Autor |
Poruka |
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol: Žensko
|
Edo000 je napisao/la: ›
milo_moje je napisao/la: ›
Sve ćemo mi to vratiti, i to sa kamatama. Ne mogu nigdje naći kakve nas kazne očekuju od 1.7.,kao ono što Mađarska plaća jer nije ispunila određene obveze.
|
A naravno ti kao prorok znaš da mi nećemo ništa povući i da ćemo zasrati sve što se zasrati može tako da ćemo morati prodati šume, vode, zemlju, zrak, djecu i roditelje...
|
Prvo troje će, uz Autoceste, HPB i OZ Croatia uskoro na prodaju, a ostalo troje nešto kasnije |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste! |
|
|
|
Spore
Ukupno postova: 213 Lokacija: jug 2 Spol: Muško
|
Edo000 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Sve ćemo mi to vratiti, i to sa kamatama. Ne mogu nigdje naći kakve nas kazne očekuju od 1.7.,kao ono što Mađarska plaća jer nije ispunila određene obveze.
|
A naravno ti kao prorok znaš da mi nećemo ništa povući i da ćemo zasrati sve što se zasrati može tako da ćemo morati prodati šume, vode, zemlju, zrak, djecu i roditelje...
|
Edo znas li ti da clanarina u EU kosta 600 mil eura godisnje , otkud nama ta lova ? |
|
_________________ We are anonymous, we are legion, we do not forgive, we do not forget expect us!!!
http://www.whatis-theplan.org |
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
zaljubljena u Osijek je napisao/la: ›
Prvo troje će, uz Autoceste, HPB i OZ Croatia uskoro na prodaju, a ostalo troje nešto kasnije
|
a oprosti, al šta se to mene tiče?
šta ja imam od tih firmi? nit tamo radim nit imam ikakve šanse tamo se ikad zaposlit |
|
|
|
|
|
zaljubljena u Osijek
|
PEGY je napisao/la: ›
zaljubljena u Osijek je napisao/la: ›
Prvo troje će, uz Autoceste, HPB i OZ Croatia uskoro na prodaju, a ostalo troje nešto kasnije
|
a oprosti, al šta se to mene tiče?
šta ja imam od tih firmi? nit tamo radim nit imam ikakve šanse tamo se ikad zaposlit
|
Pogled ti kratko seže ili te je, izgleda, briga samo za vlastitu stražnjicu |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste! |
|
|
|
SrodnaDuša Ukupno postova: 168 Spol: Žensko
|
Kada je došla Kukuriku koalicija na vlast zapitala sam se hoće li hrvatski narod zaplakati kao sv. Petar kada pjetao zakukuriče?
Čini mi se da već dugo i da cemo još dugo plakati, pogotovo kada uđemo u EU! |
|
_________________ "Gospodine, čuvaj nas... od svojih 'sljedbenika'!" (s jednog grafita u Londonu) |
|
|
|
Edo000 Ukupno postova: 25 Spol: Nebitno
|
Spore je napisao/la: ›
Edo000 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
|
Edo znas li ti da clanarina u EU kosta 600 mil eura godisnje , otkud nama ta lova ?
|
Pogledaj molim te koja je razlika novca koji se treba uložiti i novca koji je moguće povući. Oduzimanje nije komplicirana operacija, uči se u nižim razredima osnovne škole |
|
|
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
sad bi sva ta silna birokracija trebala složno raditi na povlačenju te love, naravno da ne očekujem da će to i napravit |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...pa, zapravo - projekte prijavljuju pravne osobe, same za sebe, odnosno projektni konzorciji koji se sastavljaju prema potrebi i uvjetima poziva....svaka pravna osoba mora osigurati barem dva čovjeka koja će i raditi na vođenju i administraciji takvih projekata....sumnjam da se ovdje mogu stvarati novi birokrati, jer je kod prijave projekta točno u bebu specificirano koje troškovi su pokriveni, a koji nisu...
...dakle, većina ionako suvišne birokracije nema veze ni pojma o tome što su EU projekti.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Nije valjala Juga, kako li će tek EU? |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
zaljubljena u Osijek
|
|
|
|
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
od 28 članica ( hrvatska će biti 28 ), bit ćemo peta najsiromašnija zemlja. da li nam se u skoroj budućnosti sprema grčki scenarij.
|
|
|
|
|
|
Edo000 Ukupno postova: 25 Spol: Nebitno
|
PEGY je napisao/la: ›
sad bi sva ta silna birokracija trebala složno raditi na povlačenju te love, naravno da ne očekujem da će to i napravit
|
Vjerujem da nisi ni upoznat s činjenicom da i ti možeš sudjelovati u povlačenju novca iz EU fondova. ali naravno, sada ćeš reći da to nije tvoj posao, i da bi se time trebao baviti netko drugi |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...birokracija ti nikad neće ništa odraditi bespla - ni ovdje, a ni u EU..... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
zaljubljena u Osijek
|
anakonda je napisao/la: ›
...birokracija ti nikad neće ništa odraditi bespla - ni ovdje, a ni u EU.....
|
je li to bude po onoj: fifty:fifty ??? |
|
|
|
|
|
|