Autor |
Poruka |
paperje
Ukupno postova: 794 Spol: Žensko
|
a ima hrpa toga. evo najfriškije:
neki dan sam se nešto zaletila sva uzbuđena i krenula prijateljici koja živi na mom hodniku par soba dalje da joj ispričam vruću vijest. zajebala sam se za sobu pa uletila u krivu. tamo cura i njen dečko jel... meni bed, jedva izustim "sorry", a ona će na to: oš uć?
a nismo baš ni jako dobre... |
|
_________________ ne moras biti super-optimist, ali ako na sve gledas crno, za tebe sunce zalazi vec ujutro |
|
|
|
--- Ukupno postova: 2910 Spol: Nebitno
|
a najneobičniji događaj u zadnjih mjesec dana je da sam s pijanke otišao gotovo trijezan... |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...ljetos me jedno muško natjeralo u plač... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: Nebitno
|
Upoznao sam pametnu i lijepu curu... |
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
|
Zuhra
Ukupno postova: 327 Lokacija: Rijeka Spol: Muško
|
prije jedno godinu dvije tam u Tenji gdje samprio stanovao, kod abulante je uvijek bila poplava i to se fino onako sledilo. i idomo ja i moj susjed pameni vozati se bikovima po tome ledu i gledam j anjega ons nes prica i samo vidim kako propadam... naravno jos sma upao sa biciklom u ganal koji je dubok oko 1 i pol metar i to u ledenu vodu a ja u prenatoj jakni ..... bzzzzz
smrzo se ko picica i jos sam moro roniti po bicikl |
|
_________________ Zuhra031
hosting 10gb disk, 10gb bw, sve free
-> regaj se http://api.binhoster.com/redir/95665 |
|
|
|
--- Ukupno postova: 2910 Spol: Nebitno
|
Rajnus je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Upoznao sam pametnu i lijepu curu...
|
ono prvo ti se samo čini... |
|
|
|
|
|
daniel-202
Ukupno postova: 1030 Lokacija: Graceland Spol: Muško
|
paperje je napisao/la: ›
neki dan sam se nešto zaletila sva uzbuđena i krenula prijateljici koja živi na mom hodniku par soba dalje da joj ispričam vruću vijest. zajebala sam se za sobu pa uletila u krivu. tamo cura i njen dečko jel... meni bed, jedva izustim "sorry", a ona će na to: oš uć?
a nismo baš ni jako dobre...
|
i jesil ušla....normalno da jesi...jel da |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
paperje je napisao/la: ›
a nismo baš ni jako dobre...
|
i ja sam u zagrebu uletila u sobu bivšem cimeru, taman dok je oralno zadovoljavao svog dečka |
|
|
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Proljetos smo bili na putovanju u Makedoniji i drugog dana boravka u Ohridu na ulici mi priđe žena pogleda moj nakit(koji sam tamo kupila)prokomentira kako je lijep.Slijedeća tri dana kuda god sam krenula,u koji god grad sretnem ženu i lijepo se svaki put izgrlimo i izljubimo kao da smo najrođenije.Kao avet,i dan danas se smijemo tome a ona se s vremena na vrijeme i javi. |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
wendy
Ukupno postova: 1104 Lokacija: suicide machine Spol: Žensko
|
Sjetila sam se kako bih mogla reći frendici da malo posta na ovu temu... prije noći vještica iz zajebancije sam joj predložila da bi mogle zvati duhove . Na to mi je odgovorila kako nema šanse, da je ona samo jednom to radila kad je bila klinka i više joj to nikad ne bi palo na pamet... pitala sam ju zašto, šta je bilo, a ona me pogledala kao da nisam normalna i rekla : "Kako šta, pa doš'o je!" To je izgovorila mrtva-hladna, ali jednako toliko i ozbiljna.
Vidite kako ljudima "susreti s duhovima" mogu proći poprilično mirno... vidjela je duha, a nije čak ni previše istraumatizirana... ili bih joj možda trebala povjerovati u priču? svaka trauma ima svoje posljedice |
|
_________________ “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must live” |
|
|
|
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol: Nebitno
|
Moj cijeli zivot je neobican posto vecinu stvari koje uzmem u ruke pokidam....
Npr. zaposlen sam u jednoj firmi vec mjesec i pol dana a popis stvari koje sam pokidao je poveci za to vrijeme.... ne mogu se sada sjetiti svega ali evo par stvari: Vrata od kombija, mistrija, dva skalpera, skoro sam zapalio apartman u kojem smo bili kad smo bili u slanom na terenu ( nisam skonto da je lik stavio kavu kuhat i samo bacio vrecicu na plamen )...
A da ne spominjem sve ostalo... od pet - sest bicikala, preko par mobitela... e da, najsvezije događaj je da sam kupio peglicu kako sam se vec hvalio ( u utorak ) i od onda sam ju dva puta vozio, dva puta gurao i jednom slepao....
Tako da od svega toga ne znam sta bih izabrao, a ima jos hrpa stvari.... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
wendy
Ukupno postova: 1104 Lokacija: suicide machine Spol: Žensko
|
Jučer mi se dogodilo nešto bolesno i toliko uvrnuto da još ne mogu vjerovati da je istina. Moj dečko je sanjao situaciju koju sam ja otprilike u tom trenu proživljavala. Ispalo je gotovo tako da je u snu "vidio" ono što sam ja gledala na javi. Jel se nekom dogodilo slično iskustvo?
Pričao mi je kako je sanjao skroz čudan san i kad mi ga je opisao... skoro sam pala u nesvijest.
Inače, da se razumijemo, zadrti sam skeptik što se tiče bilo čega vantjelesnog i nadnaravnog.. ali, ovo si nikako ne mogu objasniti |
|
_________________ “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must live” |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
totalno vjerujem u takve stvari... ima puno toga što znanost ne razumije ili tek nazire... |
|
|
|
|
|
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol: Nebitno
|
CatCloe je napisao/la: ›
totalno vjerujem u takve stvari... ima puno toga što znanost ne razumije ili tek nazire...
|
Slažem se. I ja isto vjerujem u te stvari... nebrojeno mi se puta dogodilo da nesto sanjam i onda mi se to dogodi... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
jedna od čudnijih stvari koja mi se dogodila je da mi je pukla čaša u ruci a nisam ju praktički ni dotakao, prije cca 10 ak godina sjedim za stolom i posežem za čašom, normalna čaša 3 deci kao ona od karlovačkog u kestenu, al nisam ju ni dotakao čaša prsnula ko da je netko ispalio metak u nju |
|
|
|
|
|
|
|