Autor |
Poruka |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Zracna luka Zadar
Zracna luka Osijek
[O] |
|
|
|
|
|
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
a šta tu nije jasno.tko će ovo naše ZLO staviti na svjetske zračne pravce. |
|
_________________ Život je teška škola, prvo ti da test, pa onda lekciju! |
|
|
|
Edo000 Ukupno postova: 25 Spol: Nebitno
|
Budimo realni, tko uopće dolazi u Osijek?
Da ima potencijalne klijetele, brzo bi se otvorile linije |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...nije sve crno-bijelo....potencijalnih klijenata ima, a i low cost avioni su bili puni dok ih je bilo.....ono što je ovdje ključno je manjak ponude, odnosno low cost kompanija kojih nema iz razloga kojeg sam već navela par puta, a to je monopol CA.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Boost Ukupno postova: 765 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Bivša Uprava ZLO je dovela Ryanair, i ako se dobro sjećam popunjenost je bila oko 70%, no vodstvo grada je odlučilo da SiB od tih ljudi nema nikakve koristi pa su ukinuli neophodnu podršku turističke zajednice, grada i županije. |
|
|
|
|
|
eseker
Ukupno postova: 649 Lokacija: moja radna soba Spol: Nebitno
|
Zadarska i Osječka zračna luka se ne mogu uspoređivati. Deseci tisuća ljudi u Evropi imaju tisuću razloga za letjeti u Zadar, a recite mi jedan razlog zbog kojeg bi itko letio u Osijek. |
|
_________________ šorom šajke a niz Dravu čeze |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
eseker je napisao/la: ›
Zadarska i Osječka zračna luka se ne mogu uspoređivati. Deseci tisuća ljudi u Evropi imaju tisuću razloga za letjeti u Zadar, a recite mi jedan razlog zbog kojeg bi itko letio u Osijek.
|
Zašto deseci tisuća ljudi imaju razloga letjeti u Zadar izvan ljetne sezone? |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
eseker je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Zadarska i Osječka zračna luka se ne mogu uspoređivati. Deseci tisuća ljudi u Evropi imaju tisuću razloga za letjeti u Zadar, a recite mi jedan razlog zbog kojeg bi itko letio u Osijek.
|
...evo, moja firma relativno često organizira konferencije za ljude iz čitave Evrope, prošle se godine pokazalo da bi cca 50tak ljudi rado sletjelo u Osijek, umjesto u Zagreb/Beograd ili umjesto da prelaze dobru kilometražu autom.....nije to neki veliki broj ljudi, ali sigurno ima još firmi u ovom gradu koje organiziraju takve stvari....nadalje, postoje i ljudi u ovom gradu koji putuju širom svijeta i definitivno bi bilo puno lakše da se može izbjeći trosatno putovanje do Zagreba kako bi mogli dalje u bijeli svijet....... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
eseker
Ukupno postova: 649 Lokacija: moja radna soba Spol: Nebitno
|
DonQuijote je napisao/la: ›
eseker je napisao/la: ›
|
Zašto deseci tisuća ljudi imaju razloga letjeti u Zadar izvan ljetne sezone?
|
Zadarska zračna luka ima uglavnom sezonske letove |
|
_________________ šorom šajke a niz Dravu čeze |
|
|
|
|
|