Autor |
Poruka |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
SrodnaDuša je napisao/la: ›
Kod kuće je ipak najbolje
|
Potpis... |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol: Žensko
|
|
I moj muž to kaže |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste! |
|
|
|
markonato Ukupno postova: 380 Spol: Nebitno
|
zaljubljena u Osijek je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
I moj muž to kaže
|
A koju glazbu volite slušati dok jedete kod kuće?
Opet vas par napravi offtopic, u naslovu lijepo piše restorani, ali eto mora netko biti "duhovit". |
|
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
markonato je napisao/la: ›
|
I moj muž to kaže
|
Opet vas par napravi offtopic, u naslovu lijepo piše restorani, ali eto mora netko biti "duhovit".
|
neki ovdje pišu samo da bi natukli broj postova... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
SrodnaDuša Ukupno postova: 168 Spol: Žensko
|
markonato je napisao/la: ›
|
I moj muž to kaže
|
Opet vas par napravi offtopic, u naslovu lijepo piše restorani, ali eto mora netko biti "duhovit".
|
Ja inace obožavam dok jedem slušati http://www.youtube.com/watch?v=_dMWRT73GyQ
Evo baš sad uživam uz ovu glazbu dok jedem tortu |
|
_________________ "Gospodine, čuvaj nas... od svojih 'sljedbenika'!" (s jednog grafita u Londonu) |
|
|
|
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol: Žensko
|
U restoranu "Green" u Srijemskoj ulici kod kružnog toka. |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste! |
|
|
|
Someone
Ukupno postova: 191 Lokacija: Skoro pa Osijek Spol: Muško
|
Ekipa,
treba mi preporuka za neki restoran s dobrom klopom, nisam dugo bio u Osijeku pa nisam u toku |
|
|
|
|
|
wileda Ukupno postova: 26 Spol: Nebitno
|
Ovisi na šta ciljaš.Osobno: najbolji omjer kvalitete klasičnih jela,usluge i cijene-Rustika (imaju i pizzu,ali meni nije ok),a definitivno najbolja pizza u gradu-La Rosa.Super je hrana i u hotelu Osijek i cijene nisu strašne,ali tamo mi je nije opuštena atmosfera.Čobance,fiševe i dr. slavonske delicije baš ne ljubim,pa ne mogu ništa reći.Dobar tek |
|
|
|
|
|
Pipac Ukupno postova: 1 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Imaš Staru Magdu, onak su drugačiji, imaju variva i juhe, pokljukušu.. I tortilje su im super. A cijene su i više nego odlične! |
|
|
|
|
|
Ana031
Ukupno postova: 46 Spol: Žensko
|
wileda je napisao/la: ›
Ovisi na šta ciljaš.Osobno: najbolji omjer kvalitete klasičnih jela,usluge i cijene-Rustika (imaju i pizzu,ali meni nije ok),a definitivno najbolja pizza u gradu-La Rosa.
|
Po mom mišljenju, Rustika ima najbolju pizzu u Osijeku. Čula sam da ljudi hvale La Rosu, ali mi se ne sviđa što je njihova pizza tanka i uopće nije bogata. A da ne spominjem da imaju čudno poimanje slavonske pizze (ne stavljaju sve što bi trebalo ići u tu vrstu pizze).
Pipac je napisao/la: ›
Imaš Staru Magdu, onak su drugačiji, imaju variva i juhe, pokljukušu.. I tortilje su im super. A cijene su i više nego odlične!
|
Stara Magda me skoro neće vidjeti. Unutra smrdi po WC-u, a veličine porcija im variraju. Nekad dobiješ skoro punu zdjelicu juhe, nekad upola manju.
Someone je napisao/la: ›
Ekipa,
treba mi preporuka za neki restoran s dobrom klopom, nisam dugo bio u Osijeku pa nisam u toku
|
Lumière ima odličnu hranu, kod njih najviše volim naručiti fitness salatu s piletinom. Porcija košta 39 kn - zbilja je velika i fina. |
|
|
|
|
|
Someone
Ukupno postova: 191 Lokacija: Skoro pa Osijek Spol: Muško
|
Ekipa hvala na sugestijama. Mislim da će izbor pasti na neki roštilj. Što mi tu preporučate? Kakav je ovaj novi Corner, bio netko? |
|
|
|
|
|
Ana031
|
Someone je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ekipa hvala na sugestijama. Mislim da će izbor pasti na neki roštilj. Što mi tu preporučate? Kakav je ovaj novi Corner, bio netko?
|
Probala sam kod njih mesnu platu za 4 osobe, bila je stvarno jako fina. Dobiju se 2 velika pladnja s nekoliko vrsta mesa, umaka i povrća. Fotke su u nastavku...
|
|
|
|
|
|
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Bez ikakve ljutnje, Ana031, ali jednostavno mrzim kad ljudi dođu u restoran i naslikavaju se i postavljaju slike na fejs ili slično, a smatram da je još veći debilizam kad napišeš lokaciju sa koje se javljaš na fejs. |
|
_________________ Život je teška škola, prvo ti da test, pa onda lekciju! |
|
|
|
Ana031
|
milo_moje je napisao/la: ›
Bez ikakve ljutnje, Ana031, ali jednostavno mrzim kad ljudi dođu u restoran i naslikavaju se i postavljaju slike na fejs ili slično, a smatram da je još veći debilizam kad napišeš lokaciju sa koje se javljaš na fejs.
|
Za ovakve stvari postoji Foursquare. Možeš ostaviti komentar kakva je bila hrana ili usluga, preporučiti određeni restoran, kafić i sl., ali i pronaći nečija korisna (dobra ili loša) iskustva.
Često bude i fotki, što je po meni korisna stvar jer možeš nekome pomoći ako te pita za preporuku, kao na ovom forumu. Kad netko vidi fotku, može odmah vidjeti što ga čeka. |
|
_________________ Carpe Diem - Seize the Day! |
|
|
|
russell
Ukupno postova: 317 Lokacija: v.lj.b. Spol: Muško
|
jel jeo netko u ovom outu(dio cornera valjda)? vidim da imaju roštilja pa me zanima kakvo je |
|
_________________ fakofbolan |
|
|
|
|
|