Autor |
Poruka |
8
Ukupno postova: 1860 Spol: Muško
|
U gradu maloprije roknuli Samira Nukića, "poduzetnika". I to oko 21, pred Bonusom. Jesam li ja rekao da će grad tek dotaknuti dno, da će se kriminalci pomarisati čim osjete da je mentor na odlasku.
http://www.vjesnik.hr/Html/2004/07/08/ClanakTx.asp?r=crn&c=2
Rudan je danas ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo.
Čak i ako sve skupa i nema veze, živimo u gradu u kojem se kriminalci obračuvaju gdje se sjete, a nerijetko stradavaju i nevini. Marko Svrtan, recimo. |
Zadnja promjena: 8; 17.12.2006. 22:51; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol: Nebitno
|
Ma to nije normalno, na kraju cces morati ici na posao u pancirci... zavrsiti cemo kao amerika, gdje se ljud boje hodati po noci gradom... sramota... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
8
|
Ma u centru grada, nedjeljom u 21. To je sramota i za muriju, a i za grad.
@ANakonda, nadam se da sad vidiš kako to grad odlazi u kurac kad se počnu interesne skupine otimati za prevlast. Iz ovakvih primjera neki izgleda bolje uče. |
|
_________________ Nekad davno bijah gej,
spasio me Horus Hej! |
|
|
|
Boogie
Ukupno postova: 29 Lokacija: Osijek - IN-ČE Spol: Muško
|
ja sam od pola sedam do 9 bio u blizini. bio sam u amsterdamu sa ekipom. u 9 sam izasao i vidio policiju kako je autima napravila blokadu Hrv. Republike.
nesto strasno. dok nisam izasao van i dok mi lega nije rekao da se to desilo, nisam ni znao. |
|
_________________ Born To Lose, Live To Win |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
8 je napisao/la: ›
Ma u centru grada, nedjeljom u 21. To je sramota i za muriju, a i za grad.
@ANakonda, nadam se da sad vidiš kako to grad odlazi u kurac kad se počnu interesne skupine otimati za prevlast. Iz ovakvih primjera neki izgleda bolje uče.
|
...u gradu su se dešavale takve stvari i prije, čak i u većim količinama...sranje je to što se događa, ali ne događaju li se takve stvari svuda?... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
čula sam sinoć tu vijest, odmah su počeli brojati tko je još "ostao"....... |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
8
|
anakonda je napisao/la ( Pogledaj post): ›
...u gradu su se dešavale takve stvari i prije, čak i u većim količinama...sranje je to što se događa, ali ne događaju li se takve stvari svuda?...
|
Je, pa to je normalno i ne bismo se trebali zabrinjavati sitnicama kao što su kriminalitet, sigurnost, kvaliteta življenja... |
|
|
|
|
|
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: Nebitno
|
Kakva prevlast? Samir se vjerovatno zamjerio nekom i taj ga je napunio. Nema tu nikakvih klanova. Odjednom se svi razumiju tko je s kim i zasto. U Osijeku ne postoji nikakva borba za prevlast...
Isto je tako i Pap prosao...popalio je lovu iz... |
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
|
daniel-202
Ukupno postova: 1030 Lokacija: Graceland Spol: Muško
|
ma baš me briga i za samira i za sve ostale "poduzetnike" , takvi nam ljudi i ne trebaju u osijeku, oni svi u 25. godini života voze skupocjene automobile i grade vile, dok neki pošteni ljudi u 50. godini ne mogu si priuštiti neku jeftinariju od auta, i onda da ja žalim takve ljude???? Ma boli me K***** za samira |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
Allende
Ukupno postova: 536 Lokacija: London Spol: Muško
|
Ne mora to nužno biti u svjetlu modernih "poduzetničkih" tokova i obračuna u Osijeku...od svojih 36 godina koliko je živio, Samir se sigurno 25 ili više konstantno zamjera gomili ljudi na razne načine i dugačka je lista onih koji bi ga voljeli vidjeti ocrtanog kredom na asfaltu. Mene čudi da se tako nešto nije dogodilo i ranije. Sjetite se samo onog momka što ga je Samir izbo nožem na Zrinjevcu na koncertu Plavog Orkestra prije više od 20 godina, tek onako, došlo mu...ima tu repova raznoraznih...fuj. |
|
_________________ Najljepse su price na jastuku ispricane i za kafanskim stolom zaboravljene |
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
sjećam se tog koncerta. em nisam htjela ići jer nisam podnosila Plavi orkestar, em su papani uključili sva svjetla i cijeli koncert je bio uz reflektore....... koma.......... a mi se pitali zašto svjetla. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
8
|
Kako je živio, tako je i umro. Sasvim se slažem s Danielom-202. |
|
_________________ Nekad davno bijah gej,
spasio me Horus Hej! |
|
|
|
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
Šaban,Pap,Dakić... sve nerazriješena ubojstva.ima njih još koje će mrak progutati. |
|
|
|
|
|
8
|
Allende je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Mene čudi da se tako nešto nije dogodilo i ranije.
|
Mene ne čudi kad se dogododi stvar koja se morala dogoditi ranije, čudi me kako ljudi ne shvaćaju kako i koliko je to sve utjecalo i na njihov život. |
|
|
|
|
|
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
a tak mi je svejedno za njega.... sad će se o tom pričat po gradu.... sam se sjebo nije ga niko iz čista mira napuco. j....mi se za njega i njegove kompanjone. |
|
|
|
|