Autor |
Poruka |
Ajkula
Ukupno postova: 217 Lokacija: Retfala Spol: Muško
|
BK Osijek otvara školu boksa za mladiće do 18 godina, treninzi su pon, sri, pet od 7.45 u dvorani Policije. Glavni trener Matej Matković, višestruki prvak Hrvatske, dugogodišnji reprezentativac i licencirani trener. Kontakt telefon: 095 813 4249 |
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
'oće l' bit' šta i za "rekreativce"? |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
HerojUlice Ukupno postova: 27 Spol: Nebitno
|
A jel moze ako imam 20 godina? Uzmite u obzir da sam jako zainteresiran:D |
|
|
|
|
|
matko0511 Ukupno postova: 5 Spol: Nebitno
|
dodi, nema veze, ne držimo se striktno godišta. Ponedjeljak, srijeda, petak u 20h u MUP-u, zapadni ulaz (pogled na Radičevu). Čitaj glas slavonije za detaljnije informacije.. |
|
|
|
|
|
|
rekreaciju načelno ne, za sada. Rekreacija iziskuje drugačiji program, više animacija itd..Trenutno se baziramo na školu boksa- sama riječ kaže sve. Tražimo što mlađe koje bi kroz filter trenažnog procesa osposobili za natjecanje. |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
matko0511 je napisao/la: ›
rekreaciju načelno ne, za sada. Rekreacija iziskuje drugačiji program, više animacija itd..Trenutno se baziramo na školu boksa- sama riječ kaže sve. Tražimo što mlađe koje bi kroz filter trenažnog procesa osposobili za natjecanje.
|
e, fala na informaciji |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
|
|
|
|
KillaBEEZ
Ukupno postova: 321 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
trenirao sam kickboxing, ali mi se boks oduvijek više sviđao. Zainteresiran sam jako, ali nisam početnik. Zanima me ima li smisla dolaziti ako je namijenjeno za početnike? Imam 22. |
|
_________________ In omnia paratus. |
|
|
|
Matrix-Cro Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
ja imam 13 jel to pre malo? |
|
|
|
|