Autor |
Poruka |
*Chelsea*
Ukupno postova: 8 Spol: Nebitno
|
Zanimaju me iskustva onih koji su išli na tečaj početnog njemačkog jezika. Gdje, koliko je trajao, kvaliteta, koliko love i to?
Fala. Pozz. |
|
|
|
|
|
Nera00 Ukupno postova: 38 Spol: Žensko
|
E i mene bi to zanimalo... |
|
|
|
|
|
nora
Ukupno postova: 126 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Išla ja u Pučko otovreno učilište...Dva puta tjedno po sat i pol vremena. Kvaliteta i nije bila baš neka budući da je bilo nas 6-7 potpuno različitih dobnih skupina i zainteresiranosti. |
|
_________________ Smile...happy looks good on you... |
|
|
|
*Chelsea*
|
Nera00, ako saznaš nešta korisno, javi. |
|
|
|
|
|
ajwar
Ukupno postova: 769 Spol: Muško
|
Jel ima netko iskustva sa Adhoc školom stranih jezika? također me zanima tečaj njemačkog jezika |
|
|
|
Lannea Ukupno postova: 9 Spol: Nebitno
|
*Chelsea* je napisao/la: ›
Zanimaju me iskustva onih koji su išli na tečaj početnog njemačkog jezika. Gdje, koliko je trajao, kvaliteta, koliko love i to?
|
Osvježavam ovu temu u potrazi za odgovorima na ista pitanja; ima li još netko iskustva...? |
|
|
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
išao je moj brat, ali u ZGu, naučili su ga samo neke osnove u nekih mjesec dana, no malo je tražio okolo i pronašao neki po njegovim riječima odličan program od čak 3 GB s kojim nastavlja učenje i usavršavanje...
po njegovim riječima, a i još par drugih, tečaj služi samo za uvod, dalje se treba snać sam i vježbat što više [nema naučit jezik preko noći/2-3 mjeseca] |
|
|
plavusaa Ukupno postova: 147 Spol: Žensko
|
Ja sam sad završila ruski u Lingui i bilo mi je odlično Profesorica super, malo ljudi, dogovor oko termina... |
|
|
|
|
|
*Chelsea*
|
Bila sam ja u Lanicu i prezadovoljna sam, dva stupnja sam završila, a prof. Stanislava Kuharski koja mi je bila je stvarno odlična! |
|
|
|
|
|
-nella-
Ukupno postova: 1739 Lokacija: zemlja čudesa Spol: Žensko
|
Mene zanima napredni njemački. Ima li tko da je išao na usavršavanje njemačkog jezika; gdje, za koju cijenu, koliko dugo, i koliko kvalitetno? |
|
|
|
|
|
nicoll
Ukupno postova: 236 Spol: Žensko
|
|
|
|
Fermat86
Ukupno postova: 14 Spol: Žensko
|
Osvježavam temu i nadam se odgovoru..
Zanima me tečaj njemačkog jezika (ne znam stupanj, svakako trebam inicijalno testiranje) i trebam odlučiti između Ad Hoca, Pučkog učilišta i Linguae.
Trebala bih savjet od onih koji imaju iskustva s bilo kojom školom. Hvala
(Lanico sam odbacila jer sam tamo išla na talijanski (doduše davno) i nije mi se svidjelo) |
|
|
|
|
|
dexon
Ukupno postova: 10 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
*Chelsea* je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Bila sam ja u Lanicu i prezadovoljna sam, dva stupnja sam završila, a prof. Stanislava Kuharski koja mi je bila je stvarno odlična!
|
U potpunosti se slažem, ja sam sada kod nje na 1. stupnju i mogu reći da je odlična. Pristupačna, komunikativna i što mi je najvažnije, u potpunosti kreativno pristupa jeziku, stalno radimo neke dijaloge, igrice i pjevamo Zato mi tih sat i pol prođe jako brzo, niti jednom ne pogledam na sat. |
|
|
|
|
|
mimiz Ukupno postova: 92 Spol: Nebitno
|
exHOP3on je napisao/la ( Pogledaj post): ›
išao je moj brat, ali u ZGu, naučili su ga samo neke osnove u nekih mjesec dana, no malo je tražio okolo i pronašao neki po njegovim riječima odličan program od čak 3 GB s kojim nastavlja učenje i usavršavanje...
po njegovim riječima, a i još par drugih, tečaj služi samo za uvod, dalje se treba snać sam i vježbat što više [nema naučit jezik preko noći/2-3 mjeseca]
|
Kako se taj program zove? |
|
|
|
|
|
raky Ukupno postova: 23 Spol: Nebitno
|
vidim ova tema se redovito svakih nekoliko mjeseci ozivljava, pa eto red je i na meni da joj dam "umjetno disanje".
name zanima me taj neki osnovni, uvodni tecaj...zna li netko gdije mogu s tim najjeftinije proci, jer ne daje mi se bas 1500 kn za osnove njemackog!?
vidim na stranicama raznih grupnih kupnji ima i za 300-ak kn tcajeva,ali naravno ZG only.
hvala |
|
|
|
|
|
|
|