Autor |
Poruka |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
|
|
|
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
očekivao sam tog geja čim sam vidio miljunaš hehehe bolesno |
|
|
anakonda
|
...nije da baš pratim taj kviz, ali bolje da ovog lika nisam gledala... ...wierd... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
steam
Ukupno postova: 811 Lokacija: Zagreb Spol: Muško
|
|
|
_________________ --
Don't rub the lamp if you don't want the genie to come out. |
|
|
|
anakonda
|
...da, ovog drugog sam i ja vidjela i nisam mogla povjerovati...jel se svi takvi promašaji prikazuju na TV ili možeš tražiti da te ne daju u svijet?...
...mislim, umrla bih od sramote da mi se desi da roknem na prvom i tako glupom pitanju... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
zbog ikonice hrt pretpostavljam da su pustili. ćelavi je dobar, od samouvjerenog osmjeha došao je na rub plača |
|
|
|
|
|
Anita_os
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Jao grozno..slusala sam o tom decku i "Luksiću!..moram priznati da je ovo gore od ispričanog... |
|
|
|
|
|
darkmark
Ukupno postova: 489 Lokacija: os Spol: Muško
|
Anita_os je napisao/la: ›
Jao grozno..slusala sam o tom decku i "Luksiću!..moram priznati da je ovo gore od ispričanog...
|
gledao taj dan milijanaša i tog derpea...bože pomozi... |
|
_________________ Admin mi je obrisao potpis |
|
|
|
daniel-202
Ukupno postova: 1030 Lokacija: Graceland Spol: Muško
|
Za onog pedera nemam komentara... a za ovu dvojicu, vjerujem da je to malo i trema utjecala na njih. |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
....ovaj pedercic....bi mogao biti maskota za durex..... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
anakonda
|
...savršena reklama pod naslovom: "Vidite što se događa ako ne koristite naše kondome"... |
|
|
|
|
swamp
Ukupno postova: 396 Spol: Muško
|
a ima mladića budala.. baš su inspiracije za kontracepciju... |
|
_________________ "Now remember, I do my best work when I'm being worshiped as a god."
-- Johnny Bravo |
|
|
|
anakonda
|
...ovo i ne bih baš nazvala mladićem... ...mislim, trebala bih...ali...ne mogu... |
|
|
|
|
|
|