Autor |
Poruka |
Jošava
Ukupno postova: 482 Spol: Muško
|
Dokaz da Angela Merkel nije lucidna kad su u pitanju izbjeglice. Ne može se voditi objektivna politika, ako su odluke posljedica osobnih trauma i iskustava iz mladosti, a Merkel tih problema očito ima:
""Mi, istočni Evropljani - i sama se ubrajam u istočne Evropljane - mi smo uvidjeli da izolacija ne pomaže", navodi Politico riječi Angele Merkel, koja je odrastala u komunističkoj Istočnoj Njemačkoj.
"Izbjeglice neće biti zaustavljene ako mi jednostavno gradimo ograde, i ja sam već dovoljno živjela iza ograde.
Kada neko kaže - 'To nije moja Evropa, ja neću prihvatiti muslimane', moram reći da se o tome ne može pregovarati. Ko smo mi da branimo kršćane širom svijeta ako kažemo da nećemo prihvatiti muslimana ili džamiju u našoj zemlji?"
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/angela-merkel-dosta-je-zivota-iza-ograda
Baba je definitivno pukla i vrijeme joj je da ode u ropotarnicu povijesti dok nije uprskala i ono dobro što je napravila, prije svega za Njemačku. |
|
_________________ Lokalšovinist. |
|
|
|
Jošava
|
|
|
|
Jošava
|
|
|
|
Jošava
|
Vrlo izvjesno da Kolinda priprema kaznene prijave protiv dvojca Milanović-Ostojić zbog nepoštivanja Shengena i ugroze nacionalne sigurnosti, a moguće i sudjelovanja u krijumčarenju izbjeglica. |
|
|
|
|
|
Jošava
|
|
|
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Jošava je napisao/la: ›
Vrlo izvjesno da Kolinda priprema kaznene prijave protiv dvojca Milanović-Ostojić zbog nepoštivanja Shengena i ugroze nacionalne sigurnosti, a moguće i sudjelovanja u krijumčarenju izbjeglica.
|
Sve za vlast, vlast samo za HDZ... |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
Jošava
|
|
|
|
Jošava
|
|
|
|
Jošava
|
simo031 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Jošava je napisao/la: ›
Vrlo izvjesno da Kolinda priprema kaznene prijave protiv dvojca Milanović-Ostojić zbog nepoštivanja Shengena i ugroze nacionalne sigurnosti, a moguće i sudjelovanja u krijumčarenju izbjeglica.
|
Sve za vlast, vlast samo za HDZ...
|
Istina, sve za vlast pa i u koaliciju s mrskim neprijateljima koji su srbizirali hrvatsku vladu koja se hrvatskom u ovom mandatu i nije mogla zvati, koja je Slavoniju bacila na koljena.
sad će Glavaš na Sanaderovo klicanje 'Hristos se rodi' moći replicirati s 'Hristos vaskrse'.
i pjevati MPTovu kletvu kralja Zvonimira ponavljajući refren 'a već sutra pobjednike sude prodaše ih za Judine škude.' |
|
|
|
|
|
Jošava
|
|
|
|
Jošava
|
Odlično i vrlo simbolično rekao bih. Jihad na granici Hrvatske, a budaletnina Milanović i dalje ne zna što bi s njim:
http://www.burzarada.net/upload/sources/38441436088231.jpg
"UNHCR im dijeli i manje improvizirane šatore, koji niču u polju kukuruza, dok se pojedini ljudi skrivaju u šipražju uz samu granicu. Među njima je i Jihad iz Sirije sa suprugom u osmom mjesecu trudnoće, kćerima starim 8 i 3 godine te 1,5 godišnjim sinom. Priča nam kako u Siriji nema ni života, ni budućnosti te da se žele dokopati Njemačke."
Taj Jihad je, pretpostavljam, u naponu snage i sposoban napraviti barem još četvero djece - budućih vladara europe. |
|
|
|
|
Jošava
|
|
|
|
Jošava