Autor |
Poruka |
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Od toga nema ništa... naši ljudi su u svađi sa samima sobom, a tek onda sa ostalima.
Kod nas se svake izbore jedno zaokruži pa onda za dva mjeseca isto pljuje.
Mislim da bi bilo vrijeme da prosvjedujemo protiv sebe samih! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RoadToNowhere
Ukupno postova: 351 Spol: Žensko
|
Naravno da od toga neće ništa biti. Naši ljudi su najjači kad treba prosvjedovati na fejsu i portalima. Da se ogranizira realan prosvjed u gradovima, posjećenost bi bila minimalna, jer je ljudima lakše sjest u fotelju i kukati.
A uostalom, očito da nam nije toliko loše, dok većina ima za internet,mobitele, tablete, kompjutere, laptope i sl... |
|
_________________ Budi to što jesi i uvijek kaži ono što misliš, jer oni kojima to smeta nisu bitni, oni koji su bitni njima to ne smeta. |
|
|
|
rockeros
Ukupno postova: 661 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
hm kad vidim imena onih koji organiziraju i kad vidim ko se najavio da ce doci...kohorta,armada,bbb....jasno mi je da je jedini cilj unistavanje i paljenje zagreba...
svi jedva cekaju razbiti policiju.... |
|
_________________ crk'o nam Marshall-mislim na pojačalo |
|
|
|
|
rockeros je napisao/la: ›
hm kad vidim imena onih koji organiziraju i kad vidim ko se najavio da ce doci...kohorta,armada,bbb....jasno mi je da je jedini cilj unistavanje i paljenje zagreba...
svi jedva cekaju razbiti policiju....
|
Moje mišljenje vezano uz bilo kakvu vrstu nasilja je poznat i iznešen u prvom postu. |
|
_________________ Život je teška škola, prvo ti da test, pa onda lekciju! |
|
|
|
rockeros
Ukupno postova: 661 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
znam sve mi jasno...ali procitao malo po fejsu njihove dogovore...
bivsi policajac savjetuje kako ih treba saterati u neku ulicu i onda drotove napasti i takve akcije...
drugi vice da ce ih pobit.....mislim da ako se uspije skupiti određeni broj ljudi...mahom navvijaca da ce biti jako krvavo |
|
_________________ crk'o nam Marshall-mislim na pojačalo |
|
|
|
silence
Ukupno postova: 1135 Spol: Nebitno
|
rockeros je napisao/la: ›
znam sve mi jasno...ali procitao malo po fejsu njihove dogovore...
bivsi policajac savjetuje kako ih treba saterati u neku ulicu i onda drotove napasti i takve akcije...
drugi vice da ce ih pobit.....mislim da ako se uspije skupiti određeni broj ljudi...mahom navvijaca da ce biti jako krvavo
|
Policija neka radi svoj posao, po zakonu i/ili vlastitoj savjesti-za to je plaćena, a svaki posao nosi rizik. Najlakše je zaustavljat bicikliste i pisati kazne.
Mirni prosvjedi nikad nisu ništa riješili.
Nisam za nasilje ali neke stvari su neizbježne ukoliko se nešto želi postići samo bi se ipak moralo znati što se konkretno želi mijenjati. Mislim da se kod nas neće dogoditi nikakvi prosvjedi jer većina još uvijek dobro živi, mnogi se boje da izgube i ono malo što imaju pa im je bolje čkomiti i čekati da "netko drugi" rješava probleme. |
|
|
|
|
|
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol: Žensko
|
Protiv sam bilo kakvog rušenja i uništavanja. Sve se to poslije mora popravljati, a to košta. Ionako smo dužni i Bogu dušu pa nam takvi troškovi uistinu ne trebaju.
Oni koji ruše i pale nisu daleko i od toga da nekog premlate ili ubiju. Huligani jedva čekaju da na nečemu ili nekome "treniraju mišiće" Biste li voljeli da se na vama ili nekom vašem takvi iživljavaju? |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste! |
|
|
|
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol: Žensko
|
Bosansko (Tuzlansko) "poduzetništvo":
...ili "Uzmi lovu kad se već pruža mogućnost". |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste! |
|
|
|
|
eto tako se postaje poduzetnik, na svemu vidi priliku da zaradi, pravi Troterov učenik |
|
_________________ Život je teška škola, prvo ti da test, pa onda lekciju! |
|
|
|
|
|