Autor |
Poruka |
robijo Ukupno postova: 8 Spol: Nebitno
|
pozdrav ljubiteljima pedaliranja.
kakve su šanse da organiziramo amaterski biciklistički klub u Osijeku? |
|
|
|
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
velike |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby |
|
|
|
evil monkey
Ukupno postova: 923 Lokacija: ormar Spol: Žensko
|
rado bih bila clan pod uvjetom da netko definira pojmove "amaterski" i "biciklisticki" - ako ce se u clanstvo primati samo oni koji su vlasnici bicikala cija je trgovacka maloprodajna vrijednost 5000kn i vise, te koji na nas "obicne" "gradske" bicikliste gledaju s podsmjehom dok se vozikamo svojim bajsicima od kuce prema poslu i obratno, onda se ne bum interesirala za taj i takav kulb...
btw, upravo sam se obukla i krecem u nedjeljnu rekereativnu voznju bicikletom po ovom prekokrasnom proljetnom vremenu!
|
|
_________________ “Education’s purpose is to replace an empty mind with an open one.”
Platon - Alegorija pećine
pollitika.com - Pale blue dot video - DemocracyNow! - ZCom |
|
|
|
|
amaterski biciklisti i amaterski bicikli.
nećeš vjerovat i ja planiram krenuti u 5 sati prema Bilju. |
|
|
|
|
|
|
prvi korak bi bio forum na koji bi se registrirali i tim putem postali članovi kluba.
na forumu bi razmjenjivali ideje i organizirali aktivnosti. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gost Ukupno postova: 89 Spol: Nebitno
|
|
|
|
tea.bm Ukupno postova: 2 Spol: Nebitno
|
I????
Ima li išta od tog kluba ??? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tea.bm Ukupno postova: 2 Spol: Nebitno
|
Thanks! |
|
|
|
|
|
Imagio Ukupno postova: 159 Spol: Nebitno
|
Kupio bih polovni ženski bicikl, po mogućnosti City bike. Ima li ponuda? Naravno da je u voznom stanju.
Pliz javite se na PM. THX |
|
|
|
|
|
Spore
Ukupno postova: 213 Lokacija: jug 2 Spol: Muško
|
Dali se tko bavi rekreativnim cestovnim voznjama da se dogovori neki izlet po slavoniji... |
|
_________________ We are anonymous, we are legion, we do not forgive, we do not forget expect us!!!
http://www.whatis-theplan.org |
|
|
|
ZlaPatka
Ukupno postova: 1 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Duze vrijeme razmisljam o uclanjenju u neki klub ali su vise okrenuti natjecateljskom biciklizmu. Mene zanimaju voznje, druzenja i kao sto u zadnjem postu stoji izleti po Slavoniji, ali i sire. Nadam se da ima jos ljudi kao i ja ) ako ima javite se da razmjenimo iskustva i mozda se dogovorimo za neke voznje ili tour |
|
|
|
|
|
Ukupno postova: 3 Spol: Nebitno
|
pozdrav ljudi!
vodim djecu iz jedne baranjske osnovne škole na njihovu 1.biciklijadu:)
Ne moram objašnjavati da imaju 0 opreme... Sada skupljam stare biciklističke kacige koje nikome ne trebaju. Pa, ako ste ih voljni donirati, pliz obratite mi se. hvala vam svima
091 897 42 89 |
|
|
|
|
|
|
|