Autor |
Poruka |
daniel-202
Ukupno postova: 1030 Lokacija: Graceland Spol:  Muško
|
Ako je svima kava dopizdila, onda smatram da bi se trebao i moto promijenit..... |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
 |
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol:  Nebitno
|
Ja ću počet piti Red Bull  umjesto kave.... |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
 |
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol:  Muško
|
Naprotiv. Sada moto napokon nece imati negativnu konotaciju. |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
 |
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol:  Žensko
|
i dalje ću piti kavu. mislim da sve nije trebalo ovako završiti, ali uglavnom smo punoljetni (neki i duplo) i svatko odlučuje što će učiniti, s kim će se družiti...... |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
 |
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol:  Muško
|
isto tako kao sto nekima smetala ova kava neki se ljudi, a vjerujem veliki broj vas kojima je smetala ta kava, u Alo Alo u svakoj epizodi smiju na : slusajte ovo cu reci samo jedanput, you stupid woman, its me leclerc, moje slabo srce...Kao sto je nekima smetala ta kava, meni je to debilno u seriji, pa se nikad nisam bunio. Jenostavno sam prestao gledati kada je postalo predebilno.
Isto tako je i vama dovoljno bilo staviti ignore...
P.S. Alo Alo sam naveo kao prvi primjer nekih stalno ponavljajucih izraza i posalica, kao sto je ovdje islo s tom kavom...
Odoh skuhati...Caj  |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
 |
LucijaX
Ukupno postova: 188 Spol:  Žensko
|
P.S. Alo Alo sam naveo kao prvi primjer nekih stalno ponavljajucih izraza i posalica, kao sto je ovdje islo s tom kavom...
|
momak, to ti se zove demagogija i to loša. znam da su svi jako uvredljivi, ali nastojat ću ti na lijep način reći da ti si propustio uočiti da je 'ALO 'ALO jednosmjerna komunikacija, gotov proizvod i publika nema ama baš nikakvog utjecaja na sadržaj, a ovdje publika itetakako ima.
mislim, kava bi možda i bila šire prihvaćena- da je OSIM KAVE NAPISANO NEŠTO SMISLENO!
valjda kao potrošači imamo pravo na kvalitetu. |
|
|
|
|
 |
daniel-202
|
da se gazda neće naljutit na tebe....
nadam se. Ali gazda je "urezao" veliki trag na forumu što se tiče kave.... |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Gazda je velikoj vecini samo zgadio kavu.
Ali neka, dobro je dok ima odvjetnike poput tebe. Ako budes bio dobar i poslusan, siguran sam da ce ti dati jos bar 10 kikirikija. |
|
|
|
|
 |
daniel-202
|
a kako je trebalo završit???? jučer je forum skoro doslovce postao ratna zona, neki su branili gazdu a neki leona, to se nije moglo drukčije završit. Svaki od njih je branio ono što je rekao i napravio. |
|
Elvis Presley, 1956. |
|
|
 |
daniel-202
|
pod tim "urezao" sam i mislio na to da je večini zgadio kavu, kad neko kaže KAVA , vjerujem da dosta ljudi odmah je povežu sa gazdinim postovima.... i za tvoju informaciju nisam ničiji odvjetnik, nego samo kažem kako je |
|
Elvis Presley, 1956. |
|
|
 |
Leteci mungos
|
Ajde, ne brini... sigurno cas zaraditi pivo uzivo, cim te odglavi iz sfi.... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
daniel-202
|
i ajd sad reci da ovo nije provokacija... takvima trebaju ici kartoni.
Ja ostavim komentarim i onda dođu ovakvi kao ti koji ne znaju što napisat nego počmu podjebavat, samo zato da imaju što pisati... |
|
Elvis Presley, 1956. |
|
|
 |
Leteci mungos
|
Ajoj... simpatican si mi... nisam mogao izdrzati...
Evo, necu vise. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
daniel-202
|
to se cijeni......hvala  |
|
Elvis Presley, 1956. |
|
|
 |
debeli
Ukupno postova: 920 Lokacija: evriver Spol:  Nebitno
|
Ja sam čuo da je lik sada na kavi s Precjednikom
:  : |
|
|
|