Autor |
Poruka |
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
Evo za prethodne pametne postove, doniram ti za početak 5 kikirikija. |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
|
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol: Žensko
|
Postoji li mogućnost da je ženska iz topica "I to je Osijek" sukladnog identiteta ženskoj iz "pod mojim prozorom..."?? Možda ona operira na tom području...
(BTW, informirah se malo: apparently je područje noću krcato ženskim dijelom populacije koji obavlja što malu, što veliku nuždu...) Liberalnije u svemu, ne samo u koitusu...
Možda bi mjesni odbor mogao tražiti od grada malo više rasvjete, da rastjera rulju... ))) |
|
|
|
|
|
chiara
Ukupno postova: 97 Lokacija: CH Spol: Žensko
|
pa da su bili bas pametni to ne znam, par je bilo cisto onako iz dosade iliti prenatrpanosti s poslom thanx a lot |
|
|
|
|
|
RKL
|
Nekako stalno čekam da se javi netko s identifikacijama, pa da onda krene javljanje mogućih djevojaka, dečkiju, zaručnika ili zaručnica od aktera... |
|
|
|
|
|
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
glede identifikacije...kak bi bilo da se registriras? ;-) |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
|
William H. Bonney
Ukupno postova: 382 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Alana Bates je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Postoji li mogućnost da je ženska iz topica "I to je Osijek" sukladnog identiteta ženskoj iz "pod mojim prozorom..."?? Možda ona operira na tom području...
(BTW, informirah se malo: apparently je područje noću krcato ženskim dijelom populacije koji obavlja što malu, što veliku nuždu...) Liberalnije u svemu, ne samo u koitusu...
Možda bi mjesni odbor mogao tražiti od grada malo više rasvjete, da rastjera rulju... )))
|
Pa sad daje gužva u kvartu baš i nije, inače bi moj lega Debeli bio poznati holivudski režiser. A lampe nam ne trebaju, ostali bi bez ovo malo zabave.
Identitet dvije ovjekovječene dame nikako nije isti, to je i slijepcu jasno.
@debeli, pizdo od dramaturgije, daj pusti još materijala. |
|
|
|
|
|
RKL
|
A ionako me od cijelog sajta zanima samo ova topic pa mi se malo bezveze samo zbog toga registrirati
Al zato se uvijek potpisem |
|
|
|
|
|
D
Ukupno postova: 328 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
RKL, ti si ovdje samo zbog savjeta kako pozvati mlade razvratnike/ce i pod svoj prozor ? |
|
_________________ "...sav sam k'o ona staklena stvar u kojoj veje kada je pomeriš..." |
|
|
|
debeli
Ukupno postova: 920 Lokacija: evriver Spol: Nebitno
|
@debeli, pizdo od dramaturgije, daj pusti još materijala. [/quote]
Willi, sry završio mi godišnji, a moji kolege se brčkaju pa sad radim malo više. Tako da ne stignem pregledati svoj topic, da odgovorim svima. Radim na čišćenju audio zapisa ovog događaja, ima mnogo buke od okoline. Nešto se ipak čuje, kao npr. daj prekini, ako ne možeš, ništ ne vidim, itd. Tek je prošlo 5 dana još je rano za slatkiše |
|
|
|
|
|
RKL
|
D je napisao/la ( Pogledaj post): ›
RKL, ti si ovdje samo zbog savjeta kako pozvati mlade razvratnike/ce i pod svoj prozor ?
|
A malo bi ja teško uslikao sa 8 kata, ali takvog znanja nikad na odmet
Ajmo Debeli, vrijeme je za kulminaciju |
|
|
|
|
|
nakaradni
Ukupno postova: 73 Lokacija: Abu-al Urhum Spol: Muško
|
|
|
|
chiara
Ukupno postova: 97 Lokacija: CH Spol: Žensko
|
pa dogovori se sa debelim, pa da i tebe vidimo u akciji |
|
|
|
|
|
debeli
Ukupno postova: 920 Lokacija: evriver Spol: Nebitno
|
" i mene uslikat uskoro u sličnoj akciji. al za razliku od ovog frajera, želim biti manje pijan, s boljom picom, a bome i sa muževijim čarapama. [/quote]
nakaradni prvo pravilo:"o ukusima se ne raspravlja" iz toga poizlazi da nepostoje bolje pice. Sve su one dobre, meni je samo krivo što u moje vrijeme nisu bile tako (ne)odgojene, onomad se nisu htjele mazit na travi, kažu zbog jajnika
A ono za čarape stoji, to je uvreda za sve nositelje čune |
|
|
|
|
|
nakaradni
Ukupno postova: 73 Lokacija: Abu-al Urhum Spol: Muško
|
|
|
|