Autor |
Poruka |
nakaradni
Ukupno postova: 73 Lokacija: Abu-al Urhum Spol: Muško
|
chiara je napisao/la ( Pogledaj post): ›
@nakaradni e jebiga, ne ide "zbog jajnika"
|
riješit ćemo problem jajnika čim ponovo malo zatopli, a ako ništa drugo, bit ću dovoljno velikodušan da prostrem svoju vlastitu majicu na pod samo za tebe. |
|
_________________ oprostite.... nije bilo namjerno |
|
|
|
chiara
Ukupno postova: 97 Lokacija: CH Spol: Žensko
|
uf sto si velikodusan |
|
|
|
|
|
debeli
Ukupno postova: 920 Lokacija: evriver Spol: Nebitno
|
nakaradni je napisao/la ( Pogledaj post): ›
@chiara pa valjda se prvo moram dogovorit s tobom
@debeli, tu si upravu, uostalom maloj je pozadina za 10, ali moram te upozorit da svakako i meni docrtaš ove armanijeve sunčike. cijela obitelj mi je "online"
|
Očale sam docrto zbog njenog make-up-a, i rakuni bi joj pozavidjeli.
A za tebe imam X-Ray ban đojzluke |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
debeli je napisao/la ( Pogledaj post): ›
nakaradni prvo pravilo:"o ukusima se ne raspravlja" iz toga poizlazi da nepostoje bolje pice. Sve su one dobre, meni je samo krivo što u moje vrijeme nisu bile tako (ne)odgojene, onomad se nisu htjele mazit na travi, kažu zbog jajnika
A ono za čarape stoji, to je uvreda za sve nositelje čune
|
@debeli, pa ti si ozenjeni matori perverznjak?! Ah, znao sam da se ne treba zeniti... eto u sto se covjek pretvori! umjesto da zeni palica po bedrima, on vreba maloljetnice po parkovima... heh, u tom slucaju Seracica ima jos divniju poantu... vrebajuci vaginu docekao feces... ;-)
@debeli, kad qoutas, onda ostavi one znakove koji oznacavaju pocetak quota, jer onda stranica ne zna interpretirati sto je quote. |
|
|
|
|
|
debeli
|
[/quote]@debeli, kad qoutas, onda ostavi one znakove koji oznacavaju pocetak quota, jer onda stranica ne zna interpretirati sto je quote. [/quote]
ma nisam ozenjen, mislim nisam se vjenčo. No priznaj što bi ti uradio da ti se pruže ove prilike, podijelio bi to sa nama ili bi ostavio u svojoj private kollekciji
koje znakove ne kontam? |
|
|
|
|
|
chiara
|
ma nema veze znakovi, vrebaj ti i dalje... svi mi cekamo nove slike ;-) |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
@debeli, kad qoutas, onda ostavi one znakove koji oznacavaju pocetak quota, jer onda stranica ne zna interpretirati sto je quote. [/quote]
ma nisam ozenjen, mislim nisam se vjenčo. No priznaj što bi ti uradio da ti se pruže ove prilike, podijelio bi to sa nama ili bi ostavio u svojoj private kollekciji
koje znakove ne kontam?
[/quote]
@debeli, naravno da bih gledao. Ja i sada ponekad pogledam s prozora u nadi da u susjedstvu imam bogatstvo koje ti imas. Ali kita, nisam ja te srece. Mozda zato sto nemam mamin puzavac na prozoru. ;-)
@ma nije bad za znakove, ali kad vec quotas, onda ostavi te kontrolne znakove. i sada si ostavio, ali si nadodao slash, a kod pocetka quota ne treba slash. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
debeli
|
[quote="Leteci mungos";p="4539"][quote="debeli";p="4533"]
Mozda zato sto nemam mamin puzavac na prozoru. ;-)
Da ti odam malu tajnu, to je u biti Bakin puzo. Ovo "mamin" mislim da je WIllijevo maslo
Nije leteći to stvar prozora, nego moraš biti dovoljno munjen da bi ti se takve stvari dogodile. Đaba i deset koitusa pred očima šminkera, kad bi oni rekli fuj, i ne bi to proširili dalje ljudima koje zanima i ta vrsta natjecanja. Hoću ti reći da sumnjam da će se ikad više pružiti ovakva prilika, no ako se dogodi najprije ću to podijeliti sa vama |
|
|
|
|
|
goose
Ukupno postova: 1245 Lokacija: tenja Spol: Žensko
|
|
|
|
nakaradni
Ukupno postova: 73 Lokacija: Abu-al Urhum Spol: Muško
|
|
|
|
goose
Ukupno postova: 1245 Lokacija: tenja Spol: Žensko
|
|
|
|
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
Leteci mungos je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ali kita, nisam ja te srece. Mozda zato sto nemam mamin puzavac na prozoru. ;-)
|
Jebote! Zamisli da ti cijenjena majka svako malo ima izgovor zalijevanja puzavca...
....tata bi definitivno morao imati fotitj....s blitzom... Kakva bi to bila gledanost!!! ;-) |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
|
chiara
|
pa dobro debeli koliko si stajao na tom prozoru i napravio samo dvije fotke... pa mislim stvarno... a mi ovdje svi puni nade da ce biti jos.... hoce li? ili mozda joj kakvi detalji... |
|
|
|
|
|
debeli
|
nakaradni je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ma samo se ti debeli sutra naoružaj litrama kave, napuni baterija na fotiću, subota navečer. bit će svega...
|
Ako bude padala ova kišurina treba mi vodonepropusno kućište, u novom VIDI-u sam vidijo da košta milju i osamsto kunića. Kad bi to imao, mogli bi vidjeti celulitnjače na Kopiki pod vodom |
|
|
|
|
|
Gost
|
chiara je napisao/la ( Pogledaj post): ›
pa dobro debeli koliko si stajao na tom prozoru i napravio samo dvije fotke... pa mislim stvarno... a mi ovdje svi puni nade da ce biti jos.... hoce li? ili mozda joj kakvi detalji...
|
Mozda bude malo zvuka ako uspijem pročistiti snimku. |
|
|
|
|
|
|
|