Autor |
Poruka |
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol:  Muško
|
....ela moram priznati da ipak izgledaš kao da imaš 20 god......  |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
 |
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
....ela moram priznati da ipak izgledaš kao da imaš 20 god......
|
e Hvala,hvala!  |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
 |
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol:  Nebitno
|
Evo, dođoh i ja s posla, pa da prokomentiram komentare koji su vec prokomentirani... nisam bas najtrezniji kao sto sam najavio da cu biti, ali lega s posla je napravio tako odlican bambus da nisam mogao odoljeti .
Sto se tice mazde, kada sam prolazio svacicevom, jedan lik je parkiro u rikverc i skoro me zgazio... ucinilo mi se da si to ti bio, al bila je noc pa nisam dobro ni vidio... ja mislio vec da me oces pregaziti zbog lose organizacije...
Sto se otkaza tice, a cuj, sta se moze... naci cu si drugi posao, samo zelim da znate da sam imao najbolje namjere... i mene isto iznenadila hladnoca i to sto nema rakije, al sta ces...
A sto se tice kavane... to nisam nasao... kako si ono reko da se zove???....
Ja sam dosao u sedam i petnaest u pivnicu i maznio pivkana, narucio drugog i izasao van... nije bilo zive duse... samo je jedna teta ( ela )setala pred ulazom i na kraju zauzela mjesto s druge strane standa pored kojeg sam ja stajao... tada je dosao drugi lik ( mracna strana )i nesto ju pitao, ali od svih rijeci sam razumio samo rijec forum i odmah krenio za nima unutra... tako da sam ja bio vani i cekao...
I da, taj lik u crvenoj hondinoj jakni sa pivom sam bio ja... kako to da nisi primjetio elu ( to pitam ja koji je stajao pored nje i nije ju konto )
btw. ela i ja smo bas komentirali kako trebamo ici po tebe opet u birtiju....
Jos se jednom ispricavam svima kojima se nije svidjelo, al ne brinem se ja za tebe gazda, znao sam ja da ces se ti vec snaci ak ti se ne bude svidilo...
Ha cuj, barem se nekome svidjelo... al i ovi kojima se nije svidjelo su se udostojili doci... a ne ko neki.....
Ispricavam se jos jednom zbog sala... osto mi je u autu i totalno sam ga smetnio s uma....
Zanimljivo kako su svi cekali ispred a nije nikog bilo... ocito da ste bili po cijelom trgu slobode.... hehe
Drago mi je da ti se svidjelo... i ja sam se isto smrzo ko piiiip, s tim da sam jos poslije pjesacio podosta po toj ledini al sta ces....
btw. zasto sam vas sve iznenadio... sta sam toliko napravio lose???? jesam vas dobro ili lose iznenadio...
Previse su mi cokotali zubi pa nisam mogao pricati... a i pivo me ometalo.... samo sto je glasna muzika bila, pa nisam skoro nista cuo...
..."Svi su tu, a tebe nema, tebe nema, tebe nema..."
Dobra ti je ta ideja sa transparentom... hehe ... istina, i ja sam isto knot da je ta teta koja je stajala pored mene ( ela ) isto neko s foruma, al mi je bilo onak malo cudno doci do nekoga i pitati : " e jesi ti dosla na sastanak forumasa "... sta mislis da nije... hehe koji bi to bed bio... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
...pozdravi Poppy...  |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
ela
|
Tamna strana je ispao najhrabriji,prišao mi je i pitao me dali sam s foruma,ali on je saznao pola sata prije sastanka koliko imam godina i zaključio da sam "teta" (Sale ovo ti nije trebalo!!!)
Kakav otkaz?ne kontam.
Dakle Tamnoj strani 5-ica iz hrabrosti i samopouzdanja.
Iznenađenje je Sale ugodno jer ti djeluješ premlado i za svoje godine,bar po meni. |
|
|
|
 |
Sale car
|
E pa vidis, ja nisam konto koliko iam s godina pa nisam uopce konto da bi to mogla biti ti...
Sto se tice dodijeljene ti titule "tete", ma nista zato, nisam mogao smisliti nsta pametnije, pa sam izvalio teta... valjda tti ne smeta.... hehe
Procitaj posto sto sam citirao od gazde pa ce skontati o kakvom se otkazu radi...
daj tamnoj stranicu peticu i za (za)laganje
Premlado.... hmmmm. mozda se nisam trebao obrijati i srediti prije sastanka...  |
|
fuck you man čovječe |
|
|
 |
ela
|
|
|
|
|
 |
Sale car
|
Ma nek ja izgledam i ko da imam 10 godina, samo da me ne traze osobnu kada idem kupovati alkohola....
I meni ste isto svi odlicni... kao sto sam vec reko, a vjerujem da cu jos sto puta bas ste kul i simpa ekipa... zabavno je vidjeti kada se skupi nekolicina ljudi koji se znaju, a zapravo se nikada nisu vidjeli... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
 |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol:  Muško
|
|
|
 |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol:  Muško
|
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
...@zlusch, baš sam se pitala gdje si ti zaglavio?....  |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
ma vama baš kul  |
|
 |
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol:  Muško
|
.....molio bi prisutne da me ne hvale na forumu......pokvarit ce ti mi nick........ |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
 |
ela
|
Hehe.... ženska sujeta je opaka stvar kada je nagrizeš... a?
|
 |
|
|
|
 |
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol:  Žensko
|
jeeej evo i mene
hmmm evo ovakooo...kao i prvi put gazda i tamna strana (i po prvi put ela) su osigurali dobro društvo  ela me nije iznenadila...bila je ugodna i zanimljivak kak sam i zamišljala....heh gazdi hvala na kavi koja je baš bila dobrodošla (kao i uvijek)
i na ugodnom razgovoru o kubi i vicevima o časnama....  eee svašta se gazda od tebe može naučiti....
heh uglavnom što se tiče saleeta i danijela...ja mislim da je to ista osoba s drugog kompa i da nas zajebava...bez uvrede ikome...alii  eto i loši ste organizatori...u pivnici jeee ledeno i ne može se baš opustiti tamo ni lijepo razgovarati....  |
|
|
|
|
 |
 |
|