Autor |
Poruka |
Janis
Ukupno postova: 417 Lokacija: M42 Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
Hvala, hvala, baš ste dragi dečki.... ![osijek031.com smile](images/smiles/os031_smile_drunk.gif) |
|
_________________ Of all the things I´ve lost, I miss my mind the most... |
|
|
![](images/spacer.gif) |
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
¸hehe ja sam dao vise... ja sam bolji hehehe ( sala mala ) |
|
fuck you man čovječe |
|
|
![](images/spacer.gif) |
daniel-202
Ukupno postova: 1030 Lokacija: Graceland Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
@ janis, na tvoju sreču, sale me naljutio ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) pa ti dajem još 5 kikirikija |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
![](images/spacer.gif) |
Janis
Ukupno postova: 417 Lokacija: M42 Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
Pa blago meni s vama... ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) Samo se bojim da će ova darežljivost jednom doći na naplatu... ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) Hvala, hvala! |
|
_________________ Of all the things I´ve lost, I miss my mind the most... |
|
|
![](images/spacer.gif) |
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
Pa kad je bal nek je bal... jos 23 kikirikija da ti zaokruzim 130 .... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
![](images/spacer.gif) |
daniel-202
Ukupno postova: 1030 Lokacija: Graceland Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
uf jebote, neću se više natjecat s tobom ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) , ajd meni zaokruži na 300 ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) (šala) |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
![](images/spacer.gif) |
Sale car
|
AJD ( al zamalo )... ipak malo previse trazis... al zbog "skromnosti" ti dam 10.... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
![](images/spacer.gif) |
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
znači, bitan je ugao gledanja - osobni i okruženja....... džabe što se osjećaš ravnopravno (mlado) među mladima, ako te drugi tako ne prihvaćaju. ima raznih kombinacija.
i sve je prilično relativno. s godinama se neke granice mijenjaju.......
"godine nisu važne, tako se barem ono kaže..." |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
![](images/spacer.gif) |
daniel-202
|
šta si se razbaco sa kikirikijima??? ajd kad je vrijeme darivanja, sale evo ti 11 kikirikija, pa ja onda svoje zaokružim na 200 |
|
Elvis Presley, 1956. |
|
|
![](images/spacer.gif) |
l.l.
Ukupno postova: 178 Lokacija: osijek Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
znači, bitan je ugao gledanja - osobni i okruženja....... džabe što se osjećaš ravnopravno (mlado) među mladima, ako te drugi tako ne prihvaćaju. ima raznih kombinacija.
i sve je prilično relativno. s godinama se neke granice mijenjaju.......
"godine nisu važne, tako se barem ono kaže..."
|
pa vidis, nisam na taj nacin razmisljala...ali izgleda da je tako, samo se o tome suti ![Confused](images/smiles/icon_confused.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
8
Ukupno postova: 1860 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
...često sam se kroz razne teme na ovom forumu spotaknula na izraze starija ekipa, matorci, teen, ovo ono...pa me baš sad interesira: koja je nekakva dobna granica kad postaneš mator????...ako ne uzimamo u obzir da je svatko mlad toliko koliko je u glavi, što zapravo znači biti mator?...jel sam ja sa svoje 32 matora i zašto i za što?...i još jedno me intrigira: poznam lika koji ima 30tak i ima vezu sa ženom od 50tak...mislim, jesu matori i on i ona?...koliko bi vi išli u krajnost s godinama suprotnog spola?...
|
Imam 24 kuke na grbači i da se zaljubim u tetu od 60 godina, volio bih je kako najbolje znam i umijem. Dakle, ljubav je ključna stvar.
A mator si onoliko koliko su matori tvoji interesi, hobiji, mišljenja i stavovi ekipi kojoj ih prezentiraš.
Zato ljudi razlikuju kronološku od mentalne dobi. |
Zadnja promjena: 8; 16.12.2006. 0:38; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
ne nisi matora,ti si u najboljim godinama. |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
![](images/spacer.gif) |
l.l.
Ukupno postova: 178 Lokacija: osijek Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
...često sam se kroz razne teme na ovom forumu spotaknula na izraze starija ekipa, matorci, teen, ovo ono...pa me baš sad interesira: koja je nekakva dobna granica kad postaneš mator????...ako ne uzimamo u obzir da je svatko mlad toliko koliko je u glavi, što zapravo znači biti mator?...jel sam ja sa svoje 32 matora i zašto i za što?...i još jedno me intrigira: poznam lika koji ima 30tak i ima vezu sa ženom od 50tak...mislim, jesu matori i on i ona?...koliko bi vi išli u krajnost s godinama suprotnog spola?...
|
Imam 24 kuke na grbači i da se zaljubim u tetu od 60 godina, volio bih je kako najbolje znam i umijem. Dakle, ljubav je ključna stvar.
A mator si onoliko koliko su matori tvoji interesi, hobiji, mišljenja i stavovi ekipi kojoj ih prezentiraš.
Zato ljudi razlikuju kronološku od mentalne dobi.
|
pa neces bit u ljubavi sa svima koje znas |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
8
Ukupno postova: 1860 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
pa neces bit u ljubavi sa svima koje znas
|
Sa svima koje znam... što? ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
wendy
Ukupno postova: 1104 Lokacija: suicide machine Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
pa neces bit u ljubavi sa svima koje znas
|
Mislim da je samo dao svoje mišljenje o primjeru koji je anakonda navela u prvom postu
Inače, 8, potpuno se slažem s tobom - valjalo bi razlikovati kronološku i mentalnu dob. ali, tu dolazi ono što je napisala Danica - ne vrijedi biti mlađi/stariji duhom u okolini koja to ne prihvaća. Još mi se čini da će stariji mlađe puno lakše prihvatiti u društvo "velikih" nego kada je situacija obratna.
Osobno, jednako cijenim druženja i s mlađima i sa starijima od sebe. I od jednih i od drugih mogu puno toga naučiti, dok god sam sposobna slušati, promatrati.... čitati
Iz nepoznatih razloga mi se čini da bi zlusch imao svašta pametno reći na ovu temu ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) ajde, nabaci jednu opservaciju ![osijek031.com smile](images/smiles/os031_smile_naughty.gif) |
|
_________________ “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must live” |
|
|
![](images/spacer.gif) |
![](templates/fisubice/images/spacer.gif) |
|