Autor |
Poruka |
bluangel1980 Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
13.08.2013. NA 2 KM. BRZE DRAVE KOD SARVAŠA IZGUBLJEN VARALIČARSKI ŠTAP MARKE SPORTEKS SA MAŠINICOM BLEK-SPRO!!!
MOLI SE POŠTENI PRONALAZAČ DA SE JAVI NA BROJ MOBITELA: 098/947-5640
SLIJEDI BOGATA NAGRADA!!! |
|
|
|
|
|
karličak55 Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
Pronasla sam kljuceve u tvrdji u ruzivnjaku kraj skoljke, imaju dva privjeska pa tko kaze kakvi su provjesci dobit ce kljuceve |
|
|
|
|
|
F.dakovic1 Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
Izgubio sam smeđi kožni novčanik sa dokumentima: osobna, butra , zdravstvena iskaznica, kreditna kartica i svotom novaca od prilike 200 kuna blizu zrinjevca. Svi dokumenti su na Filipa Đakovića. Broj mobitela: 0914433221. Unaprijed hvala. |
|
|
|
|
|
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol: Žensko
|
Zamoli na radiju da ti to objave ako do sada nisi našao.
Mom susjedu su donijeli izgubljeni novčanik nakon radio-objave. |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste! |
|
|
|
dane11 Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
Sinoć sam kraj pruge na Sjenjaku našao mobitel Samsung GT-S5230.
Tel: 092 133 08 29 |
|
|
|
|
|
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
dane11 je napisao/la: ›
Sinoć sam kraj pruge na Sjenjaku našao mobitel Samsung GT-S5230.
Tel: 092 133 08 29
|
Svaka čast.
Samo da ispričam svoj slučaj pronalaska tuđeg mobilnog.
Dođem ujutro raditi i nađem mobitel na parkingu, uzmem ga, otvorim imenik i nađem tamo KUĆA, stisnem da zove, nema novca na računu, nazovem sa svoga i objasnim jadnoj ženi koja se javila da sam pronašao takav i takav mobilni, kaže ona ima sin takav, mali pijan ko guzica, još se nije ni probudio od prethodne noći, kažem ženi gdje ga može preuzeti i dođu po mobitel nakon dva tjedna. |
|
_________________ Život je teška škola, prvo ti da test, pa onda lekciju! |
|
|
|
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol: Žensko
|
milo_moje je napisao/la: ›
Samo da ispričam svoj slučaj pronalaska tuđeg mobilnog.
Dođem ujutro raditi i nađem mobitel na parkingu, uzmem ga, otvorim imenik i nađem tamo KUĆA, stisnem da zove, nema novca na računu, nazovem sa svoga i objasnim jadnoj ženi koja se javila da sam pronašao takav i takav mobilni, kaže ona ima sin takav, mali pijan ko guzica, još se nije ni probudio od prethodne noći, kažem ženi gdje ga može preuzeti i dođu po mobitel nakon dva tjedna.
|
Možda su se nadali da ćeš ga nafilovat kojim bonom pa im se nije žurilo : : |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste! |
|
|
|
jacika Ukupno postova: 296 Spol: Nebitno
|
24.-26.svibnja izgubljene ženske dioptrijske naočale crvenkastog okvira u crnoj kutiji s natpisom "Lens" (na području od Sjenjaka do užeg centra grada - najvjerojatnije na biračkom mjestu...)...
Poštenom nalazniku slijedi nagrada - javite na:
098/9808 430 Hvala unaprijed! |
|
|
|
|
|
kemal Ukupno postova: 2 Spol: Nebitno
|
Danas izgubio ray ban sunčane naočale, zlatni okvir, crna futrola ili kod zeljeznickog kolodvora ili kod pravnog fakulteta tj. U blizini krizanja Gunduliceve i Radićeve prema Osnovnoj skoli Antuna Mihanovića. Poštenom nalazniku nagrada! |
|
|
|
|
|
kemal Ukupno postova: 2 Spol: Nebitno
|
Danas izgubio ray ban sunčane naočale, zlatni okvir, crna futrola ili kod zeljeznickog kolodvora ili kod pravnog fakulteta tj. U blizini krizanja Gunduliceve i Radićeve prema Osnovnoj skoli Antuna Mihanovića. Poštenom nalazniku nagrada! Broj tel. 099 8049243. |
|
|
|
|
|
narda bić Ukupno postova: 2 Spol: Nebitno
|
pronađen u Osijeku srebrni privjesak-medaljon za lančić , sa dvije sličice unutri -majka i dijete . |
|
|
|
|
|
Josip_J Ukupno postova: 2 Spol: Nebitno
|
Pronađen ključ škode 21.05 u 15:00 kod staklenog mosta(željeznički kolodvor u Osijeku) vlasnik neka se javi privatno provjera će bit uz osobnu i prometnu |
|
|
|
|
|
|
|