Autor |
Poruka |
danijel20
Ukupno postova: 45 Spol: Muško
|
ste skužili kako na onom smeću zvanom STV se neprekidno vrte propagandne poruke glavaševe stranke, a one njihove "informativne" emisije su smješne koliko su jadne i pod utjecajam glavaševih kompanjona koji tamo rade. ti kvazi novinari su sramota za tu profesiju, ali i za ovaj grad.
kako ih nije samo sramota tako neobjektivno izvještavati o slučaju glavaš, a da ne spominjem koliko su prije pljuvali po kramariću, sada isto tako pljuju po hdz-u koji su nekada veličali u nebesa. jedna stvar je ipak ostala ista, a to je da Šerifa i dalje štite, veličaju, idoliziraju a i samim time dezinformiraju gledatelje i stoga, nam preostaje samo jedno da čekamo neko čudo da se to smeće od televizije već jednom ugasi, ili pak još bolje da crkne onaj kriminalac kojeg toiko vole |
|
|
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
To je takva TV, uvijek na strani neke stranke, poglavara i tako to.
Iritantni su mi spikeri na STV, neovisno o čemu pričaju, pa preskačem kanal.......
(o "kvaliteti" nazovi programa bolje da ne počinjem) |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
meni ta skraćenica liči na
"Stranačka televizija",a zna se i koje stranke,zbog svih i još brda drugih razloga je ne gledam(bolje da ne počinjem<),ima pravo Danica. |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
ma ja ne znam kad sam zadnji put okrenula na taj program...pogledam jedino možda nrkad ritam grada...eto tek tolko... ali meni su voditelji i sve ostalo poprilično jadni |
|
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
ja ga ni memoriranog na televizoru više nemam. mislim nema smisla. ako mi se sluša slavonski radio upalim radio. a one videostranice su mi totalno neinterasntne. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
debeli
Ukupno postova: 920 Lokacija: evriver Spol: Nebitno
|
hehe meni je dobra ona Razglednica i oni kuharski savjeti, a koja to televizija nije stranačka? |
|
|
|
|
|
Janis
Ukupno postova: 417 Lokacija: M42 Spol: Žensko
|
...a što uopće sad prikazuju? (nisam gledala STV godinama... od doba kad su imali dobar program... dobre filmove... kao što rekoh, davno je to bilo) |
|
_________________ Of all the things I´ve lost, I miss my mind the most... |
|
|
|
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
ja sam na toj televiziji gledala jedino brzinu ljubavi...bili su smiješni glumci |
|
|
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
8
Ukupno postova: 1860 Spol: Muško
|
Promatrajući slučaj Glavaš opet se pokazuje da su se za neke realne vrijednosti počeli zauzimati oni koji su ih najviše kompromitirali.
Svoju nečasnu ulogu u toj raboti odigrala je i STV. |
|
_________________ Nekad davno bijah gej,
spasio me Horus Hej! |
|
|
|
Zoks Ukupno postova: 36 Spol: Muško
|
|
|
|
daniel-202
Ukupno postova: 1030 Lokacija: Graceland Spol: Muško
|
Zoks je napisao/la: ›
ljudi moji,pa jel vi znate bilo šta iz slavonske regije podržati ??
|
Zašto da podržavamo STV , kad ni vragu nevalja |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
daniel-202
Ukupno postova: 1030 Lokacija: Graceland Spol: Muško
|
jel bi svi trebalo buljit u one reklamne stranice kao znak potpore..... |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
Janis
Ukupno postova: 417 Lokacija: M42 Spol: Žensko
|
Nema to veze s regijom... loša TV je loša TV (ma koliko mi šutjeli o tome!).... |
|
_________________ Of all the things I´ve lost, I miss my mind the most... |
|
|
|
--- Ukupno postova: 2910 Spol: Nebitno
|
8 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Promatrajući slučaj Glavaš opet se pokazuje da su se za neke realne vrijednosti počeli zauzimati oni koji su ih najviše kompromitirali.
Svoju nečasnu ulogu u toj raboti odigrala je i STV.
|
samo ću konstatirati da je nekom glavaš defacto postao fikcija. |
|
|
|
|
|
|
|