Autor |
Poruka |
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Da zbog osobe do koje ti je stalo, ništa nije teško, dokazuje i najnoviji primjer jednog Osječanina koji je na jedan, originalan način zaprosio svoju ljubav. Sve najbolje, budući mladenci!
|
|
|
|
|
|
A.G. Ukupno postova: 65 Lokacija: Grad Spol: Žensko
|
Članak je iz Glasa Slavonije i drugačija vijest od uobičajne monotone svakodnevnice.Slatko, samo da je više romantičnih muškaraca, a i onih dobrih prema svojim polovicama!Dečku svaka čast i što toliko voli curu! |
|
|
|
|
|
|
A.G. jel imaš kakvog romantičara pored sebe. |
|
_________________ Život je teška škola, prvo ti da test, pa onda lekciju! |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Jako lijepo, ali čak i to ovisi od osobe do osobe. Ja sam romantična kao plug traktora, i oko mene ne treba puno okolišati i izmišljati. Mada sam i sama imala zgodnu prosidbu. Svijet bio bio ljepše mjesto kad bi se ljudi trudili više jedni oko drugih. Pogotovo prijatelji oko prijatelja i obitelj oko obitelji. Nedostaje mi ta nekadašnja bliskost. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
A.G. Ukupno postova: 65 Lokacija: Grad Spol: Žensko
|
Više nemam, ako je to bilo pitanje za mene. |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...lijepo, mada mi su mi romantične situacije sa mnom u glavnoj ulozi bljak..... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
-nella-
Ukupno postova: 1739 Lokacija: zemlja čudesa Spol: Žensko
|
Sve je to slatko, ali meni su važnije neke druge stvari. Znam hrpu primjera gdje su bile neke maestralne prosidbe, a brak trajao godinu - dvije.
U svakom slučaju, sretno im bilo. |
|
|
|
|
|
|
kako to izgleda kad zamre romantika
|
|
|