Riblja pašteta
Za 6 osoba - 20min
Sastojci:
- 180 g komadića tunjevine
- 2 tvrdo kuhana jaja
- 3 žlice majoneze
- 5 kiselih krastavaca
- 15 zelenih maslina
- 50 ml jogurta
- list peršina
- sol
- papar
- ulje
Priprema:
U posudu za miksanje dodajemo sve sastojke. Miksamo štapnim mikserom, ohladimo.
Poslužimo uz tostirani kruh.
Tekst i foto: Danijel Živković
Zovem se
Danijel, živim u Osijeku. Oženjen sam i otac dva sina. Naravno, moja obitelj su mi najveći
degustatori.
Ljubav prema kuhanju se javila ni sam ne znam kad. Kuham još od osnovne škole, ne sjećam se svega, ali sam pronašao fotografije jela koja su mi sad smiješna.
Nastupao sam u
kruškama i jabukama, te u večeri za pet. Osobno smatram da je za dobro jelo osim odabira namirnica vrlo važan i začin "ljubav prema kuhanju". Nedavno sam odlučio i s ostalima dijeliti svoje recepte koje osim ovdje možete pronaći i na facebooku,
www.facebook.com/kuhanjejelako , te na mom blogu
http://kuhanjejelako.wordpress.com.