Gala_pia je napisao/la ( Pogledaj post): ›
francika je napisao/la: ›
kulsavaj je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ma znam to ovisi jako mnogo i o tome kako se situacija dalje razvija u životu to dvoje ljudi. Nema prijateljstva jer konflikt je u zraku, možemo se nakon mnogo vremena praviti kao sve OK, ali tek onda kad je sve dobro posloženo i kod jednog i kod drugog ali i jako ovisi od toga kakve su osobe s kojima su ti ljudi sada i kako se oni osjećaju! Ali svejedno to se ne može zvati prijateljstvo!!!
Žao mi je što moram priznati ali različiti su i osjećaji prema različitim mojim prethodnicima, znam da sam jednog mrzio, ali da baš mogu reći zbog čega? i ne mogu. Ostali baš da se simpatiziramo nešto previše to ne, ali super je kad su takvi pogledi i susreti bestrasni! Ali i opće raspoloženje u datom trenutku također igra ulogu.
|
Možda taj nije 100% bio siguran da je homoseksualac i nije imao povjerenja u tebe, pod pretpostavkom da si mislio na prethodnika muškog spola kako sam ja razumio.
|
sad je meni jasno zasto po tebi francika svi pljuju na ovom forumu. komentari su ti ono stvarno vrhunske gluposti. sta ti imas nekog prozivat radi bilo cega? i sta ako je covjek homoseksualac, njegova stvar. tko to voli nek izvoli!
|
Krivo si shvatila, nikog ja nisam prozivao za ništa već sam samo pokušao objasniti čovjeku zašto je tog jednog možda mrzio kako je rekao da ni sam ne zna zašto, a isto tako bih objasnio na isti način bilo kome (Tebi, Crncu, Transvestitu, Židovu ili bilo kome drugom).