Autor |
Poruka |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
ako ide u nju godinama, uvijek u isto vrijeme, na istom mjestu i na isti način, naravno da mu dosadi! |
|
|
|
|
|
zlusch
|
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
zlusch je napisao/la: ›
Znaš kako se veli... i mišu dosadi uvijek ići u istu rupu....
|
Ako pokrijes ostalo (ono sto je vazno) papirnom vrecicom, rupa je rupa...
CatCloe je napisao/la: ›
ako ide u nju godinama, uvijek u isto vrijeme, na istom mjestu i na isti način, naravno da mu dosadi!
|
Tocno... kuhinjski stol je uvijek dobar, frizider je blizu, jagode i krema su zlatne stvari, kao i boca vina. Malo maste = mnogo zabave...
Kako se objasnjava gostima ogledala na kuhinjskom plafonu je druga prica... |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
|
ako ide u nju godinama, uvijek u isto vrijeme, na istom mjestu i na isti način, naravno da mu dosadi!
|
Žena sa iskustvom iz prve ruke... pričaj nam malo o tome
|
meni se čini da si ti ovorio tu temu...
sjećanja su jedno, a razmišljanja i logični zaključci drugo.. mislim, jesam stara, ali nisam baš TOLIKO stara |
|
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
mia-mjau je napisao/la: ›
i ja znam žene koje su u braku, imaju se s kim sexati, ali im nije ni do čega jer znaju kako će to biti... pamte i bolji sex...
ali šute, klinci su u igri i nije sve tako jednostavno...
mislim da se mora dogoditi sexualna kemija, nema bez toga, bez obzira koliko se ljudi vole, poštuju, razmiju...
dakle, nisu u pitanju uvijek kočnice, nego svjesno propuštanje užitka... šteta
a kočnice su sve u glavi, n etreba seopterećivati što će tko misliti, nego UŽIVATI!
|
nema bez kemije ništa. jako je teško naći osobu s kojom ima kemije. nije bit da je najljepša i najzgodnija. bit je da je opuštena i da se razumijete u krevetu. mrzim žene koje se ne znaju opustit. pa mislim u današnje vrijeme kad ništa više nije tabu i sve granice su srušene trebale bi se stvarno sve kočnice popustit. a bez dobrog seksa nema ni dobre veze a tako isto ni braka. |
|
|
|
|
|
zlusch
|
fatcat je napisao/la: ›
Znaš kako se veli... i mišu dosadi uvijek ići u istu rupu....
|
Tocno... kuhinjski stol je uvijek dobar, frizider je blizu, jagode i krema su zlatne stvari, kao i boca vina. Malo maste = mnogo zabave...
Kako se objasnjava gostima ogledala na kuhinjskom plafonu je druga prica...
|
Što drugo reći osim - majstore!! |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... |
|
|
|
zlusch
|
|
Žena sa iskustvom iz prve ruke... pričaj nam malo o tome
|
meni se čini da si ti ovorio tu temu...
sjećanja su jedno, a razmišljanja i logični zaključci drugo.. mislim, jesam stara, ali nisam baš TOLIKO stara
|
Ne znam kako i zašto... ali slutim da bismo oboje imali štogod napisati u tom eseju na zadanu temu |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... |
|
|
|
|
|
|
|
bartok Ukupno postova: 19 Spol: Nebitno
|
nikad mi nisu bile jasne cure koje glume orgazam? šta imaju od toga? znam šta nemaju- orgazam...
ako dečko već prtlja, usmjeriš ga i sve ok..
a što se tiče opuštenosti...
ako ne ide normalnim putem....
malo popiješ , opustiše se i...
( naravno- sve se ovo odnosi na cure koje su u vezi li samo na one jako hrabre koje nisu hehe) |
|
_________________ nije bitno dal znaš letjeti, bitno je da ne padneš! |
|
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
pa otići će krevet onda ... |
|
|
|
|
|
mont
Ukupno postova: 180 Lokacija: pariz Spol: Muško
|
meduza_ je napisao/la: ›
Tako je i bas zbog toga rijetke zene dozive iskustvo takvog uzitka naravno pod uvjetom da imaju sposobnog partnera jer ni vi muski niste uvijek virtuozi u krevetu
|
musko je kao auto,treba znati upravljati i dodati gas u pravom momentu,ako ne slafa ili isklizni |
|
_________________ ne zamjeram ljudima sto nemaju moje,vec svoje misljenje |
|
|
|
Ivan
Ukupno postova: 575 Lokacija: Retfala Spol: Muško
|
mont je napisao/la: ›
musko je kao auto,treba znati upravljati i dodati gas u pravom momentu,ako ne slafa ili isklizni
|
ne valja ti analogija, ja ne zelim na benzinsku |
|
_________________ "Jazz is the last refuge of the untalented. Jazz musicians enjoy themselves more than anyone listening to them does."
Tony Wilson, R.I.P. |
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
nemam krevet na točkove...pa ne znam kak je to otpustit kočnice... |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
|
|