Autor |
Poruka |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Je li moguće ostvariti klasičnu internet uslugu (žicom) bez fiksnog telefona, i televizije? |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
silence
Ukupno postova: 1135 Spol: Nebitno
|
Imala sam adsl prije dvije godine preko t coma. Kada sam postavila to pitanje rečeno je da može ali (uvijek ima neko ali) cijena ti je ista kao i s telefonom. Za tv ne znam. Ja sam fiksni telefon otkazala jer ga nisam mogla a ni željela više plaćati. Za internet još tražim najpovoljniju opciju (sada koristim vezu od susjeda i hvala im na tome) |
|
|
|
|
|
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Može, ali je financijski neisplativo. U T-HT-u možeš dobiti solo ADSL, ali je malo skuplji nego da uzmeš telefon i ADSL zajedno.
Bezveze. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Mislim da nije moguce. Vecina daje najmanje duo pakete. IMHO, Bnet daje najbolji omjer cijene, dobivenog i brzine interneta. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
RoadToNowhere
Ukupno postova: 351 Spol: Žensko
|
http://www.bnet.hr/internet/superbrzi_1d#?of=tab1&p1=bh-item-1
Zar ovo ne bi trebalo biti to?
Ja imam kod sebe samo internet (bnet), i plaćam to 90+ iznajmljivanje modema, doduše ja sam CarNet korisnik pa ne znam dal to nešto mijenja. |
|
_________________ Budi to što jesi i uvijek kaži ono što misliš, jer oni kojima to smeta nisu bitni, oni koji su bitni njima to ne smeta. |
|
|
|
simo031
|
Trebam net za više računala (minimum dva) pa nisam siguran da je to moguće kod b- neta, po toj cijeni. Osim toga dostupnost u Tenji je upitna...
Nazvati ću poslije osam i saznati... |
|
|
|
|
RoadToNowhere
Ukupno postova: 351 Spol: Žensko
|
Pa oni te pri potpisivanju ugovora pitaju što želiš u vezi rutera. Hoćeš li ga jednokratno kupiti ili iznajmljivati. Ako hoćeš jednokratno kupiti to ti je oko 500 kuna (onaj za više računala, wireless) ili oko 300 kuna (onaj koji se može koristiti samo na jednom računalu). Ili to isto možeš iznajmljivati po mjesečnoj cijeni od 15 odnosno 30 kuna. Za sve ovo cijene nisam baš sigurna pa to definitivno provjeri s njima i javi što su ti rekli! |
|
_________________ Budi to što jesi i uvijek kaži ono što misliš, jer oni kojima to smeta nisu bitni, oni koji su bitni njima to ne smeta. |
|
|
|
Ana031
Ukupno postova: 46 Spol: Žensko
|
simo031 je napisao/la: ›
Trebam net za više računala (minimum dva) pa nisam siguran da je to moguće kod b- neta, po toj cijeni. Osim toga dostupnost u Tenji je upitna...
Nazvati ću poslije osam i saznati...
|
Kontaktirala sam B.net prije tjedan-dva u vezi dostupnosti njihovih usluga na području Tenje i imaju dostupan samo neki (Vipov?) paket za TV. I da, nemaju u planu u skoroj budućnosti napraviti nešto po pitanju dostupnosti ostalih paketa izvan (većih) gradova. |
|
_________________ Carpe Diem - Seize the Day! |
|
|
|
simo031
|
Ana031 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Kontaktirala sam B.net prije tjedan-dva u vezi dostupnosti njihovih usluga na području Tenje i imaju dostupan samo neki (Vipov?) paket za TV. I da, nemaju u planu u skoroj budućnosti napraviti nešto po pitanju dostupnosti ostalih paketa izvan (većih) gradova.
|
Meni danas rekli da je dostupna samo televizija putem satelita. |
|
|
|
|
Ana031
Ukupno postova: 46 Spol: Žensko
|
|
Kontaktirala sam B.net prije tjedan-dva u vezi dostupnosti njihovih usluga na području Tenje i imaju dostupan samo neki (Vipov?) paket za TV. I da, nemaju u planu u skoroj budućnosti napraviti nešto po pitanju dostupnosti ostalih paketa izvan (većih) gradova.
|
Meni danas rekli da je dostupna samo televizija putem satelita.
|
To je vjerojatno ono što su i meni odgovorili. Kad su mi rekli da ništa osim televizije nije dostupno, nisam baš pratila jer me samo internet zanimao. Samo se sjećam da su spomenuli Vip i televiziju. |
|
_________________ Carpe Diem - Seize the Day! |
|
|
|
simo031
|
Ana031 je napisao/la: ›
|
|
Meni danas rekli da je dostupna samo televizija putem satelita.
|
To je vjerojatno ono što su i meni odgovorili. Kad su mi rekli da ništa osim televizije nije dostupno, nisam baš pratila jer me samo internet zanimao. Samo se sjećam da su spomenuli Vip i televiziju.
|
Kao da je Tenja zadnja parohija negdje na Zlatiboru, a ne dio Osijeka. |
|
|
|
|
Dino8090
Ukupno postova: 440 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
simo031 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Kao da je Tenja zadnja parohija negdje na Zlatiboru, a ne dio Osijeka.
|
Ako te tjesi, ja ni u Osijeku ne mogu nista osim t-coma. |
|
|
|
|
|
simo031
|
Dino8090 je napisao/la: ›
simo031 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Kao da je Tenja zadnja parohija negdje na Zlatiboru, a ne dio Osijeka.
|
Ako te tjesi, ja ni u Osijeku ne mogu nista osim t-coma.
|
Ne tješi me, niti najmanje. Uzgred budi rečeno, ja sam na "Optimi". |
|
|
|
|
Gost
|
Da i meni je većina operatera nudila opciju interneta samo uz opciju fiksnog telefona, što je totoalno neprilagođeno u današnje vrijeme kada je mobilna komunikacija preuzela većinu našeg sakodnevnog komuniciranja. Ja se ne sjećam kada je itko od mojih ukućana zadnji put iskoristio fiksni telefon za neki poziv.. |
|
|
|
|
|
|
|