Alana Bates je napisao/la: ›
Ajde sad konstruktivno razmišljaj: kako to promijeniti?
|
Odavno sam o tome razmisljao... zato toliko i trubim o vaznosti propagiranja odredjenog sustava vrijednosti. Vjerujem da bi se provodjenjem svega onoga o cemu pisem ovdje (na ovom portalu) zasigurno popravila krvna slika... Ne mislim da je to zato sto sam (naj)pametniji, vec zato sto je sadasnje stanje svakim danom sve dublje dno dna.
Citat: ›
Pink: Stupid girls, koja izvrgava ruglu djevojke kojima se ambicija postati prva američka predsjednica pretvorilo u ambiciju biti što nakvarcanija i gluplja...
|
Ne slusam pink, ali i poruka te pjesme je jedan od nacina odgoja...
(sve one muške priče kako će kad curice počnu izlaziti nabaviti sačmaricu!). Kako da ih odgajam? Što da im konkretno kažem?
|
Gle, odgajaj ih da je pica organ za uzivanje i rasplod. One se ce od kurca satirati bez obzira sto ti imas pun ormar sacmarica... Ali, kad se vec drobe, neka se drobe sa stilom i onima koji imaju soli u glavi, a ne s trogloditima kojima je jedini zivotni cilj biti najveci frajer u ekipi i osoba za kojom se netko okrece kad prolazi ulicom - bilo to zbog auta, motora, misica, whatever...
Dakle, nauci ju da je pica sothcan i mirisljav organ, i nauci ju da su ljudske vrijednosti pamet, sposobnost, samoaktualizacija... i onda ti nece trebati sacmarica, vec lanac kojim ces se vezati za nogu od stola kako ne bi i ti pozeljela zaskociti mladca kojeg kci dovede doma. ;-)
Jednostavno nemam čak ni ideju o tome što bi bilo najbolje...
|
To samo znaci da jos nisi sazrela za majku i da trebas piti pilile kad se druzis s Pukijem... ;-)