Autor |
Poruka |
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
Eto, krupnim koracima grabimo u Europu. Boris Kunst iznio je u Saboru novi prijedlog Zakona o legalizaciji prostitucije o čijem bi se usvajanju trebalo raspravljati ujesen.
Ako Zakon zaživi, legalno će se prostituirati i Osječanke, ali sex će tada biti skuplji od bonova za telefon, kave, pizze, coca cole i whatever ...ne sjećam se više svega o čemu su dečki ovdje pisali...
Mene samo zanima je li Osijek na to spreman, na kojoj lokaciji u Osijeku ćemo imati tu Kuću zvanu Javna? Hoće li biti ograničen ili neograničen broj osoblja u kući? Imate li prijedlog? Možda stignemo još reći nešto da se čuje u Saboru ;-) |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
|
D
Ukupno postova: 328 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
što će nam u Osijeku javna kuća kad je u Mađi jeftinije i anonimnije |
|
_________________ "...sav sam k'o ona staklena stvar u kojoj veje kada je pomeriš..." |
|
|
|
goose
Ukupno postova: 1245 Lokacija: tenja Spol: Žensko
|
|
|
|
Small brown Bike
|
Osijek je selendra i takva kuća ne bi opstala mjesec dana. Ne zato što ljudi nisu željni sexa, već zato što su licemjerni, a u Osijeku se više manje svi znaju, pa ne bi željeli biti viđeni na takvom mjestu, jer kao svi su fini...
Dakle, slažem se - Mađarska. |
|
|
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
legalizacija, zdravstvena skrb i stroga kontrola zdravlja tih cura, plaćanje poreza i ostale fore...a tko voli nek' izvoli. ja zaista nemam ništa protiv iako, osobno, nikada ne bih dao pare za seks |
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=U2olCKnTVPI |
|
|
|
42
Ukupno postova: 252 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
D je napisao/la ( Pogledaj post): ›
što će nam u Osijeku javna kuća kad je u Mađi jeftinije i anonimnije
|
Tctctc... D, a što je s onim "Kupujmo hrvatsko"? |
|
|
|
|
|
D
|
42 je napisao/la: ›
D je napisao/la ( Pogledaj post): ›
što će nam u Osijeku javna kuća kad je u Mađi jeftinije i anonimnije
|
Tctctc... D, a što je s onim "Kupujmo hrvatsko"?
|
Dobaaar
stiže kikiriki.
A hoće li biti i muških djelatnika u toj javnoj kući? Hoće li se moći plaćati kikirikijem, he, he? |
|
|
|
|
|
nakaradni
Ukupno postova: 73 Lokacija: Abu-al Urhum Spol: Muško
|
|
|
|
gaap
|
|
|
|
D
|
gaap je napisao/la: ›
Predlažem lokaciju - Kuhačeva 9 - ionako mi sve to već liči na kupleraj!
|
pa da nam ne naplate još i troškove prijevoza limuzinom sa zatamljenim staklima. ako kazalište može biti u istoj zgradi kao i McDonalds, što ne bi i javna kuća bila na navedenoj adresi |
|
_________________ "...sav sam k'o ona staklena stvar u kojoj veje kada je pomeriš..." |
|
|
|
gaap
|
|
|
|
nakaradni
Ukupno postova: 73 Lokacija: Abu-al Urhum Spol: Muško
|
gaap je napisao/la ( Pogledaj post): ›
a jel ima u osijeku uopće prostitucije, mislim, ja pojma nemam, jel to nazoveš pa kao catering dobiješ ili bauljaš po kolodvorima il šta....???
|
ima ima, jedan "čiko" što nam je sređivao prostor za novu godinu nam je spomenio da ima par "prijateljica" za to, vidio sam ih s njime, cure uopće ne izgledaju loše. nisam pitao za cijenu, ali još uvijek imam njegov broj u mobitelu....a od nove godine je prošlo već jako puno.... |
|
_________________ oprostite.... nije bilo namjerno |
|
|
|
debeli
Ukupno postova: 920 Lokacija: evriver Spol: Nebitno
|
gaap je napisao/la ( Pogledaj post): ›
legalizacija, zdravstvena skrb i stroga kontrola zdravlja tih cura, plaćanje poreza i ostale fore...a tko voli nek' izvoli. ja zaista nemam ništa protiv iako, osobno, nikada ne bih dao pare za seks
|
Jel ti onda nisi još shevio ili si butra
Pa ako imaš ženu, onda te taj sex dođe skuplje nego tri s tuširanjem u Mađi |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
@nakaradni, jel' znas nekoga tko sredjuje ribe za momacke?! Ono, stripping i mozda redaljka (nije nuzno, moze i samo obrada mladozenje ;-))... Ali da riba nije totalni trash, vec da ozbiljno shvaca svoj posao, reputaciju, da zna cijeniti "word of mouth"... ;-) |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
angel-fema
Ukupno postova: 5 Lokacija: širi centar osijeka Spol: Žensko
|
pa ljudi ako ste zeljni sexa nađete neku pijanu i naadrogiranu butru(lokacija:neki party)..ono obavite ..platiti ne morate..a zadovoljite se..
toga ima u osijeku..pa mislim stvarno zasto otvoriti javnu kucu.. |
|
|
|
|
|