Autor |
Poruka |
silence
Ukupno postova: 1135 Spol: Nebitno
|
Nisam uspjela pronaći neke odgovore pa postavljam ovdje.
Željela bih provjeriti rezultate testiranja kod javnog natječaja za posao.
• na koji način je izvršeno bodovanje,
• koliko je bilo potrebno bodova da bi se ušlo u uži izbor,
• pregledati svoje rezultate i rezultate osoba koje su primljene na posao
Postoji mogućnost žalbe ali ne bih se žalila jer nemam uvid u svoje bodove, ima li netko kakvih iskustava ?
Bijah u sudu na testiranju, pitanja su bila iz Ustava, sudskog poslovnika, te prijepis i diktat.
Mislim da sam na pitanja iz Ustava i poslovnika odgovorila sa 90 % točnosti, prijepis bez greške a diktat sa dosta grešaka.
Voljela bih znati što sam netočno odgovorila |
|
|
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
silence je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Nisam uspjela pronaći neke odgovore pa postavljam ovdje.
Željela bih provjeriti rezultate testiranja kod javnog natječaja za posao.
• na koji način je izvršeno bodovanje,
• koliko je bilo potrebno bodova da bi se ušlo u uži izbor,
• pregledati svoje rezultate i rezultate osoba koje su primljene na posao
Postoji mogućnost žalbe ali ne bih se žalila jer nemam uvid u svoje bodove, ima li netko kakvih iskustava ?
Bijah u sudu na testiranju, pitanja su bila iz Ustava, sudskog poslovnika, te prijepis i diktat.
Mislim da sam na pitanja iz Ustava i poslovnika odgovorila sa 90 % točnosti, prijepis bez greške a diktat sa dosta grešaka.
Voljela bih znati što sam netočno odgovorila
|
mislim da bi odgovr trebala potraziti od nekog pravnog strucnjaka, recimo ... prof. Vrbosic bi te mogao savjetovari. |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...mislim da bi to trebala tražiti od komisije koja je i provodila natječaj....samo, nekako mi je ostalo u glavi da to možeš nakon što oni odrede koga će zaposliti, odnosno nakon primitka rješenja (kakvo god ono bilo).... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
silence
|
anakonda je napisao/la: ›
...mislim da bi to trebala tražiti od komisije koja je i provodila natječaj....samo, nekako mi je ostalo u glavi da to možeš nakon što oni odrede koga će zaposliti, odnosno nakon primitka rješenja (kakvo god ono bilo)....
|
Rješenje je objavljeno na web stranicama suda i na oglasnoj ploči, tj. ne šalju svakom pojedinačno. |
|
|
|
|
|
silence
|
Ingo je napisao/la: ›
mislim da bi odgovr trebala potraziti od nekog pravnog strucnjaka, recimo ... prof. Vrbosic bi te mogao savjetovari.
|
Vidiš o tome nisam razmišljala ali se bojim da bi taj pravni savjet bio uvjetovan članstvom u spomenutoj stranci.
Tako je bilo kada sam tražila pravni savjet u pothodniku Name.
Pisalo na vratima besplatni pravni savjeti.
No ubrzo sam saznala da je uvjet članstvo u nekakvoj udruzi.
Sada vidim da je gospođa to ipak napisala na vratima, vjerovatno je bilo dosta naivaca poput mene. |
|
|
|
|
|
anakonda
|
silence je napisao/la ( Pogledaj post): ›
anakonda je napisao/la: ›
...mislim da bi to trebala tražiti od komisije koja je i provodila natječaj....samo, nekako mi je ostalo u glavi da to možeš nakon što oni odrede koga će zaposliti, odnosno nakon primitka rješenja (kakvo god ono bilo)....
|
Rješenje je objavljeno na web stranicama suda i na oglasnoj ploči, tj. ne šalju svakom pojedinačno.
|
...i nema neke upute tipa "pravni lijek" i ovo ono???? to mi je baš čudno.....ja sam prije nekog vremena dobila to rješenje kao odgovor i pisalo je točno ime i prezime onog od koga se može dobiti uvid u tvoje rezultate..... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
silence
|
Protiv ovog rješenje nezadovoljni kandidati mogu izjaviti žalbu u roku 15 dana od dana primitka rješenja.
Pošto sam ja nezaposlena tek odnedavno i ovo mi je prvo testiranje, ne znam da li će poslati rješenje poštom jer piše "dostaviti - ostali kandidati oglasna ploča i web stranice suda"
ovdje tako piše
Otići ću sutra pa ću pitati. |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...pa, rješenje si primila preko oglasne ploče i weba, a i moja preporuka ti je da odeš tamo i pitaš....samo ne znam ni sama koga, jer se u rješenju spominje da je Komisija odlučila, ali da je rješenje donio predsjednik suda...ah, birokracija je uvijek tako zbunjujuća....kako god, žao mi je što nisi upala... |
|
|
|
|
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
malimilojca Ukupno postova: 8 Spol: Nebitno
|
ja jednostavno obožavam testiranja. pogotovo u ovim "Samo preko veze" firmama. koliko izgubljenog vremena i živaca!! |
|
|
|
|
|
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
malimilojca je napisao/la: ›
ja jednostavno obožavam testiranja. pogotovo u ovim "Samo preko veze" firmama. koliko izgubljenog vremena i živaca!!
|
Dragi moj forumaš,welcome in Croatia.kod nas moraš imati veze i na rodilištu da ne dobiješ krevet kome vire opruge, što u biti znači da se veze stvaraju čitav život.samo napred,blizu je 19.5. |
|
_________________ Život je teška škola, prvo ti da test, pa onda lekciju! |
|
|
|
malimilojca Ukupno postova: 8 Spol: Nebitno
|
da ne misliš možda velkom in kroejša? kakvi nas vode, dobro da smo još živi |
|
|
|
|