pisanja nekako poznat. |
|
|
|
|
|
chiara
Ukupno postova: 97 Lokacija: CH Spol: Žensko
|
genijalan text alana... ali ako vas tjesi, nije samo u OS tako kako pise... zalosno je najvise sto se u biti u danasnje vrjeme sve svelo na neku prozirnu povrsnost... ljudi su zaokupljeni samo sa sobom, cisti egoizam i narcizam... ne kazem da su svi takvi, ali veliki postotak ljudi... nazalost... anyway....super text.... i nisi jedina koja se krevelji i lamata rukama i sl. u nekom profinjenom kaficu... ima nas jos takvih.... |
|
|
|
|
|
|
|